inguszetia_2006 Re: Babcia... 06.04.18, 22:32 Witam Współczuję, Dzienniku. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Babcia... 06.04.18, 22:47 Przesyłam wyrazy współczucia. A oprócz tego tak zupełnie przyziemnie: - wiesz kto załatwia pogrzeb? Stypę? Jesteś w pierwsze linii czy ktoś z rodziny mieszka bliżej? Zrób też przegląd szafy by na pogrzebie wyglądać tak by babcia się ciebie nie wstydziła. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Babcia... 07.04.18, 02:16 Ale ze dorosla kobieta nie wie jak sie na pogrzeb ubrac ? Zalozy watek jak ten jak sie ubrac do teatru? Akurat ta pani problemu nie bedzie miec glupia nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Babcia... 07.04.18, 08:15 Juz wszystko z mama ogarnelysmy. Ciuchy problemem nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Babcia... 06.04.18, 23:47 Moja babcia zmarła w lutym. I też - co przeszlysmy to przeszlysmy, ale to babcia... Dla mnie jej śmierć to definitywne pożegnanie z dzieciństwem. Przykro mi, przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Babcia... 07.04.18, 02:12 Ulala bardzo ci wspolczuje . Przytulam kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Babcia... 07.04.18, 05:35 babcia to babcia. Moja odeszla jak miala 94 lata. pisalysmy do siebie lisy. Prawie do konca. Miala swoje za pazucha. Ale to byla babcia. Sciskam Cie, bo stacilas swoja BABCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Babcia... 07.04.18, 08:20 bardzo mi przykro, pamietam, jak czasem o babci wspominalas na forum. sciskam mocno, trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Babcia... 08.04.18, 09:38 Nie wiem czy już podjęliście decyzję o pogrzebie.Po śmierci mamy nie potrafiłam sobie wyobrazić jej w trumnie.To mnie przerażało.Zdecydowaliśmy się na kremację.Nawet jej nie ubrano w " elegancki" strój - tylko była w tym " domowym" ( ukochane leginsy i bluzka- mama nienawidziła spódnic).Pożegnanie w salce- tam był taki stół- tylko najbliższa rodzina.To było takie intymne, prywatne.Podczas pogrzebu - było tak ( trudno nawet to nazwać) spokojniej....inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Babcia... 08.04.18, 09:53 My tez kremacja, babcia juz dawno sobie zazyczyla. Odpowiedz Link Zgłoś