Dodaj do ulubionych

Pomocy zablokowane płatności mBank

13.07.18, 09:21
Przez pomyłkę wpisalam 3 razy błędny kod SMS żeby dokonać płatności. Teraz ta usługa zablokowana. Dzwonię na infolinie Ale trzeba podawać jakiś telekod, którego ja nie mam. Co dalej. Jak.mogę to rozwiązać. Może ktoś miał podobny przypadek.
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 09:24
      www.mbank.pl/pomoc/info/bezpieczenstwo/logowanie-odblokowanie.html

www.mbank.pl/informacje-dla-klienta/post,567,jak-zmienic-lub-ustanowic-telekod-w-systemie-transakcyjnym.html
      • filipianka Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 09:29
        jak podasz im różne weryfikacyjne dane w stylu nazwisko panieńskie matki, adres do korespondencji to odblokują
    • bei Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 09:27
      Rozmawiaj z konsultantem, zawsze jest taka opcja.
    • peonka Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 10:31
      Dzwon na infolinię ale nie jako klient, bo wtedy trzeba podać telekod. Wybierz opcję rozmowy z konsultantem.
      • wipsania Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 17:50
        Jak zadzwonisz na infolinię i włączy się automat podający różne opcje - jesli jesteś itd.... to nie czekaj, tylko od razu wybierz 0 i połączysz się z konsultantem. Ale mnie wypytywal o wszystko i m.in. o telekod też. Tyle że ja znałam....
    • janja11 Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 10:33
      Jest opcja, aby osobiście wybrać się do banku.
    • kwietniowka2011 Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 18:20
      wybierz opcję rozmowy z konsultantem
      • kwietniowka2011 Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 18:22
        jak powiesz że nie pamiętasz telekodu to będzie pytał o inne rzeczy, pesel, nazwisko panieńskie matki itp

• majarzeszow Re: Pomocy zablokowane płatności mBank 13.07.18, 19:40
      mialam tak samo. konsultant mi powiedzial, gdzie w serwisie online samemu ustanawia sie nowy telekod. Udało sie po chwili i wszystko mialam odblokowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka