Dodaj do ulubionych

Pole namiotowe na Mazurach/Pojezierzu Suwalskim

08.07.18, 20:05
pomocy! Zmieniły nam się plany wakacyjne i zmuszeni zostaliśmy do wybrania tej formy wypoczynku. Mąz i dzieci się cieszą, ja mniej. Szukamy pola namiotowego nad jeziorem, z dobrym węzłem sanitarnym, bez głośnej młodzieży. Może ktoś był i może coś polecić.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Pole namiotowe na Mazurach/Pojezierzu Suwalsk 08.07.18, 23:00
      Kiedyś byłam tu: www.elixirhotel.com/
      Szału jakiegoś nie ma, ośrodek chyba dawny pracowniczy był, właściciele remontują budynki mieszkalne, ale pole kempingowe (namiotowe też) bardzo przyzwoite, chyba nawet jakieś nagrody dostało, z węzłem sanitarnym. Teren duuuży, ogrodzony, plaża tylko dla mieszkańców, fajne zejście do wody, spora płycizna do zabaw w wodzie dla dzieci. Młodzieży nie widziałam, rodziny z dziećmi, samotne pary, na weekend zjechało się więcej ludzi, w tygodniu spokojniej.
      • bistian Re: Pole namiotowe na Mazurach/Pojezierzu Suwalsk 09.07.18, 07:21
        Miejsce fajne, jest gdzie popływać kajakiem czy żaglówką. Ale z odległością 5 minut do Giżycka mocno przesadzili. big_grin Chyba, że samochodem.
      • bominka Re: Pole namiotowe na Mazurach/Pojezierzu Suwalsk 09.07.18, 07:22
        Polecam pole "Echo" w Rydzewie. Może nie dokładnie w części w której szukasz. Ale standard jest naprawdę ok. Kameralnie z własną plaża. Wszystko w zasięgu oka. Rzut beretem do Giżycka.
        • bistian Re: Pole namiotowe na Mazurach/Pojezierzu Suwalsk 09.07.18, 07:47
          bominka napisała:

> Polecam pole "Echo" w Rydzewie.

Na Niegocinie zawsze była gorsza woda, niż na Kisajnie. Zrobiono z czasem oczyszczalnie wokół Niegocina i nie wiem, jak to teraz wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka