tojamarusia 27.03.18, 11:50 Zdjęcia Czarny Stasio, łaciaty to dziadek Maciek a buras to ostatni nabytek, o różnych imionach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Moje koty 27.03.18, 22:17 wiec maz powinien przytyc bo na tych szczuplych nogach kotu malo wygodnie. Poza tym maz powinien miec wiecej owlosnienia na nogach by kotu bylo wygodniej. Mam nadzieje ze maz sie nie rusza za duzo i nie dererwuje kota ciaglym wierceniem sie. lol Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Moje koty 27.03.18, 12:00 Pierwsze zdjecie wymiata. Stasio ma mine pod tytulem "WTF??" Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Moje koty 27.03.18, 12:12 Jest stałym obiektem molestowania i zsczepek ze strony młodego 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Moje koty 27.03.18, 12:20 Cudowne wszystkie! Ostatni wygląda bardzo arystokratycznie, a biały przypomina mojego nieodżałowanego Łacia, który był najmądrzejszym kotem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Moje koty 27.03.18, 13:04 Cudne, ale Mlody sobie za wiele pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Moje koty 27.03.18, 13:28 no pewnie ja bym zgoniła dziada i przytuliła starego, że taki biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Moje koty 27.03.18, 21:19 My też mamy trzy kotki. Saszkę, Maszę i Nitkę. Wszystkie cudne i mega kochane. Zdjęcia nie zamieszczę bo nijak nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Moje koty 28.03.18, 06:24 Tez namy Nitke! Choc smieje sie ze przemuanujemy na Kluske Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Moje koty 27.03.18, 21:27 Patrze na Stasia i sie zastanawiąm co mój Klakier robi u kogoś na dywanie...i dla jasnosci mam 2 czarne koty ale nie są do siebie podobne z pyska...a ten jak mój Klakier. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Moje koty 27.03.18, 21:39 A ja za każdym razem jak patrzę na niego to zachodzę w głowę dlaczego nikt go nie chciał i mieszkał tak długo w schronisku..to cudowny kot, taki miękki, wielki i puchaty misiek, przyjaźnie nastawiony do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Moje koty 27.03.18, 21:41 Dodam tylko, że młody robi z nim co chce- wylizuje, gryzie, przytula, ganiają się jak szaleńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Moje koty 31.03.18, 16:32 tojamarusia napisała: > A ja za każdym razem jak patrzę na niego to zachodzę w głowę dlaczego nikt go n > ie chciał i mieszkał tak długo w schronisku.. Bo ludzie są niemądrzy. "Tak długo" to znaczy ile? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Moje koty 31.03.18, 17:20 Nie nikt nie chciał - tylko on czekał na was. Nie mogłaś po niego wcześniej iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Moje koty 27.03.18, 22:24 Bardzo bardzo fajne kocurki! Mam jednego, a właściwie jedną i choc czasem marzy mi się dokocenie, to jednak: nie! Cudnie widzieć, że z trójką tak fajnie Wam idzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Moje koty 27.03.18, 22:36 Twój Maciek to ojciec mojej Piszczałki A Burasek to młodszy brat mojego Cykora (mój ma trochę więcej bieli i jest dużym kotem) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Moje koty 28.03.18, 04:20 A to bury łobuz a Stasiu cierpliwy musi być... Odpowiedz Link Zgłoś