Dodaj do ulubionych

Makijaż Szydlo

16.06.18, 12:11

mobile.natemat.pl/241085,gigantyczne-pieniadze-na-wizaz-dla-beaty-szydlo-nik-bada-sprawe
Kasa wywalona w błoto. Wciaz wygląda jak sklepowa z gieesu big_grin
Obserwuj wątek
    • joa66 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:18
      a widziałaś ją bez makijazu?smile
      • cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:22
        www.fakt.pl/kobieta/moda-i-uroda/beata-szydlo-kiedys-beata-szydlo-dawniej/zp9ggm2

Nie widzę 170 tysięcy różnicy.
        • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:26
          Ja tez nie,
          z makijazem czy nie, jest rownie fatalnie.
          Zreszta mogli wziac na stanowisko premiera osobe lepiej wygladajaca, to i tak nie mialoby znaczenia, rzadzil Kaczynski
          • strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:22
            "rzadzil Kaczynski"

bzdura, rządził jego oficer prowadzący. teraz rządzi oficer prowadzący Morawieckiego.
        • joa66 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:41
          ale wizaż to chyba nie tylko makijaż?
          Może ma luksusową bielizną.
          • cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:03
            Tak, na pewno pod tymi przaśnymi spódniczkami i do podkolanówek-antygwałtów nosi majtki wyszywane diamentami big_grin
            • wapaha Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 15:21
              to na pewno za tych pierdylian broszek
              • 71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 18:54
                no moze to te broszki brylantami wysadzane...
                • strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:25
                  W broszkach jest system kodowanej łączności z centralą, dzięki temu w kwestii instrukcji jest niezależna od słynnego kabla FSB.
            • joa66 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:38
              Poddaję się. To znaczy moja wyobraźnia się poddaje big_grin
        • pruszynkaaa Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 18:23
          Matko kochana, czemu tej kobiecie nikt nie powiedział, że ma koszmarnie źle dobrane marynarki?! To tak a'propo wątku z serii "czy powiedziałybyście komuś, że...." fatalne kroje, zwykle za duże, marszczą się pod pachami, ramiona odstają, no porażka jakaś! Aż boli, bo tą figurę można naprawdę dobrze ubrać!
    • bei Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:19
      Chciałabym wiedzieć co robi w gabinecie kosmetycznym pani Pawłowicz, swoje lata już ma jaka cera!
      Charakter ma paskudny, ale wyglada bardzo dobrze jak na swój wiek.
      A pani Szydło- nie przyglądam się, wystarczy, ze slucham☹️. Ech....
      • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:23
        Pawlowicz nie ma zmarszczek bo jej je tluszcz od wewnatrz wypycha. Ma taka cere jak niemal kazda osoba z nadwaga w tym wieku
      • zasiedziala Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:25
        Znam parę kobiet w podobnym wieku z taką cerą, raczej nic szczególnego u kosmetyczki nie robią. Imo z ładną cerą, to trzeba się urodzić i myślę, ze to jest właśnie przypadek pani Pawłowicz.
      • antyideal Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:25
        Na piękną cerę dobrze robią warzywa tj.sałatkiwink
      • 71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:31
        na swoj wiek 66 lat wyglada bardzo dobrze, gdyby troche schudla i lepiej sie ubrala i uczesala do tego lekkie zabiegi kosmetyczne no i moglaby uchodzic ciagle za ladna kobiete. Charakteru nawet intesywna psychoteriapia nie zmieni wink
      • strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:29
        "Chciałabym wiedzieć co robi w gabinecie kosmetycznym pani Pawłowicz,"

Wywija giwerą. Tylko to umie.
    • antyideal Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:21
      Gdyby chociaż było widać efekt może NIK i nikt by się nie przyczepił..wink
      • princesswhitewolf Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 23:17
        przeciez Szydlo bardzo elegancko byla ubrana. No ma taka a nie inna urode i figure i nie mozna oczekiwac cudow, ale zle nie wygladala.
    • kotomama Ciezka dola makijazystow 16.06.18, 12:27
      którzy muszą zmierzyć się z takimi wyzwaniami.

https://pbs.twimg.com/media/DfzT7QgX0AA2Evn.jpg:large
      • zosia_1 Re: Ciezka dola makijazystow 16.06.18, 21:22
        Uważam, że to brak klasy z twojej strony. Nie lubię kupienia z czyjejś urody
        • zosia_1 Re: Ciezka dola makijazystow 16.06.18, 21:37
          Kpienia
          • kotomama Re: Ciezka dola makijazystow 19.06.18, 14:07
            Akurat mnie tam obchodzi co ty tam sobie uważasz.
    • mamablue Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:33
      Za taką kwotę to może ona się medycyną estetyczną ratowała? Jakiś botoks czy inny kwas? Specjalistki, znacie się na temacie, więc oceńcie.
      Swoją drogą to kolejny skandal tej władzy, a my wszyscy się do tego pana na folwarku przyzwyczailiśmy. Czyżbyśmy wszyscy z chłopów byli?
      • chicarica Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:35
        Botoks był jak nic i jakieś inne cuda. Zwłaszcza w tym ostatnim okresie premierowania, kiedy już wyglądała jak wrak.
        • catroux Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:53
          Ile botoksu musiałoby być za taką kasę? Musieliby ją chyba ostrzykiwać płynną platyną.
    • mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:37
      Morawiecki za swój zapłacił 50.000! Prawdziwy Polak odmalowany jak Kardiashanka.
      To chyba rzeczywiście są jaszczury, bo chyba inaczej takich nakładów na charakteryzację nie da się usprawiedliwić.
      • 71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:24
        no jak chrakteryzacja zajmuje sie corka znajomego, to 50tys to bedzie 'po kosztach'...
        Mialam nadzieje ze jak chlop premierem to troche podatnik oszczedza.
    • semihora Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 12:49
      Ja się pytam, gdzie są trolle i przekaz dnia? Już któryś wątek o "pisiakach", a tu cicho...
      • mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:12
        Negocjują podwyżki, robota coraz trudniejsza. Kiedyś wystarczyło napisać, że peło ośmiorniczki jadło, a tu im z 5 kilogramami kawioru i ćwierć tony krewetek wyjechali i jeszcze jakimś wizażem😉
      • strikemaster Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:30
        Znowu kabel FSB ukradli?
    • 71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:21
      przy Morawieckim przynajmniej w tej dziale będą oszczędności wink
      • mamma_2012 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:25
        Skąd taki pomysł. Już wydał 49.000 na wizaż.
        • 71tosia Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 13:39
          jestem w szoku, najdrozsze kremy np firmy la Prairie kosztuja po kilka tysiecy, wyglada na to ze premier zuzywa ich kilkgramy wink Oby biedak uczulenia nie dostal.
          • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 14:21
            Po prostu wizazystka ma wlasciwe plecy...
            A kremy politycy powinni kupowac sobie ze srodkow wlasnych
    • wapaha Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 15:20
      Ileeeeee ?
    • marlamar Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 15:29
      Ona ma 55 lat?! Myślałam, że z 10 lat więcej... Nie chcę być złośliwa, naprawdę. Ale jak na 55, to nie wygląda dobrze.
    • issa-a Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 17:46
      moze sobie implanty w szczęke wstawila? no, to tyle moglo wyjsc.
    • owmordke Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:08
      No kasy szkoda ale naigrywanie sie z czyjejs urody jest slabe.
      • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:31
        Ale poprawianie tej "urody" z publicznych pieniedzy jest jeszcze slabsze.
        A Szydlo i tak nie miala nic do powiedzenia, wiec mogli wziac wygledniejsza marionetke i nieco zaoszczedzic
        • owmordke Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 21:23
          Wszyscy politycy na eksponowanych stanowiskach nosza make up i maja wizazystow, stylistow. Nic nowego.
    • mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:25
      170 tysi w kilka miesięcy to jakiś kosmos. Pomijam milczeniem czy efekt jest czy nie, bo dla mnie ta kobieta jest tak paskudna wewnętrznie, że nawet twarz bardotki by jej nie pomogła. Ale:
      "w latach 2014-2016 na podobne usługi Kancelaria wydała "tylko" 107,2 tys. zł." Czy w tym mieszczą się ubrania dla całego rządu? Bo doprawdy nie wiem na co można wydać tyle kasy w dwa lata.
      • mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:40
        4,5 tysiąca miesięcznie to nie jest jakiś kosmos, zwłaszcza na kilka/kilkanaście osób (nie wiem, ilu osobom z rządu takie usługi przysługiwały). Kwoty, jakie padały w jakimś wątku fryzjerskim, to kilka stów za strzyżenie i farbowanie...
        • mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 20:59
          naiwnie myślałam, że taki rząd płaci za fryzjerów z pensji.
          • mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 21:14
            Tej pensji, co Gowinowi do pierwszego nie wystarczała? wink

Ja jakiegoś dodatku reprezentacyjnego na fryzjera czy kosmetyczkę bym ministrom nie żałowała, zwłaszcza jeśli chodzi o premiera, wicepremierów czy MSZ. Ale w jakichś rozsądnych granicach...
            • mid.week Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 21:21
              to wydatki samej kancelarii Premiera, myślę że ministrowie doją swoje budżety. Także ten... 4,5 tys miesięcznie wydaje mi się być daleko poza rozsądną granicą.
              • mdro Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 22:00
                A, jak na jedną osobę, to faktycznie sporo. Pytanie tylko, ile z tego "2014-2016" przypadło na Kopacz, a ile na Szydło...

Swoją drogą ciekawe, co wchodzi w skład tych kwot. Wydatki na ubrania też?
                • princesswhitewolf Re: Makijaż Szydlo 16.06.18, 23:16
                  jesli sa wliczone ubrania to wcale nie jest to tak duzo, bo przeciez i garnitury i torebki i buty kosztuja...
    • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 00:07
      Dziecino, makijaż to nie to samo co wizaż, nie kompromituj sie
      • pani-noc Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:03
        Sugerujesz, że osoba dobierająca broszki do okazji zgarniała kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie z pieniędzy podatników?
        • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:41
          a zle dobrala?
          • pani-noc Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 10:01
            Ja mogę jej dobierać za 1/10 tej ceny.
      • cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:27
        Zapomniałoś czy nie znasz języka ojczystego, rozwielitko?

wizaż «makijaż artystyczny podkreślający czyjąś urodę lub tuszujący jej braki»
        sjp.pwn.pl/sjp/wizaz;2579938.html
        • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:40
          makijaz ARTYSTYCZNY ?

ahahahhahhahahahaa
          doucz sie a najlepiej idz do wizazystki zeby ci wyluszczyla temat
          • cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 09:59
            Chcesz się kłócić ze słownikiem, matołku? big_grin
            • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 10:27
              to jakis slownik pisany przez facetow, ktorzy o wizazu slyszeli od tesciowej?
              • cosmetic.wipes Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 11:40
                "O słownikach udostępnionych w serwisie sjp.pwn.pl

Słownik języka polskiego
                powstał na podstawie Słownika 100 tysięcy potrzebnych słów pod red. J. Bralczyka, wyd. I, Warszawa 2005.
                Aktualizacja wersji on-line (modyfikacja istniejących haseł + hasła nowe) – Lidia Drabik"

sjp.pwn.pl/o-nas
                • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:14
                  No naprawdę jestem geniuszem
                  Wiedziałam ze słownik pisał facet po przeczytaniu jednego hasła
                  Dzieki cosme ze codziennie pozwalasz mi pokazać moja sile umysłu smile
                  • jola_ep Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:26
                    Aktualizacja wersji on-line (modyfikacja istniejących haseł + hasła nowe) – Lidia Drabik
                    Lidia imię męskie?
                    • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:40
                      podejrzewam ze Lidla wazy 100 kg i ma kucyk do pasa a o wizażu precztaka tylko w słowniku co pan raczył napisać podobnie jak cosmetics
                      No i zapewne mam tu tez racje wink
    • mary_lu Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:21
      Typowe. Faktura na sporą kwotę, usługa wykonana przez byle kogo za jakiś ułamek. Sklepowa z gieesu nadal wygląda tak samo, ale kasa poszła do kilku kieszeni po drodze.
      • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 13:41
        Sklepowa to jest zarezerwowana dla waszej hgw
        Beata wyglada o wiele lepiej
        • anilka Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 14:27
          Oczywiście, że Beata wygląda lepiej. Sklepowa, też coś. Beata wygląda jak sama kierowniczka stoiska z kiełbasą, albo nawet całego geesu
          • mid.week Re: Makijaż Szydlo 17.06.18, 14:33
            Mnie jest nawet ciężko określić jak dokładnie wygląda Beata. Ten blask inteligencji mnie zawsze zaślepia.
            • mozambique Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:25
              przypomne tylko ze podobnej defraudacji dokonała kiedys minister pracy z Samoobrony - p. Kaleta ( ponad 100 tys zł wydatki na prywatnego wizazyste ze sluzbowej karty kredytowej)
              i jakos do dzis emateczki sie nia zachwycają , ze taka mloda szczupła , zębata i we włosy zdobna
          • asmarabis Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:34
            to jak okreslicie zona wszego ex prezydenta?
            • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:48
              Ma wiecej klasy niz babochlop waszego prezydenta
            • iwles Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 13:57
              asmarabis napisała:

> to jak okreslicie zona wszego ex prezydenta?

na pewno jest bardziej kobieca, niż Beatka.
        • sofia_87 Re: Makijaż Szydlo 19.06.18, 12:41
          Beatka to nawet nie wyglada na tyle dobrze zeby HGW pozwolila jej swoje buty wyczyscic
    • pigulkaszczescia888 Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 13:40
      Jej każdy makijaż zaszkodzi.
      Są takie kobiety, które jakby nie umalować wygladają gorzej.
    • zla.m Re: Makijaż Szydlo 22.06.18, 17:40
      Jedną sprawą jest skandaliczne szastanie pieniędzmi podatników. I tu należy się oburzyć i wypominać.
      A drugą - to jak kobiety czepiają się wyglądu innej kobiety. Rozumiem niechęć i ją podzielam, ale jednak oburza mnie to skupienie na wyglądzie i chamskie docinki. Nie chcemy być oceniane zawodowo przez pryzmat płci i wyglądu? To nie róbmy tego innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka