Dodaj do ulubionych

Grubawa vol.2 - strój maskujący

• zabka141 Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:11
      To by byla dla ciebie fajna sukienka

www.oasis-stores.com/de/de/kleidung/kleider/langes-fitzwilliam-teekleid/0672615108.html
      • lulu_na_nartach Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:23
        Pod warunkiem, że będzie zasłaniać kolana, a nie tak, jak na zdjęciu. To jest właśnie przykład, że rozkloszowane sukienki przed kolano nie wyglądają dobrze nawet na osobie ze szczupłymi nogami.
        • miss_fahrenheit Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:36
          Przecież ta modelka wygląda bardzo dobrze. Choć ma źle dobrane buty.
        • zabka141 Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:43
          Ta modelka jest duzo wyzsza od autorki postu. Ta sukienka bedzie dla niej dobrze ua kolano - to jest wersja dluga tej sukienki.
          • zabka141 Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:44
            Modelka ma 175 cm
            • jak_matrioszka Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 22:08
              Gdzieś napisano ile ma modelka? Ja kiedyś sie napaliłam na maxi, na modelce sie po ziemi szwedała, myślałam, że na mnie w najgorszym razie do kostek. Do sasiedniej wsi pojechałam, w mocno zaawansowanej ciaży, bo to na stronie sklepu dla mam było. Sukienka w sklepie była, siegała mi do pół łydki! Książe Małżonek mnie ze sklepu wypychał trzymajac za rece chwytem "policyjnym", bo mi nerwy puściły i zaczełam klać barwnie i po polsku wink
              • strasznymruk Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 22:12
                jak_matrioszka napisała:
                Do sasiedniej wsi pojechałam, w mocno zaawansowanej ciaży
                Książe Małżonek mnie ze sklepu wypychał trzymajac za rece chwytem "policyjnym"

Taki mąż to skarb!
              • zabka141 Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 22:12
                Tak. W opisie ponizej jest podane.
    • krypteia Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 18:24
      już dziewczyny wyżej pisały: za krótka sukienka, w takimi nogami nie powinnaś nosić niczego krótszego niż kończące się na wysokości kolan
      plus powyrzucaj z szafki na buty wszystkie cięzkie koturny, jeszcze bardziej dociążają Ci rozbudowaną dolną połowę ciała
    • fragile_f Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 05.09.18, 21:34
      Mokka, ja tylko na temat obrzęku się wypowiem - z tym można walczyć i wygrać! smile Masaże, polewanie zimną wodą po kąpieli no i różne zabiegi kosmetyczne (niektore naprawde działaja, ja akurat robilam na oczy, bo mi potwornie puchły - ale na nogi mozna to samo zrobic).

A w sukience wygladasz o NIEBO lepiej!!!! smile Masz b. fajną, kobiecą figurę smile
      • mokka39 Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 10:04
        fragile_f, a jakie zabiegi kosmetyczne ?
        • pade Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 10:53
          Sądzę, że o drenaż limfatyczny chodzi.
        • fragile_f Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 18:27
          Karboksyterapia. Tylko ja robiłam na oczy, bo mialam wiecznie podpuchnięte a np. jesli wieczorem się popłakałam (wystarczyło wzruszenie na filmie i parę łez), to mialam spuchniete powieki przez caly nastepny dzien. Jesli popłakałam się mocno (typu: g* dzien a potem kłotnia o pierdołę, u mnie łzy leca automatycznie wink ), to potrafilam dwa dni chodzic z oczami jak panda. Po pakiecie zabiegow mogę znow cieszyc sie Krolem Lwem a nastepnego dnia isc normalnie do pracy tongue_out
          • pade Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 22:38
            O kurczę, też mam takie problemy z oczami.
            Ekhm, czy ten zabieg boli?
            • fragile_f Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 23:26
              No to polecam, byłam w ciężkim szoku jak poryczałam się na filmie i następnego dnia obudziłam się bez spuchniętych powiek - PIERWSZY raz w życiu.

Czy jest bolesny? No powiem tak - dla przyjemności to bym na niego nie poszła big_grin Dużo zalezy od tego, kto go wykonuje - ja mialam pakiet 6 i jedna dziewczyna byla mega delikatna, druga - chyba się spieszyła uncertain samo ukłucie igłą nie boli, bo jest cieniutka. Nieprzyjemne jest po prostu uczucie wpompowywania CO2 pod skórę, bo napiera na oczy i robi takie baloniki z powiek big_grin Po 10 minutach mozna normalnie wyjsc na ulicę, skora jest leciutko zaczerwieniona. Na drugi dzien prawie nic nie widac, tylko mozesz miec rano trochę podpuchnięte powieki. Ja robilam serię poł roku temu i efekt nadal się utrzymuje - pobiło to na głowę absolutnie _wszystkie_ kremy, jakie w zyciu mialam. Rozjasnienia specjalnego nie zauwazylam, ale obrzęki - zmniejszyly sie 10x.
              • pade Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 23:48
                Ja mam poduszeczki tłuszczowe pod oczami, z roku na rok robią się coraz bardziej widoczne. Tylko panikara ze mnie. Obawiam się, że zerwę się z krzykiem z łóżkabig_grin
                Ale kusi mnie ten zabieg bardzo.
                • fragile_f Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 23:52
                  Całość trwa max 2-3 minuty i w skali bolu ocenilabym na 2/10 (depilacja laserowa mymłona - 9/10) smile inna sprawa - przedtem robilam sobie microblading, po czyms takim niewiele zabiegow na twarz przeraża wink

Teraz szukam czegoś, co mi rozjasni cienie pod oczami... ale chociaz moge ogladac wyciskacze łez i nie wygladać na drugi dzien jakby mi ktos oczy podbił big_grin
                  • pade Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 07.09.18, 00:01
                    Dziękismile, znalazłam już salon i chyba się przejdę.
    • ania-z-lasu Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 20:33
      A 39 to wiek czy numer buta??
      Jak się już tak "obnażasz" przed forum, to chociaż wiek podaj, żeby można ci było jakiś szemrany komplement strzelić tongue_out
      • jak_matrioszka Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 06.09.18, 22:42
        '39 to rok urodzenia - strzelaj komplementy wink
        • ania-z-lasu Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 07.09.18, 07:51
          Wyglądasz całkiem całkiem jak na swój wiek big_grin
    • znowu.to.samo Re: Grubawa vol.2 - strój maskujący 07.09.18, 08:14
      W sukience wyglądasz super. I wcale nie jesteś "grubawa". Ja wyobrażałam sobie jakąś zwalistą babe a widze szczupłą kobiete ☺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka