Dodaj do ulubionych

Czy zestawilybyscie

19.11.18, 19:38
buty typu biker i sukienke 'imprezowa'? A jesli tak to w jakim typie mialaby to byc sukienka? Szykuje mi sie impreza, zachorowalam na cudne buty typu biker i chyba jej jutro kupie. Sukienki nie mam ale ostatnio doszlam do wniosku,ze szpilki i obcisle kiecki to nie ja (choc maz i znajomi twierdza, ze wygladam super). Butow na obcasie nie lubie, lubie tzw rock chic, musi byc fajnie i wygodnie. Bede miala piekna fryzure, makijaz itd. Jestem niewysoka , rozmiar s/m.
Obserwuj wątek
    • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:42
      Jestem traba i nie umiem wstawic zdjecia butow (marci moreo biker boots(.
      • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:43
        *MARCO
    • kouda Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:50
      nie, ja nie, jesli pytasz
      imprezowo to ja chce wygladac jak laska bądz co badz
      a te buciory to na pewno nie ten efekt, o ktory chodzi
      bedziesz pewnie wygladala rock bez chic i czula sie na luzie
      ale to na pewno nie jest to ten efekt smile
      • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:56
        Oj może być chick. Zapewniam.
        • lellapolella Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:46
          Zgadzam się. Może być rock, może być chic, a jak jeszcze odnajdziesz się w stylizacji, to w ogóle bomba. Podoba mi się bardzo kiecka z ostatniego linku ruckoli.
      • nowi-jka Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:18
        no jak masz 16 lat to podkres koniecznie swoja bunczucznosc i nie poddawanie sie systemowi buciorami, pokazesz nie nie słuchasz jakichs tam Grechut tylko mocną muze, ale jak masz wiecej niz 16 to ubierz sie stosownie do okazji i wygladajjak kobieta ktora jesli decyduje sie na sukienke imprezowowa to dobiera dodatki do tejze
        • kura17 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:25
          > jak masz wiecej niz 16 to ubierz sie stosownie do okazji i wygladaj jak kobieta ktora
          > jesli decyduje sie na sukienke imprezowowa to dobiera dodatki do tejze

o matko, wszytkim, ktorzy mowia o ubieraniu sie odpowiednio do okazji, polecam uczestnictwo w dowolny "balu fizyka" - przez lata to juz chyba doslownie kazdy rodzaj stylizacji zobaczylam, na ogol ze strojem "odpowiednim do okazji" to nic wspolnego nie mialo wink
          • klamkas Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:55
            O przepraszam, u nas obowiązują stroje koktajlowo-wieczorowe i nawet aktualni studenci (to bal dla pracowników, absolwentów i studentów) trzymają fason.
            • kura17 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 17:40
              > O przepraszam, u nas obowiązują stroje koktajlowo-wieczorowe i nawet aktualni studenci (to
              > bal dla pracowników, absolwentów i studentów) trzymają fason.

w zyciu nie bylam na imprezie, na ktorej by obowiazywaly jakiekolwiek stroje, zwlaszcza wieczorowe wink
              oczywiscie widuje sie najrozniejsze ubrania, glownie panie lubia sie troche bardziej wystroic (i fajnie), tylko trzeba miec swiadomosc, ze mozna sie znalezc przy stole tuz obok obslapionego kolegi w podkoszulku i szortach tongue_out
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:32
          Alez to nie chodzi o bunczucznosc ani typ muzyki, ktora lubie (a lubie i Megadeath i klasyczna). Gdy szlam z mezem do opery to mialam suknie wieczorowa i szpilki wlasnie. Christmas party to u nas dobra zabawa i zarelko. Nie jest to jakis raut.
    • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:55
      Tak! Boho w kwiaty czy orientalne wzory, albo taka w stylu bieliźnianym.
      Mam tak jak ty - szpilki plus mini, czy kiecka z dekoltem to u mnie przebranie - nie czuje się komfortowo. Szpilki do dżinsów i formalnych ubrań pracowych.
      • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:12
        aelida.com/wp-content/uploads/2013/10/dress-and-biker-boots.jpg

images2.chictopia.com/photos/StyleSpectra/9168923789/black-biker-zara-boots-black-lace-h-m-dress.jpg

