Dodaj do ulubionych

Zdrada - boli?

09.09.18, 19:29
Przy temacie zdrad, czesto pojawia sie pojecie zdrady fizycznej i emocjonalnej. Mniej wiecej kazdy wie co sie przez ktora rozumie - choc oczywiscie poklocic sie mozna o wszystko smile
Uwaga - uwazam, ze odpowiedzi pan i panow moga sie akurat w tym temacie roznic, a chcialbym poznac zdanie zenskich emam. Dlatego panowie - pytanie nie dla Was. Chcecie zerknac na wyniki - dajcie ostatnia odpowiedz prosze.

Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 19:34
      Już zagłosowałem na inne
      • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 20:15
        ja tez smile
        i jeszcze ktos trzeci
        • danaide Re: Zdrada - boli? 10.09.18, 01:27
          Też zagłosowałam na inne. Zresztą znam tylko te inne, które rozumiem jako zawiedzenie pokładanego zaufania, które koło seksu czy miłości partnerskiej nawet nie siedziało.
    • bei Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 20:48
      Mnie każda by bolała, i tak zaglosowalam.
      • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 20:59
        Spoko.
        Tam nie ma zalozenia, ze jedna nie boli w ogole - tylko ze jeden rodzaj jednak odczuwalnie bardziej niz ten drugi.

Dzieki za glos smile
        • karme-lowa Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 21:03
          Obie zdrady by bolały. Tak głosowałam.
          • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 21:55
            Dzieki
    • beneficia Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 21:13
      Ty jesteś nienormalny. Nic dziwnego, że nie umiesz utrzymać stałego związku, żadna rozsądna kobieta nie wytrzyma z takim upierdliwym gościem. Mam nadzieję, ze spelniasz sie w pracy przy jakiejś analizie danych.
      • rysiowa85 Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 21:19
        ha ha ha
      • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 21:20
        >Ty jesteś nienormalny.

Normalni ludzie sa nudni tongue_out

>Mam nadzieję, ze spelniasz sie w pracy przy jakiejś analizie danych.

Cieplo, cieplo... smile
    • ann.38 Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 22:00
      Chociaz nie znam z autopsji (a przynajmniej nic o tym nie wiem) to zagłosowałam, ze jedna i druga boli (bolałaby). Chyba tak mozna głosować, ze chociaz nie znam z autopsji to mogę sobie wyobrazić. W badaniach ankietowych powinno być jasne czy mozna wybrać tylko jedną opcję czy więcej a jezeli jedną to propozycje odpowiedzi powinny być wyraźnie rozłączne.

Czasem trudno te rodzaje zdrad rozgraniczyć i zaklasyfikować. No w emocjonalnej moze nie być fiycznej ale w fizycznej zazwyczaj jest tez trochę emocjonalnej.
      • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 22:05
        >W badaniach ankietowych powinno być jasne czy mozna wybrać tylko jedną opcję czy więcej a jezeli jedną to propozycje >odpowiedzi powinny być wyraźnie rozłączne.

W sondach na gazecie narzedzia sa mocno ograniczone. Nie ma mozliwosci sondy z wielokrotnym wyborem. Nie ma tez opcji np. dwoch sond w jednej wypowiedzi, gdzie na przyklad zaleznie od odpowiedzi w pierwszej, pojawilyby sie rozne podopcje w drugiej.

>Chociaz nie znam z autopsji (a przynajmniej nic o tym nie wiem) to zagłosowałam, ze jedna i druga boli (bolałaby).

Dzieki. Wystarczy wyobrazenie hipotetyczne.
    • konsta-is-me Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 22:13
      Nie rozumiem ostatniego.
      Mezczyzn zdrada nie boli??
      Jesli sa zdradzani.
      Wiem ze forum ematka, ale i tak bez sensu.
      • no_easy_way_out Re: Zdrada - boli? 09.09.18, 22:19
        >Nie rozumiem ostatniego.
        >Mezczyzn zdrada nie boli??

Jak nie.
        Boli boli.
        Ale obstawiam, ze dla faecta czesciej fizyczna jeszcze bardziej boli niz emocjonalna.
        Czemu by tak bylo - to kolejny, odrebny temat.
        U kobiet obstawialem, ze pol na pol, albo emocjonalna NIECO czesciej bardziej boli, niz ta "tylko" fizyczna.
        Ale chce zmienic obstawianie ,w konkretne pytanie z mierzalnym feedbackiem.
        • tairo Re: Zdrada - boli? 10.09.18, 00:03
          > Ale obstawiam, ze dla faecta czesciej fizyczna jeszcze bardziej boli niz emocjonalna.

Boli serce czy ego? suspicious

• milva24 Re: Zdrada - boli? 10.09.18, 07:58
      Nie znam z autopsji ale wydaje mi się, że fizyczna bardziej by mnie zabolała. Jednak między fantazjowaniem, flirtowaniem a stosunkiem jest różnica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka