Dodaj do ulubionych

Bracia samcy miedzynarodowo - Incel

03.11.18, 08:45
O taki artykul wrzucila wyborcza na weekend i prosze bardzo, mozna napisac cos ciekawego.

weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,24109500,bunt-samcow-beta-chca-zabic-kobiety-ktore-odmawiaja-im-seksu.html
Zostawiam do dyskusji.

Zastanawia mnie jednak ten fragmet:

"Natomiast Jessica Valenti, amerykańska dziennikarka i autorka książek z kręgu feminizmu, w związku z burzą, jaka rozgorzała wokół Inceli, zadała na łamach "The New York Times" pytania: Co feministki mogą zrobić dla chłopców?: "Jedną z wielu politycznych ironii naszych czasów jest fakt, że ruchy feministyczne w swym najbardziej kulturotwórczym momencie zderzyły się z powstaniem ekstremalnej mizoginii. Podczas gdy kobiety protestują, ubiegają się o urzędy publiczne i wzmacniają potrzebę równości płci na wielu różnych polach, generacja młodych, zwykle białych mężczyzn radykalizuje się i wierzy, że ich problemy biorą się z postępu, jakiego dokonały kobiety" - podkreśla Jessica Valenti.

Zwraca uwagę, że akty przemocy, jakich dopuszczają się skrajni mizogini, są jasnym sygnałem tego, że amerykańscy chłopcy desperacko potrzebują pomocy. A choć ruchy feministyczne ubolewały nad patriarchalnym przekazem, z którym musieli zetknąć się młodzi mężczyźni, to tak naprawdę nie zrobiono nic, aby ich przed tym przekazem uchronić. Skupiono się na ochronie dziewcząt, nie wprowadzając tych samych standardów postępowania również wobec drugiej płci. I to musi ulec zmianie."

Czyli co? Znowu wina kobiet, bo osmielily sie wywalczyc cos dla siebie, zmienic ustalony porzadek swiata. I co panowie mizogini maja do zaproponowania swiatu? Kobieta z przydzialu dla kazdego faceta? Adopcja malej dziewczenki celem wychowania jej na niewolnice! Porady jak uniknac zlapania po gwalcie! (jest w artkule)

Bracia samcy nie wzieli sie z komosu tylko naczytali sie podobnych bzdur w zagranicznym internecie. I teraz wierza, ze kobiety im cos zabraly.
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:01
      Z takich męskich frustracji bierze się m.in. terroryzm. Jakoś kobiety nie strzelają z broni maszynowej do ludzi w kościołach czy nie rozjeżdżają tirem na jarmarku bożonarodzeniowym. To co łączy białych terrorystów z USA z tymi z Europy to fakt, że wszyscy byli nieudacznikami życiowymi płci męskiej.

Tak, zjawisko inceli jest znacznie groźniejsze dla bezpieczeństwa społeczeństwa od emigracji.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:07
        Te incele, które dokonały zamachów prawdopodobnie były równolegle zaburzone i chore.
        Zresztą, jak widzisz incel to ktoś kto np. propaguje zmuszanie kobiet do seksu że wszystkimi, a Ty mnie nazywasz incelem bo mnie kobiety nie chcą, mimo że ja się niczego na siłę nie domagam.
      • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:11
        No nie wiem. Dubrowka.
        Oczywiście, za ponad 90% aktów terrorystycznych i ataków z użyciem broni palnej odpowiadają mężczyźni, ale takie Czeczenki czy Palestynki też stosują terror i dokonują zamachów.
        • lauren6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 10:17
          Sfrustrowani mężczyźni zmuszają do aktów terroryzmu i dzieci, i wdowy po terrorystach, ktore nie są im do niczego potrzebne, a jedynie generują koszty utrzymaniowe. W cywilizowanych krajach, gdzie samotna kobieta nie zdycha z głodu, jakoś zjawisko kobiecego terroryzmu nie występuje.
          • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 10:22
            Ulrike Meinhoff?
          • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:13
            Patty Hearts?
          • aandzia43 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:46
            W cywilizowanych krajach, gdzie samotna kobieta nie zdycha z głodu, jako
            > ś zjawisko kobiecego terroryzmu nie występuje.

Owszem, występuje. Czerwone Brygady, Bader-Meinchoff, terrorystki w carskiej Rosji - głodu i wojny nie było, a panie robiły z upodobaniem duże bum.
            • aandzia43 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:46
              Albo porywaly.
          • grrru Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:18
            W Czeczenii zamachowczyniami zwykle nie były kobiety zmuszane. Po prostu jak cię zgwałcą, zabiją dziecko, a potem zobaczysz zwłoki okaleczonego w torturach brata to może się zrodzić nienawiść do sprawców i chęć odwetu za wszelką cenę.
          • rosapulchra-0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 17:21
            OJP. Jaki facepalm.
          • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 22:06

Olga Hepnarová?
        • grrru Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:15
          Dubrowka to jest grubszy temat i nadal wiele w tej sprawie niewiadomych.
    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:04
      Black, mnie już tutaj okrzyknięto naczelnym incelem, mimo że agresji nigdy nie popierałem, a jedynie wyrażałem swoje gorzkie opinie o współczesnym świecie.
      Tutaj opinię incela się przypomina komuś, kto kobietom się nie podoba i jest lub długo był prawiczkiem (bo np. zbierał same kosze).
      • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:41
        Sęk tylko w tym że świat zawsze był taki. Czy myślisz że w Średniowieczu biedny i nie atrakcyjny to miał większe szanse.Bodaj poniżej internautka kobieta z północy słusznie napisała jak to jest w wielu krajach wschodu.Tak było też i w Europie przedindustrialnej a nawet tej wczesnoindustrialnej.Owszem wyjątki się zawsze zdarzały.No i smutna prawda poklenia ówczesnych inceli ( i nie tylko) dziesiątkował głód, pomór i wojny.
        • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:54
          W średniowieczu (i gneralnie w przeszłości) o wiele większy odsetek ludzi umieral śmiercią gwałtowną i związaną z przemocą.
          I była inna hierarchia społeczna, być może pozwalało to incelom na wymuszanie seksu.
          Z drugiej strony był przecież koszmarny KK z jego postami i wstrzemięźliwością.
          Ciekawe zagadnienie.
          • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:09
            Owszem.ale incele które mogły wymuszać seks w większości albo miały odpowiednia pozycje lub były ewidentnymi przestępcami. Ale takie zjawisko było.Nic nowego.I nie tylko w Średniowieczu. Jest nawet i dziś w wielu afrykańskich i azjatyckich krajach.
            • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:24
              Nie, bo tam, gdzie jest precyzyjna hierarchia niemal każdy ma kogoś, kto stoi niżej.
              • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:34
                Niezupełnie .Poczytaj źródła. Jakbyś pisała tylko o arystokracji może miałabyś rację.A tak nie całkiem.Mieszczuch incel nie mógł jawnie i masowo gwałcić chłopek, poddanych rycerza-pana.Bo ten mógł go ukarać.Za ruszanie jego poddanych. Szlachta np miała prawo 1 nocy, mieszczuch nie. Ponadto w Europie przedindustrialnej tez istniało na różna skale pojęcie ochrony czy też zabójstw honorowych. Często ojciec i lub bracia pilnowali córek i mścili je. To ograniczało to o czym piszesz.
                • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:43
                  big_grin Juz widzę tego pana na wlościach, szukającego gwałciciela poddanki.
                  Przeczytaj taką fajną ramotkę Micheleta "Czarownica". Powinna dac ci do myślenia. Na pewno są i nowsze pozycje, ale jakoś mi się nie kojarzą.
                  • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:52
                    Po pierwsze nie pisze że ten system idealnie działał.Ale ty przeczysz mu z zasady.Wbrew źródłom. Bo byli i tacy i tacy panowie Polecam kilka dobrych publikacji o życiu społecznym i seksualnym w dawnych wiekach.
                  • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:04
                    Np nie idealne ale: Życie erotyczne w średniowieczu
                    Armand de la Croix ,
                    Wieki bezwstydu. Seks i erotyka w starożytności Węgłowski Adam
                    i wiele innych. Ja nie twierdze zresztą ze w każdym wypadku było jak pisze.Ale i nie w każdym jak piszesz ty. ie jest tak że w dawnych wiekach każdy mógł zaspokoić potrzeby seksualne nie będąc duchownym.
                    • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:07
                      nie jest
                • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 23:10
                  ale mogl gwalcic wlasna zone i corki
                  • chatgris01 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 23:32
                    I sluzace, to przeciez bylo nagminne.
    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:08
      Wiem, że incele lubią mówić że kobiety są "hiperseksualne", czyli chcą współżyć tylko z garstką najbardziej atrakcyjnych samców.
      • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:48
        Faceci też są tacy.Wolą te atrakcyjniejsze.
        • feel_good_inc Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:14
          Owszem, jak mają wybór.
          Tylko, że zazwyczaj takiego wyboru nie mają, ponieważ wybierającymi są kobiety.
          • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:18
            Owszem, ale czasem i panie.Sporo masz sytuacji że incel gania za paniami o urodzie modelki a nie dostrzega szarych myszek.I na odwrót zresztą.
      • chicarica Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:48
        Aha, a samce chcą współżyć z każdą? Józek, weź zacznij grać w swojej lidze, to i chętna się pojawi, albo po prostu daj sobie spokój z szukaniem pretekstów dla których nie możesz mieć dziewczyny, znajdź sobie chłopaka i zacznij żyć jak normalni ludzie. Nawet nie odpowiadaj, ten wątek nie jest o Tobie, wszystkie już słyszałyśmy Twoją historię.
        • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:57
          Nie pisałem o sobie, a o pojęciach ze słownika inceli, akurat bzdurnych. Nie jest przecież tak, że kobiety wybierają tylko "super" samców.
          A czasem drastyczne obniżanie wymagań to desperacja i tylko pogłębianie poczucia beznadziejności.
      • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:03
        Hiperseksualni to są głównie faceci.
        • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:35
          Dla mnie to w ogóle jakiś durny termin.
      • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:56
        chodzi ci o hypergamy ?

• cauliflowerpl Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:37
      "Co feministki mogą zrobić dla chłopców?"

Lokalizować i kastrować.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:44
        A czytałaś, że jeden był prześladowany w szkole? To złożony problem. Po kastracji taki incel tym bardziej mógłby być w żądzy odwetu skłonny do zamachu.
        • ras.szamra Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:54
          Taaa, już to kiedyś było - nie popieram, ale rozumiem.
          • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:42
            Bo rozumieć nie znaczyło kiedyś od razu poparcia i usprawiedliwienia. To w ciągu ostatnich dekad się zlało.
        • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:15
          wykastrowany powinien byc raczej lagodny bo i skad testosteron by mu sie wydzielal?
        • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:03
          No pacz pan, miliony kobiet są prześladowane w szkole, a nie robią zamachów w odwecie.
    • asfiksja Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:48
      > Czyli co? Znowu wina kobiet,
      Nie odebrałam tak tego artykułu. Kilka razy podkreślają w nim, że incele za swoje niepowodzenia obwiniają kobiety, ale przekaz, że to nieuprawnione jest moim zdaniem wyraźny.
      Inna rzecz, że w artykule nie proponują żadnych środków zaradczych. A czasem wystarczyłoby nie pogardzać przegrywem zanim zmienił się w potwora.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 10:07
        No właśnie, ale ematka będzie pogardzać do oporu. Tu jest 40letni Tanebo, który jest prawiczkiem i tylko z tego powodu jest pogardzany przez kobiety.
        • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:21
          Bo to go definiuje jako gościa bez elementarnych kompetencji społecznych, a co za tym idzie, jako nieprzewidywalnego freaka.
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:54
            Nie wiemy, co u niego jest przyczyną. Może jest coś, do czego się nie przyznaje np. szpetność na poziomie nieakceptowalnym lub jakaś choroba, z którą żyje, ale z powodu której w każdym momencie może umrzeć i i żyje jak czekając na wyrok na tzw. ławce śmierci.
            • wieczorny-motyl Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:03
              Na dwoje babka wrozyla, brak kompetencj spol/wycofanie może być i przyczyną i skutkiem.
        • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 22:45
          Ty to lubisz byc tutaj biczowany...nie moge zrozumiec co robisz na tym forum. Co wejdziesz wpiszesz swoje mądrosci, reszta forum jedzie po tobie ( nie dziwie sie) a ty wracasz uparcie i dalej piszesz co piszesz. Nie zebym ci broniła ale wyjasnij jaki masz tego cel?
          • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:05
            pewnie zboczenie takie
            a zdjecia jozek nadal wysyła ?
            • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 11:40
              Ja nie widziałam zadnego. I rozumiem ze ludzie mają rózne zdania na rózne tamaty ale on tutaj robi z siebie tarcze. To tak jakbym ja uparcie pisała na forum dla konserwatywnych katolików....byłabym pewne nazwana pomiotem szatana za kazdym razem, wiec nie wchodze na takie fora.
              • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 18:27
                on wysyla kiedys forumkom zdjecia zeby go ocenialy
                i nie jedna czy dwie fotki , ale tak z 50 big_grin
    • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 09:55
      >Czyli co? Znowu wina kobiet, bo osmielily si
      Ja tego tak nie odbieram. Rozumiem to w ten sposób, że jeżeli sa działania, kampanie, organizacje etc. które zajmja sie odwracaniem patriarchalnego przekazu skierowanego do kobiet, to powinny powstać analogiczne skierowane do mężczyzn. Ale o ile można się domagać, żeby inicjował je jakiś MEN, ministerstwo zdrowia, czy rzecznik równych praw, to nikt nie wskazuje, żeby organizowały je akurat feministki.
      • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:15
        No bez jaj.
        • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:03
          Nie, dlaczego? Kampanie skierowana do rodziców nie blokowali emocji w synu, na przykład. Żądania do MENu, żeby we wczesnych podręcznikach obok matki-pilotki znalazł się ojciec-opiekun, dziewczynka która walczy i chłopiec bawiący sie misiami.
          Mozna uznać - mi wydaje się to dość prawdopodobne - że patriarchat narzucający sztywne role i kobietom, i mężczyznom krzywdzi obie płcie, bo każdej znich ogranicza mozliwości wyboru.
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:20
            I dodaj jeszcze faceta przebranego w damską bieliznę, genderówko.
            • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:28
              Mogłabym ci powiedziec 'wypad', gdyby nie było tak zabawne, ze oczywista żałosna ofiara patriarchatu, jęcząca tu wciąż, że nie dociaga, choć się stara, ma pretensje do pariarchatowi niechętnych. big_grin
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:12
                Nie uważam się za żadną ofiarę patriarchatu, raczej prędzej rewolucji seksualnej, a Ty akurat przede wszystkim kochasz miliarderów w rodzaju Sorosa i uważasz, że tacy fajni bo taksówki morskie sponsorują big_grin
                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:23
                  Społeczna gospodarka rynkowa jest najlepsza dla obywateli, ale możni tego świata z rzekomą troską nie o siebie, ale o gospodarki, twierdzą że gospodarki odbudowują się najlepiej gdy ludzie zasuwają za miskę ryżu smirk
                  • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:35
                    Nie ma innych krajów poza protestanckimi (lub ostro sponsorowanymi z zewnątrz), w których spoleczna gospodarka nie stałaby się początkiem klęsk ekonomicznych. (A i kraje protestanckie odniosły tu sukces w pewnych konkretnych warunkach wąskiego okienka historycznego).
                    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:06
                      Te "klęski" ekonomiczne to zapewne nie tak lichwiarskie dochody możnych tego świata big_grin
                      • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:20
                        Birzesz pod uwagę taką opję, jak czytanie książek? Bo jak nie, to nie zawracaj mi glowy.
                • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:32
                  Ale jestes ofiarą patriarchatu. Poniewaz nie jesteś w stanie dociągnąć do sztywnych wymagań patriarchatu, czy to ekonomicznych, czy to pod względem intelektualnym, fizycznym, osobowościowym, rodzinnym etc. - i w związku z tym jesteś tam, gdzie jesteś, w miejscu, z którego twoim zdaniem nie masz ucieczki i które ci nie odpowiada. Tylko że patriarchat tak krótko wziął cię przy pysku, że nawet nie śmiesz pomyśleć czegoś tak obrazoburczego.
                  • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:37
                    Nie, ma po prostu zepsute w głowie i dlatego jest sam, otacza go aura sfrustrowanwgo przegrywa.
                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:05
                    Jak ktoś jest mało atrakcyjny i biedny, to w każdym systemie będzie odpędzany przez kobiety. Słowo klucz: biologia.
                    • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:11
                      Więc tak samo jest nieatrakcyjny w społecznej gospodarce rynkowej jak i w patria czy matriarchacie.Więc nie uraź się ale w takim wypadku jesteś ofiara biologii a nie rewolucji seksualnej.Jeżeli rzeczywiście uważasz się za nie atrakcyjnego.Przed rewolucją seksualną miałbyś niewiele lepiej.
                      • chatgris01 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:06
                        Ta nieatrakcyjnosc to jest najbardziej w jego glowie, a nie realnie, mam wrazenie...
          • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:04
            I ktoś mężczyznom broni taką kampanię zorganizować?
            Sami nie dadzą rady, musi za nich to kobieta zrobić?
    • kobieta_z_polnocy Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 10:11
      Mam mieszane uczucia. Z jednej strony nie chcę bagatelizować zjawiska, a z drugiej strony, chcę...

Chodzi mi o to, że te zarzuty wobec kobiet (że chcą tylko z najlepszymi, że nas, mało wartościowych w ich oczach, odrzucają) to nie jest żadne nowe zjawisko. No dobrze, może trochę nowe w zachodniej kulturze, gdzie stosunkowo "łatwo" mężczyźnie jest znaleźć partnerkę niż choćby w niektórych społeczeństwach wschodnich, gdzie kobiety są zarezerwowane tylko dla tych mężczyzn, których na nie stać i gdzie istnieją całe grupy ubogich sfrustrowanych młodych mężczyzn, którzy są znakomitym narybkiem dla wszystkich organizacji terrorystycznych, itd.
      Ale właśnie do tego zmierzam. Zawsze istnieli sfrustrowani, niewyżyci i odrzuceni mężczyźni, których ciągłe upokorzenia doprowadzają do granicy. To jest niebezpieczne zjawisko, zgadzam się, ale nie wiem na ile nowe.

To co jest nowego to, że w naszym kręgu kulturowym, seksualność kobiet przez ostatnie kilkadziesiąt lat stała się głośna i jawnie manifestująca się w sferze publicznej. Kobiety, przynajmniej teoretycznie, mogą być bezpośrednie jak mężczyźni, tak samo rozwiązłe i lubieżne. Fakt, że "nawet takie" kobiety nie chcą tych nieszczęśników, tylko pogarsza ich upokorzenie. Bo w zasadzie oznacza to, że jedyne co je powstrzymuje, to nie kasta, brak pieniędzy, czy niechęć jej rodziny, tylko jej własny ostentacyjny brak ochoty. Z psychologicznego punktu widzenia, nietrudno zrozumieć, że rodzi to u tych "inceli" nienawiść.
      Odrzucenie to przecież jedna z największych krzywd jaka można spotkać społeczne zwierzę, jakim jest człowiek.

Co z tym zrobić, nie wiem. Wyłapywać szybciej takie okazy i starać się im zapewnić pomoc, terapię?
      Starać się tłumaczyć, że mężczyźni mają identyczne podejście do kobiet i też najchętniej chcieliby z najatrakcyjniejszą i chętnie młodszą? Starać się dojść do źródła ich przekonania, że ich prawa (do seksu, miłości, partnerstwa) są ważniejsze niż prawa innych osób?
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:05
        Ale to często rodzice szczują swoje córeczki na "nieudaczników" i wychowują je na księżniczki z zadartym nosem.
        Sam zresztą bym nie chciał, żeby córka sobie układała życie z biednym i o słabych perspektywach.
        • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:19
          Nie bądź śmieszny. Materiałem na incela małolat staje się na długo zanim ci inni rówieśnicy mają jakąkolwiek władzę, pieniądze i perspektywy. To jest w głowie i chorym podejściu, w mieszance urojen wielkościowych i braku umiejętności społecznych.
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:56
            To może wynikać z błędów w wychowaniu lub np. tym, że ktoś jest cichy i przez to seryjnie odrzucany przez grupę.
            • wieczorny-motyl Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:13
              bez faktycznego odrzucenia lub urojonego odrzucenia incela nie bedzie. Geny, środowisko i pewnie w wuj innych zmiennych.

Nie z kazdego bieda i niewyjsciowy wyglad oraz np apodyktyczna matka zrobia takiego stulejarza, nawet tacy potrafia sie wybic, wiec nie tylko o to chodzi. Ciekawe kiedy porobia pod kątem tego zjawiska badania na blizniakach jednojajowych wychowanych w odosobnieniu od siebie.
        • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:45
          Tyle że jest i druga strona medalu niechciane panie i to orientacji hetero, homo czy bi.Niektóre brzydkie bądź grube i lub niepewne siebie.Damskich inceli jest też sporo.
          • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:55
            Wtpie jednak aby grupowo marzyły o gwałcniu 11 latków.
            • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:04
              Owszem, ale są.
              • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:29
                Ale póki kobiety nie gwałcą, nie kastrują, możemy uznać kwestię za marginalną.
                • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:38
                  Niestety ale są i takie co gwałcą i kastrują.Nawet jeśli jest ich mało.
                  • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:41
                    Ale ja nie twierdzę, że należy zalegalizować gwałty popełniane przez kobiety. Twierdzę tylko, że porównaniu z męską przemocą wobec kobiet jest to zjawisko marginalne.
            • feel_good_inc Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:07
              Babskim odpowiednikiem incela jest radfem, jak już niżej pisałem. One marzą nie o gwałceniu, tylko o kastrowaniu, tak jak jedna w tym wątku.
              • mrs.solis Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 02:26
                Nie ona jedna. Ja tez ich bym wykastrowala tak jak zrobilam to z kocurem, ktory nie bedzie wypuszczany na dwor. Ostatnio mielismy przyklad takiego losera co zabil piekna dziewczyne. WYstarczy spojrzec na zdjecie tego Gruzina co zamordowal ta sliczna dziewczyne z Lodzi i widac jak na dloni , ze to wypisz wymaluj incel.
                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:41
                  Nie Incel, tylko być może przestępca tylko pozornie zatrudniony jako robotnik.
              • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 06:55
                sami sie idioci kastrujecie tongue_out
                www.ntnews.com.au/news/world/english-bulldog-bites-off-scottish-mans-peanut-butter-smeared-genitals/news-story/8b63718ca68265bffdecbf27b71593b8
      • aandzia43 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:33

Starać się dojść do
        > źródła ich przekonania, że ich prawa (do seksu, miłości, partnerstwa) są ważni
        > ejsze niż prawa innych osób?

Źródłem takiego przekonania są zaburzenia osobowości albo inne umysłowe.
      • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:06
        > Starać się dojść do źródła ich przekonania, że ich prawa (do seksu, miłości, partnerstwa) są ważniejsze niż prawa innych osób?

Nie innych osób, tylko konkretnie kobiet.

Źródło? Rozejrzyj się wokół.
        • tiszantul Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:39
          > > Starać się dojść do źródła ich przekonania, że ich prawa (do seksu, miłoś
          > ci, partnerstwa) są ważniejsze niż prawa innych osób?
          >
          > Nie innych osób, tylko konkretnie kobiet.

W Holandii standardowa kara za gwałt to trzy lata. Pokolenie ematek może jeszcze czuć się pewnie, jednak najprawdopodobniej w przyszłości kobiety w zachodniej Europie będą miały coraz gorzej. Już teraz w Niemczech gwałty są bagatelizowane, a to dopiero sam początek. Pamiętacie, jak ktoś z niemieckich władz zwracał się do kobiet, żeby powinny się skromnie ubierać i nie chodzić pojedynczo wieczorami? Ubierajcie się skromnie, a wszystko będzie dobrze - i to mówią oficjalne czynniki w Niemczech. Jeśli taką mają oficjalną linię, to jak wygląda praktyka?
    • feel_good_inc Masplainuję - incel to feministka trzeciej fali 03.11.18, 10:25
      Tylko w wersji męskiej.

Za wszystkie swoje niepowodzenia obwinia uprzywilejowaną pozycję drugiej* płci i nawołuje do odebrania jej pozycji przemocą.

Różnica jest li i jedynie taka, że w przypadku mężczyzn przywilej (mniej lub bardziej wyimaginowany) leży w sferze ekonomicznej, a w przypadku kobiet w sferze seksualnej.

Oczywiście jest też różnica w postrzeganiu - za płacz o dżender gap pogłaszczą cię po główce, albo i zrobią ikoną walki o równość. Za płacz, że modelka nie chce ci obciągnąć... potraktują cię tak jak powinno się traktować te płaczące o dżender gapie.

*)Co jest szczególnie zabawne, jeżeli przyjmiemy obowiązującą w środowisku doktrynę "gender is social construct".

EDIT: Nie wiem, czy wiecie, ale są też incele-kobiety. Konkretnie to brzydkie i grube lesbijki z ostrym zacięciem feministycznym. I tu jest niezły twist, bo ich głównym wrogiem są... mężczyźni. Bo to ich wina, że kobiety zamiast rzucać się na nieatrakcyjne baby o odpychającej osobowości tkwią w więzieniu hetero, narzuconym im przez patriarchat. Serio.
      • mazzini890 Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 03.11.18, 11:46
        Nie tylko lesbijki, są i takie hetero a nawet bi.Czasem nawet tylko nieśmiałe i wycofane.
        • feel_good_inc Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 03.11.18, 12:05
          Tylko wiesz, jest drobna różnica między incelem, a starą panną.
          • mazzini890 Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 03.11.18, 12:10
            Nie zawsze.
            • feel_good_inc Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 03.11.18, 12:19
              Odnoszę wrażenie, że nie za bardzo wiesz, czym jest incel. Stara panna czekająca na księcia z bajki to nie incel, bo do odbycia stosunku wystarczy jej Tinder i pół godziny na dojazd. Godzina, jeżeli jest gruba. Incelowi nie wystarczy rok.
              • mazzini890 Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 03.11.18, 12:24
                Owszem ale nie każda.Nie każda stara panna jest incelem i na odwrót, ale są i takie.Są i takie które nawet jak przerobią się photoshopem to nikt nie weźmie.I faceci zresztą.To autorka artykułu uogólnia ze każdy incel jest mizo.A i ci też przecież mogą zabulić za sex.
              • tairo Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 04.11.18, 01:13
                Facetowi do odbycia stosunku wystarczy jeden telefon i dwie stówki, czy ile tam aktualnie kosztuje. Niezależnie od tuszy.
                • tanebo2.0 Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 04.11.18, 06:38
                  Ale do związku nie wystarczy nawet miliard...
                  • tairo Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 04.11.18, 19:56
                    Nie? To czemu Józek ciągle narzeka na tanie laski, co lecą na dresów z bmw?
                    • wheels.of.fire Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 05.11.18, 20:05
                      A to nie ma takich tanich, którym diler dragów nie przeszkadza? A potem takie giną w niewyjaśnionych okolicznościach, bo za dużo wiedziały i musiały zostać zlikwidowane.
                      • thea19 Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 05.11.18, 20:06
                        ogladasz za duzo podrzednych filmow sensacyjnych
      • tairo Re: Masplainuję - incel to feministka trzeciej fa 04.11.18, 01:09
        > Nie wiem, czy wiecie, ale są też incele-kobiety. Konkretnie to brzydkie i grube lesbijki z ostrym zacięciem feministycznym.

Tak, tak. Nie dość że brzydkie, to koniecznie grube i oczywiście feministki.

Albowiem najgorszą męską obelgą dla kobiety jest "kijem bym nie dotknął", bo w łebku mu się nie mieści, że to kobieta mogłaby jego nie chcieć.
    • agonyaunt Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:21
      Wina kobiet, ale nie dlatego, że walczymy, tylko dlatego, że to my de facto wychowujemy kolejne pokolenia facetów, którzy się nie odnajdują. My wybieramy im kiepskich ojców, już na starcie pokazując im kiepski wzorzec męskości, my wyręczamy, my stawiamy na piedestale, my nie uczymy szacunku do innych. Zbiorowo - tak, wina kobiet.
      • maadzik3 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:44
        Ciekawy punkt widzenia. Wychowalam to niewatpliwie wielka odpowiedzialnosc, ale... wychowuje dwoje rodzicow. A I dziecko nie rodzi sie tabula rasa. Wiec czemu winne tylko kobiety?
        • rekreativa Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 11:01
          "Wiec czemu winne tylko kobiety?
          "

Przecież napisała, bo sobie kiepskich chłopów wybierają.
    • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 11:53
      Złe zjawisko ale stare jak świat, tyle że wcześniej populacje męskich i żeńskich inceli ( i nie tylko) często dziesiątkowały wojny, choroby ,głód. Panie zostawały też starymi pannami lub szły do klasztorów.Ale i starzy kawalerowie się zdarzali.
    • woman_in_love wina kobiet: Matek, to one wychowują inceli 03.11.18, 12:15
      np. faworyzując swoich synków.
      • mazzini890 Re: wina kobiet: Matek, to one wychowują inceli 03.11.18, 12:20
        A czasem i córki.
    • bigzaganiacz Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:31
      , zwykle białych mężczyzn radykalizuje się i wierzy, że ich problemy biorą się z postępu, jakiego dokonały kobiety" - podkreśla Jessica Valenti.

Problemy biora sie z "pozytywnej dyskryminacji" ktora to zaczyna byc co raz mocniej szerzona
    • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:40
      W sumie te żałosne byty są o tyle zabawne, że w ich przpadku istnieje kilka mozliwości rozwiązania - przynajmniej czasowego - indentyfikowalnego problemu celibatu. Wykorzystując nierówności finansowe mogą wszak po prostu ożenić się ze stojącą ekonomicznie o wiele niżej kobietą (nawiasem mówiąc, szykuję popcorn na czas, kiedy wypisani przez PiS Filipińczycy pojawią się u nas obficie i także w wersji żeńskiej - juz czekam na forumowe wątki).
      • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:45
        Albo pójść wiadomo gdzie.Nie żebym popierał, ale jeżeli już muszą.
      • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 00:59
        Ha, nie słyszałaś, że Ukrainka to najlepsza żona?
    • zawsze-w-drodze Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:42
      Tu jest jedno zasadnicze pytanie. Jakie kobiety nie chcą tych biedaków? Bo cis mo sie widzi, że mierzą w nie swoją półkę. I stad te żałosne frustracje. Wyglądają i generalnie maja starus społeczny słabej dwójki, a marzą o mocnej 9 albo wyżej.
      • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 12:46
        Fakt i często nie widzą im podobnych.Ale Panie incelki też tak mają.
        • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:10
          Kobietom rzadko kiedy brak satysfakcji w życiu osobisto-seksualnym wali na dekiel w nurcie agresji. Po prostu kanalizują się na coś innego.
          • bigzaganiacz Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:57
            Na kota a potem stado kotow
            • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 17:09
              Kota, psa. Adopcje psów/kotów, prowadzenie domu tymczasowego. Opieka nad dziećmi (cudzymi). Rysie, Greenpeace, WWF. Masa krytyczna, rowerem z Świnoujścia do Ustrzyk, bieganie maratonów. Praca i kariera, kasa, podróże. Kurs chińskiego, nauka gry na gitarze. Netflix, seriale. Do wyboru do koloru, zazwyczaj niegroźnie.
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 18:00
                To i tak oszukiwanie siebie, potrzeb biologicznych nie da do końca stłumić.
              • bigzaganiacz Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 18:40
                Nie odlatuj
                Raczej stado kotow wpie...nie i ogladanie ambitnych seriali w dtylu k jak kupa
                • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 22:35
                  Nigdzie się nie wybieram, przykłady z życia.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:23
        Często nie są brzydcy, ale np. dość nieśmiali i nie potrafią skutecznie zagadać.
        • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:35
          Oooo serio? A może powinni zachowywać się normalnie i nie wyobrażać, że należy im się sukces.
          Zagadać skutecznie? O czym Ty mówisz, chodząca żenado, skoro mój 14-latek, 160 cm wzrostu i z aparatem na zębach umawia się z dziewczyną.
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:43
            Jeśli nawyki są przez lata kultywowane, to taka osoba jest coraz bardziej alienowana, a często swoje miejsce w społeczeństwie tak naprawdę budujemy już w szkole i ktoś odrzucony przez grupę na tym wczesnym etapie już na zawsze może pozostać z bardzo niską samooceną. A ludzie niekoniecznie lubią tych bardzo nieśmiałych.
            • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 13:44
              To niech przestanie być nieśmiały albo udaje, że nie jest. To wyuczalne.
              • mazzini890 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:13
                Ale nie każdy to umie i ma siłę.Nie tak to prosto jak ci się wydaje.Ale fakt powinien wtedy iść do psychologa.
                • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:53
                  Owszem, to jest proste. Skoro swoją nieśmiałość, przewrażliwienie stosowne dla wieku, brak doświadczenia i nieporadność może przełamać nastolatek, to tym bardziej doroślejszy facet. Byle nie wyobrażał sobie za dużo i nie oczekiwał, że w zamian za zachowania X wg. algorytmu, otrzyma nagrodę w postaci dostępu do cycków i waginy na wyłączność.
                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:56
                    Taka skrajna postawa roszczeniowa akurat jest tragiczna u ludzi.
                    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:58
                      To przypomina tych, co skończyli studia i narzekają że nie ma dla nich pracy.
            • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:11
              Aha, czyli to, że na wczesnym etapie koledzy cię odrzucili, to też wina kobiet.
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:37
                Może kogoś koleżanki w klasie też prześladowały?
                • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 02:14
                  Czyli i tak sprowadza się do winy kobiet. Aha.
                • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:06
                  A moze kolezanki namówiły tych chłopaków ....a moze kolezanki zrobiły im pranie mózgu. Facet ty kobiet nie lubisz...
            • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:04
              Czyli nadal cały świat jest winny ze jestes jaki jeses. Moze jak dojdziesz do sciany i zrozumiesz ze od ciebie zalezy kim i jaki jestes,bedzie szansa na cokolwiek. Bo tak to jestes typem, ktore sie kazda matka boi jak ognia. Wszyscy winni a ty ofiara
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 19:56
                Nie mamy nieograniczonego wpływu na swoje życie. Tacy Leszek Czarnecki i Sławomir Horbaczewski są bogaci, ale są podejrzenia że byli TW i za to w nagrodę ktoś im pozwolił ustawić się w III RP.
        • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:27
          Tralalala. Na takich gości zawsze znajdzie się jakaś aktywistka-ratowniczka, którą zafascynuje koleś, bo jest "tajemniczy". Wraz z upływem czasu - szanse dążą do 1. Wtedy trzeba nie wybrzydzać i kurde... najlepiej za wiele się nie odzywać.
          • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:53
            A to też prawda...
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 14:55
            Wybrzydzanie, nie wybrzydzanie. Takie wiązanie się z kimś na siłę to zero namiętności. Ja byłem w związku nieudanym, ale pełnym namiętności. Nie zamieniłbym tamtych chwil na życie z zahukaną szarą myszką.
            • aandzia43 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 00:06
              wheels.of.fire napisał:

> Wybrzydzanie, nie wybrzydzanie. Takie wiązanie się z kimś na siłę to zero namię
              > tności. Ja byłem w związku nieudanym, ale pełnym namiętności. Nie zamieniłbym t
              > amtych chwil na życie z zahukaną szarą myszką.
              >

A kto ci ją każe zahukiwać? Dbaj o nią, niech rozkwita, to cię zaskoczy wink
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 00:23
                W pewnym wieku ludzie drastycznie się nie zmieniają, ja też już nie stanę się typem urodzonego prezesa.
            • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:07
              Ale ty jestes zahukaną szarą myszką a marzysz o Pameli Anderson w wersji "nietknięta dziewica"...trzeba mieżyć kolego siły na zamiary
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:42
                Aż taki zahukany nie jestem, bo należę do osób wygadanych i komunikatywnych, tyle że do kobiety nie potrafię zagadać inaczej niż koleżeńsko.
                • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:50
                  wheels.of.fire napisał:

> Aż taki zahukany nie jestem, bo należę do osób wygadanych i komunikatywnych, ty
                  > le że do kobiety nie potrafię zagadać inaczej niż koleżeńsko.
                  A powinieneś powiedzieć coś takiego:
                  youtu.be/XOf_Nn6oX28?t=21
                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 09:29
                    Daj przykład pierwszy smile
          • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 06:49
            no więc właśnie
            • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 06:51
              Bajki... U mnie nie znalazła się żadna...
              • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:44
                Przegapiłeś jak nic.
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:45
              Niektórzy zapominają tutaj, że związek z rozsądku lub na siłę może być jeszcze bardziej męczący już samotność. Gdzie żar namiętności?
              • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:49
                >Gdzie żar namiętności?
                Pisiont twarzy greja cza se zakupić.
              • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 19:57
                Paczpan, miliony aranżowanych małżeństw jakoś działają.
                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 20:03
                  Ja za bardzo jestem idealistą, żeby sobie coś na takiego pozwolić. Zresztą nie mam tyle, żeby ktoś miał interes aranżować ślub ze mną. Moi rodzice nie mają żadnej firmy, by np. jacyś prywaciarze mający córkę na wydaniu myśleli o łączeniu majątków rodzinnych.
        • lauren6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:01
          W dobie Internetu nieśmiałość nie jest żadnym problemem w znalezieniu partnera.

Charakterystyczne dla inceli jest właśnie to, że za swoją samotność winią czynniki, na które nie mają wpływu: nieśmiały charakter, brak bogactwa, średni wygląd. Nie przyjmują do wiadomości, że kobiety omijają ich szerokim łukiem, bo chrzania głupoty.
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:09
            Może gadają te głupoty od kiedy wiedzą, że są odrzuceni i nie mają już szans, więc im wszystko jedno i przy kobietach mogą nawet dla zgrywy głośno bekać i bąki puszczać. Coś jak pijaki pod sklepem.
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 15:38
              Dodaj Lauren jeszcze, że nic kobiet nie odstrasza jak magazynierzy w bluzach Red Is Bad głosujący na Kukizów jakichś big_grin
              • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:01
                A akurat na własne bogactwo ma się wpływ, bo wystarczy zostać malarzem okrętowym i będzie się zarabiać tyle ile dyrektor.
                Ludzie co za granicą pracują fizycznie, często w Polsce potem otwierają firmy, stawiają też sobie wolnostojące domy i to często w dużej mierze własnoręcznie. Trzeba chcieć.
                • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:12
                  I coś ci stoi na przeszkodzie, żebyś też wyjechał, zarobił i postawił dom?
                  No tak, trzeba chcieć.
                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:38
                    Nie potrzebuję tego, nie chce mi się po 12 godzin 6 dni w tygodniu pracować i tanio jeść, by chomikować pieniądze. Mam własne mieszkanie, mieszkam sam, jestem samodzielny, wystarczy mi to.
                    • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 19:58
                      No to może się w końcu zdecyduj, czy ci wystarczy, czy nie.
                      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 20:05
                        Mi wystarczy, pisałem tylko że na to się ma wpływ. Leń jestem, do tego przyznaję się
          • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 16:16
            Dokładnie. Naczelny męczennik inceli, ten co urządził strzelaninę w Californi, nie był ani brzydki ani biedny.
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 18:04
              Ale może był w szkole odrzucany i samoocenę miał bardzo niską? Rówieśnicy potrafią zniszczyć człowieka.
              Poza tym czasem ktoś jest tak specyficzny, że wszędzie jest pośmiewiskiem i żadnej dziewczynie się nie podoba.
              • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 23:52
                Zieeew Józek, nie tym rzecz kto kogo w podstawówce. Nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że podstawowa mantra inceli (hurr durr, jak się jest wyględnym i zamożnym, to wszystkie baby twoje nawet jak jesteś kołkiem, hurr durr podłe baby), jest o kant tyłka.
                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 00:00
                  Zaraz, zaraz, to o umiejętnościach społecznych i pozycji w grupie oni nigdy nic nie majaczą?
                  • martishia7 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 00:54
                    Tak, jako pochodnych kasy i gęby. Warunek konieczny i jednocześnie wystarczający - wszak jęczą, że podłym babom to wystarczy, i czują się pokrzywdzeni, że ciacha/zamożni i tak mają lepiej, pomimo ujowych charakterów.
                    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:41
                      Tak, bo ciacho może być mało ambitnym ochroniarzem z marketu za najniższą krajową, a i tak dokonywać podbojów seksualnych.
                      Bogatemu z kolei kobieta może wybaczać jego romanse.
                      • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:15
                        Nie kolego. Jak ma zrypany charakter to na 1 randke sie załapie, na 2 juz nie. Nie kazda tez romanse wybaczy (masz bardzo słabe zdanie o kobietach, kazda sie twoim zdaniem sprzeda). Znam wielu naprawde kiepskich z urody kolesi ale z charakteru zarąbistych i mają babki. Ty szukasz winy wszedzie tylko nie w sobie. Gadasz takie farmazony ze panna bedzie w szpilkach 12 cm uciekać gdzie pieprz rośnie. Wiele razy ci tu pisano ze jak nie zmienisz swojego nastawienia i pierdzielania 3 po 3, to twoja sytuacja sie nie zmieni. Ale nie...ty sie nie zmienisz, kobieta ma cie kochac jakim jestes, jednoczesnie dopasowując sie do ciebie w 100%.
                        • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:53
                          Oczywiście, że związek to kwestia kompromisów, nie każda też wybaczy zdradę, ale generalnie ludzie zdrady często przebaczają, a romanse dziś przestają być tabu i ludzie przestają się z tym kryć że mają babę/chłopa na boku.
                          A znając Ciebie, to mam akceptować że kobieta miała 30 partnerów...
                          • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 11:43
                            Oj nie przesadaj góra 25 smile Nie chodzi o tolerowanie poprzenich partnerów (chociaz nie wiem co ja mam miec do przesżłosci mojego partnera...) chodzi o ciebie. I nie o kompromisy. Troche sie trzeba zmienić. Ja np jestem choleryczką i mimo ze wielu facetów za mną latało to wiedziałam, ze jak troche nie ochłonę to bedzie cięzko ze mną żyć....i sie zmieniłam. A ty jestes przekonany o swojej zajebostosci, tylko reszta swiata taka zepsuta jakąs...
                            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 17:32
                              Widzę w sobie wiele wad, ale sam nie wiem co zmieniać i czy zmienianie wszystkiego ma sens. np. jeździć na saksy dla większej kasy mi się nie chce.
          • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:09
            100/100. Tu nie wygląd ani stan kąta jest odpychający ale to co ten Pan gada i jakie ma podejscie do kobiet.
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 21:11
              O podejście do kobiet tragiczne, bo niesmaczne byłoby dla mnie że kobieta w której bym się zakochał uprawiała wcześniej przygodny seks!
        • black_halo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:04
          wheels.of.fire napisał:

> Często nie są brzydcy, ale np. dość nieśmiali i nie potrafią skutecznie zagadać
          > .
          >

Do niesmialego faceta, jesli jest w nim jakis potencjal, predzej czy pozniej zagada jakas kobieta. Kobiety, jak faceci, maja rowne potrzeby i niektorym sie tacy niesmiali wlasnie podobaja bo one akurat lubia przjac inicjatywe.

Natomiast jest typ faceta od ktorego kazda kobieta ucieknie z krzykiem, przewaznie po 5 minutach. I to jest przewaznie facet desperat, ktory za bardzo chce, szczegolnie tragiczne przypadki - uwaza, ze mu sie nalezy tylko dlatego, ze on bardzo chce.
    • rosapulchra-0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 17:18
      Bracia samcy nie wzieli sie z komosu tylko naczytali sie podobnych bzdur w zagranicznym internecie. I teraz wierza, ze kobiety im cos zabraly.

Zła zagranica. Bardzo zła zagranica.
      • wieczorny-motyl Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 18:06
        Zły internet! Incel X z pierdziszewa, z ulicy polnej spod siodemki siedziałby w domu i nie miał zielonego pojęcia ze w jego miasteczku jest jeszcze kilku innych inceli.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 18:54
        Akurat możliwe, że ten naczelny brat samiec po prostu skopiował taki pomysł żeby znaleźć sobie źródło utrzymania.
        • black_halo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:51
          Nawet wiecej niz mozliwe. Gdzies w internecie trafilam na wynurzenia identyczne z zestawem porad na temat wyboru zony. Ale nie pamietam gdzie. Zagranicznych braci samcow nie podejrzewam o grzebanie w polskim internecie i tlumaczenie na angielski, bo to za trudny i za malo znany jezyk. Chyba, ze Marunio prowadzi stronki w dwoch jezykach ;D
          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 12:20
            Ale Mareczek w internetach działa od lat, był podobno nawet na jakimś forum na gazeta.pl, zanim ktokolwiek słyszał o incelach. Ja też się dobre z 10 lat użalam nad sobą w necie, sam z siebie tongue_out
    • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 19:42
      To jacyś zaburzeni osobnicy. Mam 40 lat i nigdy się z kobietą nie całowałem, nie byłem na ani jednej randce o seksie nie nie mówiąc a nie nienawidzę kobiet jak oni.
      • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 20:30
        I zastanów się, co jest z Tobą nie tak, skoro nie wyglądasz odrażająco, nie jesteś obdartym menelem mieszkającym pod mostem i nie masz zespołu Tourette'a.
        • rosapulchra-0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 21:03
          Nie widzisz sarkazmu?
          • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 23:02
            Jaki sarkazm?
            • rosapulchra-0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 13:40
              I ty żyjesz wśród ludzi?
      • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 20:50
        czyli jestes aseksualny?
        • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 22:47
          Bo ja wiem? To trzeba by kobiet spytać. Mam 180 cm wzrostu, 80 kg wagi i gęste włosy. Zasadniczo nie mam cech które można by uznać za brzydotę. Jestem kontaktowy, dowcipny, kilka kobiet uznało że mam kindersztubę. Jednak nigdy żadna kobieta nie podrywała mnie. Każda którą podrywałem dała mi kosza.
          • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:14
            aseksualizm to cos w rodzaju orientacji seksualnej a nie bycia odpychajacym dla innych. osoba aseksualna nie odczuwa w ogole popedu i nie czuje potrzeby tworzenia zwiazku. jesli masz 40 lat to chyba wiesz czy cos drga w gaciach na widok fajnej samiczki/samczyka. jesli przez pi razy oko 25 lat drgalo ale nawet do wymiany sliny nie doszlo, to powinienes udac sie do specjalisty typu seksuolog/psychiatra.
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:42
              Musisz być taka poprawna politycznie i pisać, że powinno mu coś drgać w gaciach na widok nie tylko samiczki i samczyka? Piszesz jak poprawny politycznie lewak.
              • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:57
                a co za roznica na jaka plec mu drga? wazne zeby w ogole drgalo. ja jestem tolerancyjna.
            • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 02:08
              Osoba aseksualna może czuć potrzebę stworzenia związku, może nawet odczuwać popęd, ale nie działać dalej w celu zaspokojenia popędu.
            • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 06:34
              W gaciach drga. Tylko co z tego? Gwałcić mam?
              • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:02
                Są mężczyźni którzy potrzebują więcej niż tylko spuścić się...
              • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:13
                skoro odczuwasz potrzebe ale przez tyle lat jej nie zaspokoiles z drugim czlowiekiem, to jakies 15 lat temu powinienes odbyc pierwsza wizyte u specjalisty. chyba powinienes znac przyczyne niepowodzen w relacjach damsko meskich i w koncu to ogarnac. noooooo, chyba, ze tak Ci dobrze i w sumie nie czujesz potrzeby na zmiany i jest dobrze jak jest. moze jestes kryptogejem (tez do przepracowania na terapii skoro chlopaka tez nie miales). jako kobieta dodam jeszcze, ze to nie wyglad jest u samcow najwazniejszy (portfel tez nie) bo znam 3 takich paskudnych, grubych i ogolnie kijem bym nie tknela (jeden do tego len patentowany, tatus mu dom zbudowal i go zatrudnil a on pazerny jeszcze okradal firme) a zony maja ladne i zgrabne oraz calkiem inteligentne. no cos w nich widzialy. ja np mam slabosc do lysych.
                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:09
                  Pytanie, czy te żony nigdy nie miały chwili słabości i choć raz w tango nie poszły.
                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:15
                    A i Thea, sam znam przykłady łysych mężczyzn których można określić mianem bardzo przystojnych, muskularnych, wysportowanych i atrakcyjnych z samej twarzy, łysina im nic nie wadzi.
                    Ale jak łysy ma wyglądać jak syn pani Basi z Ucha Prezesa, to kobiety łatwo nie znajdzie.
                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:17
                    z takim podejsciem to faktycznie lepiej bys byl sam. wiesz co to znaczy miec dzieci, pracowac i prowadzic dom? malo ktora ma czas na romanse. jedna z tych pan prowadzi firme razem z mezem, druga robila doktorat, trzecia byla glowna ksiegowa w duzej firmie (jej maz nie jest gruby akurat ale mial bardzo powazna wade, ktora okielznal) a czwarta upupiona malymi dziecmi.
                    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:23
                      Ja już byłem zdradzony i to na dość wczesnym etapie związku, to do co dopiero może się dziać jak po kilku latach małżeństwa wdziera się rutyna, rata kredytu rośnie wraz z WIBORem, a żona tylko wyzywa od lebieg, niepotrafiących załatwić od szefa zauważalnej podwyżki.
                      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:25
                        Poza tym oprócz romansów są jeszcze przygody na integracjach firmowych.
                        • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 11:20
                          to ile przygod zaliczyles na tych integracjach? i skad wiesz jak wygladaja relacje malzenskie?
                          • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 12:03
                            Ja nie zaliczałem, ale np. lepiej ustawieni finansowo i ładniejsi tak.
                            • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 20:07
                              ale wiesz, ze zaliczyli? czy tylko tak sobie gdybasz?
                            • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 22:13
                              Też możesz opowiadać, że zaliczyłeś.
                    • olena.s Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:24
                      Ależ cały wizerunek osobowości Józia jest taki, że każda normalna dziewczyna uciekłaby z krzykiem. Jęcząco-kontrolujący pełen uprzedzeń upierdliwy egotyk.
                      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 10:27
                        I bogatych nie znosi, a kobieta w obronie bogatego to w ogień skoczy!
            • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 22:55
              Nie byłem u seksuologa ale rozmawiałem ze znajomą która jest. Dowiedziałem się w sumie niewiele. Nie ma czego diagnozować skoro nie ma interakcji z kobietami. Mam do wyboru albo pogodzić się z sytuacją osoby nie uprawiającej seksu, w czym pomoże mi psycholog, albo szukać tam gdzie do tej pory nie szukałem. Czyli jak to mówią zejść z wymagań. Sęk w tym że nie mam z czego zejść bo wymagań nie mam. Jedynie zaloty jakie odrzuciłem to zaloty koleżanki z pracy. Sęk w tym że ona zalecała się do wszystkich z z tej pracy. Nie chodzi nawet o zazdrość tylko o to że jej nie zależało na mnie a na kimkolwiek. Chyba zresztą miała jakieś zaburzenia, bordelajn czy coś takiego.
              • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:04
                tobie tez zalezy na kimkolwiek i tez masz jakies zaburzenia wiec to moze byc true love big_grin
                • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:08
                  Zrobiła mi test i wyszło że nie mam zaburzeń. I to nie tak że zależy mi na kimkolwiek tylko że nie mam wymagań a to różnica.
                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 00:30
                    a co lubisz w kobietach? na co zwracasz uwage?
                    • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 00:52
                      Na inteligencję, ekstrawersję, gust i stosunek do innych ludzi.
                      • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 09:59
                        a wyglad? bo widzisz, najpierw sie kogos widzi i ocenia czy chce sie wejsc w interakcje. dopiero potem mozna ocenic cechy osobowosciowe.
                        • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:02
                          Co do wyglądu nie mam prawie żadnych. Może żeby nie była drastycznie wyższa - czyli powyżej 190 cm i ważyła więcej ode mnie - czyli do 85 kilogramów.
                          • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:06
                            to, szczerze mowiac, nie masz prawie wymagan. skoro moze byc i dosc wysoka i pulchna to nierealne bys nie znalazl fajnej dziewczyny. a korzystales kiedys z jakiegos biura matrymonialnego?
                        • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:04
                          Nieprawda. Jest mnóstwo ludzi, którzy zyskują przy bliższym poznaniu, nabierają uroku i zaczynają się podobać.
                          Na selekcję czysto wizualną tj.nie podobasz mi się po 30 sekundach więc spadaj, mogą sobie pozwolić tylko najbardziej atrakcyjni, którzy mają duży wybór i zero problemów z wyrwaniem kogoś.
                          • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:07
                            pierwsze wrazenie mozna zrobic tylko raz
                            • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:13
                              I nie jest ono niezmienne, zwłaszcza przy częstszych kontaktach.
                              Błagam, nie ucz mnie co można, a czego nie można w sferze spotykania się z chłopakami i facetami na etapie podrywu i pierwszych wrażeń, bogatą mam praktykę + faceta, który za młodu nakosił towaru hurtowo.
                              • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:21
                                tez mnie nie ucz
              • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 00:11
                A co ty właściwie robisz poza pracą?
                Bywasz w jakichś miejscach, gdzie można poznać nowych ludzi?

Próbowałeś się kiedyś z jakąś kobietą tak po kumpelsku zaprzyjaźnić, nie jako potencjalną partnerką, tylko osobą, z którą coś cię łączy - wspólne hobby, zainteresowania, cokolwiek?
                • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 00:56
                  Robię to co wszyscy. Chodzę do kina, teatru, opery, siłowni, klubu jazzowego, dyskotekę. Czasami sam, czasami ze znajomymi. Mam sporo kumpeli. Nawet ich ilość wśród znajomych poddawana jest krytyce. Ciągle słyszę (nawet od kobiet) teksty typu:"nie przyjaźnij się z kobietami tylko je zerż..." - tylko jak skoro mnie spławiają?
                  • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 01:12
                    Jak często idziesz gdzieś, gdzie się wchodzi w interakcje, a nie tylko korzysta z jakiejś atrakcji równolegle z grupą?
                    Jak idziesz ze znajomymi do kina, to tylko na seans, czy spotykacie się wcześniej, idziecie na wczesną kolację, a po seansie jeszcze obgadać film przy piwie?

Na teksty "nie przyjaźnij się z kobietami tylko je zerż..." odpowiadaj "a co, masz jakąś chętną koleżankę? [pauza na szansę na odpowiedź] Czy sama byś chciała, tylko się wstydziłaś zapytać?"
                    • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:39
                      tairo napisała:

> Jak często idziesz gdzieś, gdzie się wchodzi w interakcje, a nie tylko korzysta
                      > z jakiejś atrakcji równolegle z grupą?
                      Zwykle spotykamy się "na piwie". Czasami robimy coś jeszcze. Czasami poznaję znajome znajomych ale nigdy nie skończyło się to randką. Mimo moich prób. Kilka razy umawiali mnie na randki w ciemno. Ostatni jakiś miesiąc temu. Było OK. Okazało się że panna ma to samo hobby co ja. Było na luzie i zabawnie. Tak na luzie że przy mnie zadzwoniła do znajomej która nas umówiła i zrobiła jej awanturę że nie wyglądam tak jak opisywała. Potem zadzwoniła do znajomego i umówili się. Poprosiła też żebym ją do niego podwiózł. Co zrobiłem...

> Na teksty "nie przyjaźnij się z kobietami tylko je zerż..." odpowiadaj "a co, m
                      > asz jakąś chętną koleżankę? [pauza na szansę na odpowiedź] Czy sama byś chciała
                      > , tylko się wstydziłaś zapytać?"
                      Takie teksty pojawiają się gdy mówię że kogoś poznałem, to fajna laska, lubi fotografię jak ja i kumplujemy się. Tylko że ja nie poderwę jej bo próbowałem i to ona sprowadziła relację do koleżeństwa. A koledzy i koleżanki chętnych nie mają...
                      • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:49
                        Teraz to już pozamiatane, ale czy te 15-20 lat temu próbowałeś dowiedzieć się, co jest z Tobą nie tak i dlaczego kobiety odbierają je jako doskonale aseksualne?
                        Pytanie drugie, dlaczego nigdy nie skorzystałes z agentury czy innych Roxy - z ciekawości, żeby spuścić z krzyża, żeby złapać jakiekolwiek doświadczenie etc. Może pani płatna by Ci wyjaśniła czym odrzucasz, skoro nie jest to wygląd ani radykalnie nietypowe zachowanie.
                        • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 07:55
                          Odpowiedź na pierwsze pytanie: próbowałem. Pytałem koleżanek. Odpowiedź była zawsze taka sama: jesteś OK ale nie jesteś przystojny.
                          Odpowiedź na pytanie drugie: szukałem i szukam raczej związku niż seksu.
                          • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 08:05
                            Przystojnosc nie ma nic do rzeczy vide obszerne katalogi chłopców i panów wizualnie odstreczajacych, bez kasy, sławy i mięśni, którzy wyrywają panny, mają dziewczyny, narzeczone i kolejne żony.
                            Mój 14-latek ma 160 cm wzrostu, aparat na zębach i pierwszwe prowadzania się z dziewczynami zaczął prawie rok temu.
                            Musisz mieć coś rażąco aseksualnego w zachowaniu, gestach, braku pewności siebie.
                            Co do szukania związku, to nienormalne, bo zdrowego faceta od okresu dojrzewania napędza chęć uprawiania seksu, a związek jest wtórny.
                            • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 08:15
                              KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODRYWAŁEM LASKĘ NA STUDIACH. DAŁA MI KOSZA. SPOTYKAM JĄ PO DWÓCH LATACH. ONA JUŻ PO ŚLUBIE. ZOSTAJEMY KUMPLAMI. PYTAM JEJ WPROST. DLACZEGO DAŁA MI KOSZA. ODPOWIEDŹ JEST PROSTA JAK DRUT. "BO NIE PODOBAŁEŚ MI SIĘ Z WYGLĄDU". MAM JEJ NIE WIERZYĆ? nawet jeśli podasz przykład miliarda quasimodów którzy poderwali victoria secrets angels nie zmieni to źródeł decyzji tamtej kobiety.
                              • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 08:45
                                Okeej. To była jedna laska. Małolaci zaliczają kosze hurtowo zanim uda im się wyrwać skutecznie, muszą potrenowac i uodpornic się na porażki, to normalne. Nienormalne jest zrażanie się po pierwszej czy drugiej pannie.
                                • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 09:03
                                  A przy setnej? I wszystkie które pytałem mówiły to samo...
                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:03
                                    no dobrze a powiedz mi czy przez cale zycie nigdy, zadna dziewczyna Cie nie zaprosila na kawe, nie zasugerowala checi pojscia na kawe albo nie poprosila o cos, co byc moze sugerowalo zainteresowanie Twoja osoba?
                                    • tanebo5.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:42
                                      Nigdy zadna.
                                      • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 11:03
                                        ale nie mieszkasz na pustyni?
                                        • tanebo5.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 11:08
                                          W miescie powyzej 100 tys
                                          • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 12:29
                                            to jest fizycznie wrecz niemozliwe by nie spotkac ani jednej kobiety, ktora by nie przejawiala choc cienia zainteresowania.Poza tym piszesz, ze jestes przystojny a wszystkie kobiety mowily Ci bezposrednio, ze nie jestes (aczkolwiek wyglad nie przekresla calkowicie szans na zwiazek damsko meski, przeciez jest tylu brzydkich facetow z ladnymi laskami, ze szok, wcale nie sa jakos szczegolnie majetni). Nie wiem jak wygladasz ale moze trzeba nieco podrasowac wyglad i popracowac nad nawiazywaniem relacji, jakies warsztaty czy cos.
                                            Na pocieszenie dodam, ze znam jednego pana w srednim wieku, ktory poznal swoja zone majac 40lat. Byl kawalerem, z uzaleznieniem i ogolnie kiepsko mu sie wiodlo. Pani byla wysoko wyspecjalizowana specjalistka, bardzo ceniona, dosc zamozna, nieco mlodsza. Zakochala sie w nim jak szalona, wyciagnela go z nalogu i zalozyli rodzine. Wszyscy jej odradzali taki zwiazek ale im sie udalo. Co prawda dlugo nie cieszyl sie szczesciem bo zona mu zachorowala i zmarla po kilku latach ale ma dziecko, przezyl szczesliwe chwile i byc moze jeszcze kiedys mu sie powiedzie.
                                            • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 15:39
                                              Nigdy nie twierdziłem że jestem przystojny tylko że nie jestem niski, gruby czy łysy...
                                              • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 15:55

tanebo2.0 01.11.18, 09:18
                                                Przystojnym, inteligentnym facetem z klasą?
                                                • tanebo5.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 15:57
                                                  Marketing
                                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 16:15
                                                    to teraz obiecaj mi, ze zapiszesz sie do konca roku na warsztaty z nawiazywania relacji damsko meskich albo pojdziesz do jakiegos specjalisty. mlodszy juz nie bedziesz, jak sie teraz nie ogarniesz, to za pare lat bedzie Ci, kolokwialnie mowiac, walic w dekiel jak kimkwaczowi.
                                                  • tanebo5.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 16:22
                                                    To znajdz takie warsztaty w katowicach a obiecam.
                                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 18:21
                                                    www.znanylekarz.pl/choroby/zaburzenia-w-relacjach-miedzyludzkich/katowice
                                                    katowice.naszemiasto.pl/imprezy/warsztaty-coachingowe-komunikacja-50816368.html
                                                    treninginterpersonalny.pl/

to tak na szybko
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 18:42
                                                    Mu i tak łatwiej, niż mi, bo on platformers.
                                                  • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 19:13
                                                    To twój najmniejszy problem...
                                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 19:51
                                                    a to idac na takie warsztaty czy terapie trzeba podac w ankiecie preferencje polityczne? gdybys mial jakies resztki inteligencji, to bys sobie poszukal takich zajec u siebie.
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 20:01
                                                    Piszę tylko, że mając określene preferencje on ma łatwiej u "nowoczesnych" kobiet. Stary kawaler o poglądach pisowskich kojarzy się z Kaczyńskim lub Waldemarem Andzelem z PiS. Przypomnę, że Andzel to taki poseł z PiS, któremu mamusia broni kupić nowego samochódu, póki stary całkiem się nie rozwali.
                                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 20:14
                                                    pisowcy, narodowcy i inne dziwadla maja fanow w roznym wieku, o roznej aparycji i w roznym stanie cywilnym. jedna fanke narodowcow znam... az zal sie do niej przyznawac.
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 21:13
                                                    Czyli pewnie jest "obciachowa", niczym poseł Andzel.
                                                  • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 21:31
                                                    no wlasnie nie, wrecz przeciwnie
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 22:37
                                                    Bo widzisz, narodowcy to nie są jacyś głupole bezrobotne, co z mamusią mieszkają.
                                                  • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 20:37
                                                    Przecież ty nie chcesz nowoczesnej kobiety, tylko nietkniętą dziewicę.
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 21:12
                                                    To już sobie dopisałaś,bo dziewicy to bym nie chciał.
                                                  • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 21:20
                                                    To ilu byłych partnerów może mieć?
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 22:36
                                                    Myślę, że najlepiej maks. 3-4.
                                                  • tairo Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 23:11
                                                    Łaskawco.
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 06.11.18, 06:15
                                                    No cóż, sam miałem 1, więc jakaś totalna imprezowiczka co miała 10 to nie mój świat.
                                                  • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 17:34
                                                    Widzisz ja jestem młodszy od niego, a już bardziej zgorzkniały. Reguły nie ma.
                                • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 09:31
                                  Dlatego właśnie facet powinien być zdobywcą, lubić rywalizację i ryzyko, brak tych cech jest niemęski i kobiety mogą to wyczuwać podświadomie.
                                  • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:08
                                    Takie cechy trenuje się od małolata, a nie oczekuje że magicznie pojawią się w 20.roku życia.
                              • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 08:46
                                zapusc brode zawsze to kawalek modry zasłoniety tongue_out
                                • tanebo2.0 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 08:55
                                  Mam rudawą...
                                  • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 09:10
                                    harry tez rudy a żonę znalazł
                                    chyba musisz ksieciem zostac big_grin
                                    • thea19 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 10:00
                                      ksieciem to sie trzeba urodzic raczej
                  • stephanie.plum Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 13:21
                    chyba wiem, jak to jest.
                    gdyby nie fakt, że męża poznałam w liceum, to czuję, że byłoby ze mną podobnie.

ludzi bardzo lubię, ciekawią mnie, wzruszają, frapują, zachwycają.
                    łatwo nawiązuję znajomości i przyjaźnie, wielu facetów mam za atrakcyjnych...
                    i co z tego?
                    praktycznie nikt nigdy mnie nie podrywał (albo nie zauważyłam), a sama, cóż, zupełnie bym nie wiedziała, jak to zrobić, żeby do czegokolwiek doszło.
          • maadzik3 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 01:55
            Jesli piszesz szczerze to masz dystans do siebie a to juz w zyciu sporo 😉
            • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 02:18
              Ja też mam dystans do siebie i uwielbiam się śmiać z siebie. Możecie mnie tu nawet nazywać "rasiolem", mnie to będzie bawić wink
              • hanusinamama Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 23:19
                NIe masz dystansu, włąsnie tego ci brakuje. Od dłuższego czasu sie zastanawiam co jest nie tak...brak totalnie dystansu do siebie.
    • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 03.11.18, 20:55
      to sa psychole i powinni byc zamykani
    • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 06:46
      Powiem tak:
      zarówno w pracy (bo akurat jestem szefową) jak i w domu jako matka chłopaka wprowadzam i pilnuję przestrzegania zasady, że facetów TEŻ nie dyskryminujemy. Bo to się naprawdę dzieje. Niezależnie od tego, co przytrafia się kobietom (to sama wiem)- faceci są wielokrotnie traktowani obrzydliwie. Zaczyna się w przedszkolu od kpin i poniżania jeśli chłopiec płacze i nikogo nie interesuje jak istotny ma powód. Później jest już z górki, "chłopaki nie płaczą" nie kończy się nigdy, do tego dorzucane jest kolejno: ile ma mieć centymetrów i w czym, ile ma zarabiać, co ma mieć (mieszkanie, samochód, ale też prawko itp).
      Nie uważam, że za to są odpowiedzialne konkretnie kobiety, bo całe społeczeństwo to robi. Głupi jesteśmy po prostu.
      A akurat przytoczone "Incele" to raczej grupa pilnie wymagająca interwencji psychiatry, najsłynniejsze ich postacie psychiatrycznie się leczyły. To specjalny przypadek i patologia.
      • triss_merigold6 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:34
        Nie, to mężczyźni w duzej mierze robią sobie sami, przynajmniej ci, którzy utkneli między fb, ibstagramwm, a tindrem i innymi śmietnikami i z oglądania reprezentacji wyidealizowanych zdjęć oraz czytania ogłoszeń prostytutek ułożyli sobie obraz relacji męsko-damskich.
        • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:47
          Mówisz już o etapie powstawania Incela, czy jak tam temu czemuś.
          A ja mówię z szerszej perspektywy. Te posty na fb tez ktoś wstawia i rozmaite mundrości głosi. Ludziom autentycznie brak świadomości, że dyskryminacja może dotyczyć tak samo mężczyzn jak kobiet. Uważam zresztą, że robi to ta sama osoba, bo z życia widzę, że jeśli ktoś gada/pisze dyskryminująco o kobietach ma też taaaaakie wymagania, co musi spełnić mężczyzna, żeby nie został wykpiony.
        • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 08:00
          Czasem w drugą stronę działa to tak. Niezhyt wyględną pannę przeleci pijany przystojny, który chciał sobie ulżyć i jej się wydaje, że ona sobie znajdzie takiego na stałe i wybrzydza.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 07:50
        Akurat pewne sprawy mężczyzna w życiu powinien osiągnąć. No sorry, facet nie powinien być nieudacznikiem. Miałbym być wiecznym bezrobotnym, który mieszka z mamusią lub kimś kto po 30tce wyjechał do dużego miasta i znalazł pierwszą pracę jako ochroniarz hy się nie przemęczać, ale w konsekwencji wynajmować pokój w kilka osób, bo na nic więcej nie ma pieniędzy? To dla mnie nie jest męskie.
        • anorektycznazdzira Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 08:04
          No i prosz. To już lepiej apeluj o żar.
        • chatgris01 Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 09:31
          A jakby to kobieta byla wieczna bezrobotna, ktora mieszka z mamusia, albo po 30 wyjechala do duzego miasta i znalazla pierwsza niezbyt ciezka, niskokwalifikowana i niskoplatna prace by się nie przemęczać, i tez w konsekwencji wynajmowala pokój w kilka osób, bo na nic więcej nie ma pieniędzy, to ok, juz wolno? Bycie leniem i zyciowym nieogarem nie wzbudza podziwu i checi nasladowania niezaleznie od plci takiej osoby.
      • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 18:58
        tych psycholi nikt nie dyskryminuje
        oni po prostu powaleni sa
    • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 16:49
      Niektórzy mówią, że znalezienie dziewczyny mogą ułatwić wspólne zainteresowania. Tymczasem, w subkulturach i innych grupach (np. narodowcy) są takie same zasady doboru jak wszędzie indziej. Stąd np. przystojny i zaradny Jacek Międlar na dziewczynę i dziecko, a ja nie.
    • czarniejszaalineczka Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 04.11.18, 22:31
      jeden z tych śmieci zabił w piątek 2 kobiety w studio jogi i ranił kilka innych
    • kobieta_z_polnocy Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 14:53
      Taka dodatkowa uwaga: specyficznie podchodzę do tych wszelkich dyskusji o hiperseksualności mężczyzn. To znaczy, ja wiem, testosteron, większy popęd, itd., ale moim zdaniem tu chodzi o coś więcej niż sam seks sensu stricto. Jakby nie było, na dostęp do seksu współcześni mężczyźni zachodu nie powinni narzekać. Jeśli nawet najłatwiejszej laski nie mogą sobie przydybać na jeden raz, to przecież jest prostytucja, która ponoć generuje wielkie pieniądze.
      Ale oni nie chcą prostytutek, za to chcą bezkarnie gwałcić - tu już nie chodzi o seks, lecz o całkowitą władzę nad drugim człowiekiem (bo już nawet nie skąpstwo). Ci ludzie mają jakieś narcystyczne zaburzenia i myślą sobie, że jeśli wśród samców mają być na dole hierarchii, to przynajmniej wobec samic sobie zrekompensują kompleksy. To już jest też psyche, a nie tylko fizjologia.
      • wheels.of.fire Re: Bracia samcy miedzynarodowo - Incel 05.11.18, 17:36
        Jeśli tak ktoś ma szansę tylko u prostytutki, to musi to generować olbrzymią frustrację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka