cosmetic.wipes 16.06.18, 12:11 mobile.natemat.pl/241085,gigantyczne-pieniadze-na-wizaz-dla-beaty-szydlo-nik-bada-sprawe Kasa wywalona w błoto. Wciaz wygląda jak sklepowa z gieesu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:22 www.fakt.pl/kobieta/moda-i-uroda/beata-szydlo-kiedys-beata-szydlo-dawniej/zp9ggm2 Nie widzę 170 tysięcy różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:26 Ja tez nie, z makijazem czy nie, jest rownie fatalnie. Zreszta mogli wziac na stanowisko premiera osobe lepiej wygladajaca, to i tak nie mialoby znaczenia, rzadzil Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:22 "rzadzil Kaczynski" bzdura, rządził jego oficer prowadzący. teraz rządzi oficer prowadzący Morawieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:41 ale wizaż to chyba nie tylko makijaż? Może ma luksusową bielizną. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:03 Tak, na pewno pod tymi przaśnymi spódniczkami i do podkolanówek-antygwałtów nosi majtki wyszywane diamentami Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 15:21 to na pewno za tych pierdylian broszek Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 18:54 no moze to te broszki brylantami wysadzane... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:25 W broszkach jest system kodowanej łączności z centralą, dzięki temu w kwestii instrukcji jest niezależna od słynnego kabla FSB. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:38 Poddaję się. To znaczy moja wyobraźnia się poddaje Odpowiedz Link Zgłoś
pruszynkaaa Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 18:23 Matko kochana, czemu tej kobiecie nikt nie powiedział, że ma koszmarnie źle dobrane marynarki?! To tak a'propo wątku z serii "czy powiedziałybyście komuś, że...." fatalne kroje, zwykle za duże, marszczą się pod pachami, ramiona odstają, no porażka jakaś! Aż boli, bo tą figurę można naprawdę dobrze ubrać! Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:19 Chciałabym wiedzieć co robi w gabinecie kosmetycznym pani Pawłowicz, swoje lata już ma jaka cera! Charakter ma paskudny, ale wyglada bardzo dobrze jak na swój wiek. A pani Szydło- nie przyglądam się, wystarczy, ze slucham☹️. Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:23 Pawlowicz nie ma zmarszczek bo jej je tluszcz od wewnatrz wypycha. Ma taka cere jak niemal kazda osoba z nadwaga w tym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:25 Znam parę kobiet w podobnym wieku z taką cerą, raczej nic szczególnego u kosmetyczki nie robią. Imo z ładną cerą, to trzeba się urodzić i myślę, ze to jest właśnie przypadek pani Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:25 Na piękną cerę dobrze robią warzywa tj.sałatki Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:31 na swoj wiek 66 lat wyglada bardzo dobrze, gdyby troche schudla i lepiej sie ubrala i uczesala do tego lekkie zabiegi kosmetyczne no i moglaby uchodzic ciagle za ladna kobiete. Charakteru nawet intesywna psychoteriapia nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:29 "Chciałabym wiedzieć co robi w gabinecie kosmetycznym pani Pawłowicz," Wywija giwerą. Tylko to umie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:21 Gdyby chociaż było widać efekt może NIK i nikt by się nie przyczepił.. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 23:17 przeciez Szydlo bardzo elegancko byla ubrana. No ma taka a nie inna urode i figure i nie mozna oczekiwac cudow, ale zle nie wygladala. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Ciezka dola makijazystow 16.06.18, 12:27 którzy muszą zmierzyć się z takimi wyzwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Ciezka dola makijazystow 16.06.18, 21:22 Uważam, że to brak klasy z twojej strony. Nie lubię kupienia z czyjejś urody Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Ciezka dola makijazystow 19.06.18, 14:07 Akurat mnie tam obchodzi co ty tam sobie uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:33 Za taką kwotę to może ona się medycyną estetyczną ratowała? Jakiś botoks czy inny kwas? Specjalistki, znacie się na temacie, więc oceńcie. Swoją drogą to kolejny skandal tej władzy, a my wszyscy się do tego pana na folwarku przyzwyczailiśmy. Czyżbyśmy wszyscy z chłopów byli? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:35 Botoks był jak nic i jakieś inne cuda. Zwłaszcza w tym ostatnim okresie premierowania, kiedy już wyglądała jak wrak. Odpowiedz Link Zgłoś
catroux Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:53 Ile botoksu musiałoby być za taką kasę? Musieliby ją chyba ostrzykiwać płynną platyną. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:37 Morawiecki za swój zapłacił 50.000! Prawdziwy Polak odmalowany jak Kardiashanka. To chyba rzeczywiście są jaszczury, bo chyba inaczej takich nakładów na charakteryzację nie da się usprawiedliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:24 no jak chrakteryzacja zajmuje sie corka znajomego, to 50tys to bedzie 'po kosztach'... Mialam nadzieje ze jak chlop premierem to troche podatnik oszczedza. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:49 Ja się pytam, gdzie są trolle i przekaz dnia? Już któryś wątek o "pisiakach", a tu cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:12 Negocjują podwyżki, robota coraz trudniejsza. Kiedyś wystarczyło napisać, że peło ośmiorniczki jadło, a tu im z 5 kilogramami kawioru i ćwierć tony krewetek wyjechali i jeszcze jakimś wizażem😉 Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:21 przy Morawieckim przynajmniej w tej dziale będą oszczędności Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:25 Skąd taki pomysł. Już wydał 49.000 na wizaż. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:39 jestem w szoku, najdrozsze kremy np firmy la Prairie kosztuja po kilka tysiecy, wyglada na to ze premier zuzywa ich kilkgramy Oby biedak uczulenia nie dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 14:21 Po prostu wizazystka ma wlasciwe plecy... A kremy politycy powinni kupowac sobie ze srodkow wlasnych Odpowiedz Link Zgłoś
marlamar Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 15:29 Ona ma 55 lat?! Myślałam, że z 10 lat więcej... Nie chcę być złośliwa, naprawdę. Ale jak na 55, to nie wygląda dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 17:46 moze sobie implanty w szczęke wstawila? no, to tyle moglo wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
owmordke Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:08 No kasy szkoda ale naigrywanie sie z czyjejs urody jest slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:31 Ale poprawianie tej "urody" z publicznych pieniedzy jest jeszcze slabsze. A Szydlo i tak nie miala nic do powiedzenia, wiec mogli wziac wygledniejsza marionetke i nieco zaoszczedzic Odpowiedz Link Zgłoś
owmordke Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 21:23 Wszyscy politycy na eksponowanych stanowiskach nosza make up i maja wizazystow, stylistow. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:25 170 tysi w kilka miesięcy to jakiś kosmos. Pomijam milczeniem czy efekt jest czy nie, bo dla mnie ta kobieta jest tak paskudna wewnętrznie, że nawet twarz bardotki by jej nie pomogła. Ale: "w latach 2014-2016 na podobne usługi Kancelaria wydała "tylko" 107,2 tys. zł." Czy w tym mieszczą się ubrania dla całego rządu? Bo doprawdy nie wiem na co można wydać tyle kasy w dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:40 4,5 tysiąca miesięcznie to nie jest jakiś kosmos, zwłaszcza na kilka/kilkanaście osób (nie wiem, ilu osobom z rządu takie usługi przysługiwały). Kwoty, jakie padały w jakimś wątku fryzjerskim, to kilka stów za strzyżenie i farbowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:59 naiwnie myślałam, że taki rząd płaci za fryzjerów z pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 21:14 Tej pensji, co Gowinowi do pierwszego nie wystarczała? Ja jakiegoś dodatku reprezentacyjnego na fryzjera czy kosmetyczkę bym ministrom nie żałowała, zwłaszcza jeśli chodzi o premiera, wicepremierów czy MSZ. Ale w jakichś rozsądnych granicach... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 21:21 to wydatki samej kancelarii Premiera, myślę że ministrowie doją swoje budżety. Także ten... 4,5 tys miesięcznie wydaje mi się być daleko poza rozsądną granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 22:00 A, jak na jedną osobę, to faktycznie sporo. Pytanie tylko, ile z tego "2014-2016" przypadło na Kopacz, a ile na Szydło... Swoją drogą ciekawe, co wchodzi w skład tych kwot. Wydatki na ubrania też? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 23:16 jesli sa wliczone ubrania to wcale nie jest to tak duzo, bo przeciez i garnitury i torebki i buty kosztuja... Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 00:07 Dziecino, makijaż to nie to samo co wizaż, nie kompromituj sie Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:03 Sugerujesz, że osoba dobierająca broszki do okazji zgarniała kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie z pieniędzy podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 10:01 Ja mogę jej dobierać za 1/10 tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:27 Zapomniałoś czy nie znasz języka ojczystego, rozwielitko? wizaż «makijaż artystyczny podkreślający czyjąś urodę lub tuszujący jej braki» sjp.pwn.pl/sjp/wizaz;2579938.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:40 makijaz ARTYSTYCZNY ? ahahahhahhahahahaa doucz sie a najlepiej idz do wizazystki zeby ci wyluszczyla temat Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:59 Chcesz się kłócić ze słownikiem, matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 10:27 to jakis slownik pisany przez facetow, ktorzy o wizazu slyszeli od tesciowej? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 11:40 "O słownikach udostępnionych w serwisie sjp.pwn.pl Słownik języka polskiego powstał na podstawie Słownika 100 tysięcy potrzebnych słów pod red. J. Bralczyka, wyd. I, Warszawa 2005. Aktualizacja wersji on-line (modyfikacja istniejących haseł + hasła nowe) – Lidia Drabik" sjp.pwn.pl/o-nas Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:14 No naprawdę jestem geniuszem Wiedziałam ze słownik pisał facet po przeczytaniu jednego hasła Dzieki cosme ze codziennie pozwalasz mi pokazać moja sile umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ep Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:26 Aktualizacja wersji on-line (modyfikacja istniejących haseł + hasła nowe) – Lidia Drabik Lidia imię męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:40 podejrzewam ze Lidla wazy 100 kg i ma kucyk do pasa a o wizażu precztaka tylko w słowniku co pan raczył napisać podobnie jak cosmetics No i zapewne mam tu tez racje Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:21 Typowe. Faktura na sporą kwotę, usługa wykonana przez byle kogo za jakiś ułamek. Sklepowa z gieesu nadal wygląda tak samo, ale kasa poszła do kilku kieszeni po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:41 Sklepowa to jest zarezerwowana dla waszej hgw Beata wyglada o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 14:27 Oczywiście, że Beata wygląda lepiej. Sklepowa, też coś. Beata wygląda jak sama kierowniczka stoiska z kiełbasą, albo nawet całego geesu Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 14:33 Mnie jest nawet ciężko określić jak dokładnie wygląda Beata. Ten blask inteligencji mnie zawsze zaślepia. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:25 przypomne tylko ze podobnej defraudacji dokonała kiedys minister pracy z Samoobrony - p. Kaleta ( ponad 100 tys zł wydatki na prywatnego wizazyste ze sluzbowej karty kredytowej) i jakos do dzis emateczki sie nia zachwycają , ze taka mloda szczupła , zębata i we włosy zdobna Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:34 to jak okreslicie zona wszego ex prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:48 Ma wiecej klasy niz babochlop waszego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 13:57 asmarabis napisała: > to jak okreslicie zona wszego ex prezydenta? na pewno jest bardziej kobieca, niż Beatka. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:41 Beatka to nawet nie wyglada na tyle dobrze zeby HGW pozwolila jej swoje buty wyczyscic Odpowiedz Link Zgłoś
pigulkaszczescia888 Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 13:40 Jej każdy makijaż zaszkodzi. Są takie kobiety, które jakby nie umalować wygladają gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:40 Jedną sprawą jest skandaliczne szastanie pieniędzmi podatników. I tu należy się oburzyć i wypominać. A drugą - to jak kobiety czepiają się wyglądu innej kobiety. Rozumiem niechęć i ją podzielam, ale jednak oburza mnie to skupienie na wyglądzie i chamskie docinki. Nie chcemy być oceniane zawodowo przez pryzmat płci i wyglądu? To nie róbmy tego innym. Odpowiedz Link Zgłoś