I moje dwie ulubione:
        www.styleoholic.com/biker-boots-winter-outfits/pictures/48633/

picture-cdn.wheretoget.it/4qmgbw-l-610x610-dress-tumblr-floral-floral+dress-boots-black+boots-biker+boots-bag-red+bag-long+sleeves-long+sleeve+dress-midi+dress.jpg

• chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:19
          O wlasnie!
          • dom.w.kotlinie Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:34
            ostatnia kiecka OK, tylko kobitka na zdjeciu ma klasyczne martensy, juz bardziej klasycznych się nie dało wykombinowac. Twoje to to: www.fitzpatricksshoes.com/women-c2/boots-c10/marco-moreo-shoes-c281-laced-biker-boot-p12893?attribute[1]=1 z futrem i grubymi plaskimi wstegami zamiast sznurowek. sukienka raczej minimalistyczna przy tym.
            • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:36
              To nie te!
    • muchy_w_nosie Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 19:57
      Nie, bo nam 162 cm wzrostu i takie buty mnie jeszcze bardziej do ziemi przyciągają.
      10 cm obcasa i kiecka rurka to ja.
      • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:28
        Zapewne wygladsz super a najwazniejsze, ze czujesz sie dobrze.
        • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 07:27
          smile
      • 45rtg Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:25
        muchy_w_nosie napisał(a):

> Nie, bo nam 162 cm wzrostu i takie buty mnie jeszcze bardziej do ziemi przyciąg
        > ają.
        > 10 cm obcasa i kiecka rurka to ja.

Nie brzmi to szczególnie zachęcająco.
    • jolie Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:00
      Rozumiem niechęć do szpilek (nienawidzę, każde są dla mnie niewygodne), ale nie zestawiłabym. Sukienki przy ciele bardzo lubię, w powłóczystych (styl boho?) wyglądam jak Buka z "Muminków".
    • fil.lo Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:04
      Wygooglowałam te buty. i jak jestem fanką bikerów (choć nie tych) oraz antyfanką tzw. imprezowego looku, to sama nie wiem, raczej nie. Zależy jaka to impreza.
    • tairo Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:34
      Jak ostatnio miałam taką fantazję, założyłam sukienkę w tym stylu:
      https://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g2-M01-36-AB-rBVaG1XYMo-AVH0TAAHdigkJGeQ105.jpg/mulheres-vestidos-de-manga-longa-peter-pan.jpg

Nikt nie odważył się wspomnieć, że coś nie pasuje smile
      • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:19
        Ekstra!
        • tairo Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 15:01
          Kiedyś jeszcze miałam podobną do tej, tylko z innym dekoltem i też fajnie wyglądała z ciężkimi butami, zwykle do niej martensy nosiłam:
          https://n.nordstrommedia.com/id/9173b2b0-e9d1-4824-bd6e-f0b1c744ffc4.jpeg?crop=pad&pad_color=FFF&format=jpeg&w=780&h=1196
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 15:22
            Swietna!
      • 35wcieniu Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:35
        Do takiej to spoko.
    • 35wcieniu Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:37
      Z sukienka bym zestawila, podoba mi sie takie polaczenie, ale nie wiem czy z typowo imprezowa, chyba jednak nie.
    • katja.katja Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:38
      Buty są ohydne.
      • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:21
        Wtam. Ohydne to jest to, co ty na tym forum wypisujesz.
        • 35wcieniu Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:35
          Nie wiem do kogo piszesz ale gorąco polecam poblokowac tych wszystkich oblechów.
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:21
            A to tylko gazeciarz za mna lata i popuszcza.
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:22
            Oczywiscie masz racje!
    • daniela34 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:45
      Ja bym nie zestawiła bo z moimi 165 cm wzrostu bez obcasów czuję się niska. Poza tym kocham szpilki miłością wielką. Ale to może bardzo fajnie wyglądać właśnie z sukienką w stylu boho, kwiecistą i zwiewną. Widywałam takie zestawienia i na kimś mi się bardzo podobają.
    • lot_w_kosmos Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 20:50
      Tak, jeśli madz co najmniej 170 cm, jesteś szczuplutka, strzelista i wiotka.
      Jeśli jesteś niska, masz grubsze nogi, krótkie nogi, nisko tyłek, to raczej nie, sama rozumiesz. wink
      • katja.katja Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:02
        To przysadzista kluseczka z lekką nadwagą "po ciąży" wink
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:20
          A skad ty wiesz? Widzialas/es mnie?
      • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:20
        Ja wiem, ze taka stylizacja najfajniej wyglada na np Anji Rubik😁 I tak: wysoka nie jestem ale (o dziwo) nogi mam dlugie i zgrabne (a teraz tez i 'wyrzezbione' bo od kwietnia duzo cwicze, biegam itd). Dlatego ta 'kreacja' moglaby byc krotka. Mam szalona ochote potanczyc a na szpilkach nie dam rady. Dzis oddalam sukienke w stylu 'seksi': dopasowana i elegancka i zlotych szpilach byl 'szal' ale to nie moj styl i czulam sie jak przebrana.
        • jolie Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 10:18
          Ale niska osoba, która ma krótką sukienkę i buty do kostek skraca sobie sylwetkę/nogi jeszcze bardziej niż przy długiej sukience i tego typu butach. Może u filigranowej nastolatki nie jest to tak widoczne.
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 10:25
            Filigranowe nastolatki to w ogole sa wiotkie galazki i to sie zgadza, ze im we wszystkim ladnie. Coz, pochodze i poszukam. Znalazlam spodnice w stylu ' powloczysta i romantyczna-. Czarna. Nosilam ja na studiach, przymierzylam-pasuje. Pokombinuje przed lustrem.
            • katja.katja Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:33
              Bez przesady, pokolenie tyje i już nastolatki to niekoniecznie "gazelki", raczej słonice.
        • nowi-jka Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:21
          a miedzy szpilkami klasyk a tymi twoimi to jzu nic nie ma posredniego zeby potanczyc?
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:34
            A pewnie jest. Nie wiem czemu sie denerwujesz. Ty pewnie zle bys sie czula a moich butach, ja w stylu eleganckim. I podkreslam, ze to impreza pracowa a nie bal u premiera😁
        • lot_w_kosmos Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 16:51
          Z tego co opisujesz wydaje mi się, że w zasadzie możesz się tak ubrać.
          Długie nogi są tu kluczowe.
          • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 21.11.18, 21:40
            No mam. Dlugie i zgrabne i to w sumie jeden z nielicznych moich urodowych atutow bo reszta to srednia europejska😁 Chociaz nie tak dlugie jak moja corka, ktora wzrost i nogi wlasnie odziedziczyla po tatusiu.
    • solejrolia Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:25
      Zależy od okazji.

Ale tak, zdarzyło mi się iść w martensach (1460) i w bardzo prostej, ale zwiewnej granatowej sukience, na to kurtka w stylu ramoneski, i granatowa torebka na srebrnym dość grubym łańcuszku.
      Wyglądałam jak milion dolarów. I chyba po raz pierwszy czułam się rewelacyjnie smile
      • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:37
        Ja nawet na jednym z przyjęć weselnych byłam w bikerach i wieczorowej długiej sukni - jedna zmoich lepszych stylizacji.
        • solejrolia Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:42
          Na wesele nie odważyłabym się. Wolę jednak na obcasie, np czarne lakierki na słupku, i cześć. I w ogóle bardzo lubię lakierowane buty, bardzo. Kiedyś byłam zakochana w czerwonych martensach...do dziś żałuję że nie kupiłam sobie sad
          A tamta impreza to okrągła rocznica ślubu, na sali, z tańcami i orkiestrą, tj było bardzo elegancko ale odrobinę mniej zobowiązująco w konwencji wink
          • tairo Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:48
            https://www.imperiocrucial.com/images/large/drmartens/Dr%20Martens%20Boots%20133%20Dr%20Martens%20Diva%20Darcie%20Black%20High%20He_10_LRG.jpg

Model nazywa się Darcie. Nie musisz dziękować wink
    • chatgris01 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:40
      Co to buty biker? Botki w stylu motocyklowym? (w pierwszej chwili mialam skojarzenie z butami rowerowym big_grin )
    • bei Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:45
      Tak!- ja tak zestawiam od lat😊
    • mikams75 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 21:46
      buty typu biker - ok w takim zestawieniu ale nie te konkretne buty.
    • miss_fahrenheit Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:12
      Nie.
    • alpepe Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:13
      Cóż, ja miałam w dyskotece półbuty dość surowe w stylu i do tego sukienkę szarą z suwakiem pod szyja, krój a la chińska sukienka. Taka sukienka www.amazon.de/gp/product/B01LW0M7E6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 i takie buty www.amazon.de/gp/product/B01D4WW972/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1 Sądzę więc, że i te bikery w odpowiednim zestawieniu zagrają.
    • rosapulchra-0 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:26
      Jak takie buty wyglądają?
      • rosapulchra-0 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:32
        Znalazłam. Super są te buty. Założyłabym czarną klasyczną sukienkę ołówkową.
    • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:26
      Dodam, ze impreza to Christmas Party (dobre jedzenie i tance).
      • daniela34 Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:31
        Błagam Cię, nie zaczynaj z Christmas Party, bo przyjdzie 21mada i się zacznie ... smile smile smile
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:37
          No tak😁 ale ja nie chce nikogo olsnic😁
    • edelstein Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:33
      Zalezy jakiej Biker boots
      • dom.w.kotlinie Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:36
        edelstein napisała:

> Zalezy jakiej Biker boots
        >
        www.fitzpatricksshoes.com/women-c2/boots-c10/marco-moreo-shoes-c281-laced-biker-boot-p12893?attribute[1]=1
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:41
          Nie te😁
          • alpepe Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 23:09
            całe szczęście, jak zobaczyłam to futerko to się chwyciłam za głowę.
            • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 23:11
              Na zywo wygladaja baaardzo fajnie.
    • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:40
      Te moje to Marco Moreo studed leather ankle boots. Nie maja kozuszka ani szerokich sznurowek. Ps. Jak wkleic zdjecie?
      • al_sahra Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:51
        Takie?

https://www.shoesuite.ie/media/catalog/product/cache/1/small_image/358x240/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/2/C282-BLK-A-min.jpg
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:52
          Taaaak!😚 dziekuje!
          • mikams75 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 00:03
            z tego samego rodzaju widzalam mocno zdobione, rozowe i niebieskie, zabawnie wygladaja choc kiczowato:
            deichmann.scene7.com/asset/deichmann/p_detail_zoom/Alma+en+Pena+Damen+Boot+in+blau+von+Alma+en+Pena+gnstig+im+Online-Shop+kaufen--1529310_01.jpg?defaultImage=default
            • rosapulchra-0 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 08:10
              Są super! Gdzie je można kupić?
              • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 10:04
                Na 100% na marco moreo online a u mnie w mojej miescinie😁
              • mikams75 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:14
                gdzie u ciebie to nie wiem, ale szukaj alma en pena boots.
                Rozowe tez fajnie wygladaja.
                • kura17 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:24
                  > gdzie u ciebie to nie wiem, ale szukaj alma en pena boots.

Mika, super te buty! i ceny maja lepsze, niz te linkowane przez Choco wink
                  dziekuje! (choc nie do mnie pisalas, hehe)
                  • mikams75 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:44
                    kupujesz? ja mialam mieszane odczucia - z jednej strony - czadowe ale z drugiej strony cos mi gdera, ze jak ja w czym takim bede wygladac big_grin Cena tez wysoka jak na buty, ktorych dlugo nie ponosze.
                    • kura17 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:59
                      jeszcze nie wiem, czy kupuje, ja mam dluga krzywa decyzyjna wink czarne/grafitowe/brazowe sa swietne (akurat nie dokladnie te, co zalaczylas, tylko bardzo podobne do Czekoladowych wink ).
                      ... zawsze mozna odeslac, a ja wiem, ze jak mi podejda, to bede nosic caly czas, hehe, pasuja do stylizacji, badz nie ...
                      • mikams75 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 12:02
                        ja je widzialam i w necie i w sklepie na zywo, nastepnym razem przymierze, jest duza szansa, ze beda niewygodne (dla mnie zdecydowana wiekszosc butow jest niewygodna) badz na mojej nodze przestana mi sie podobac i nie bede miala juz dylematu wink
                        • kura17 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 13:52
                          haha, mam podobnie z ta niewygoda i tez tak sobie zawsze mowie, jak cos zbyt drogiego mnie kusi - a zmierze, pewnie mi sie nie spodoba i przestanie mnie meczyc ...
                          • daniela34 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:32
                            kura17 napisała:

> tez tak sobie zawsze mowie, jak cos zbyt dr
                            > ogiego mnie kusi - a zmierze, pewnie mi sie nie spodoba i przestanie mnie meczy
                            > c ...
                            >
                            > właśnie w ten sposób ostatnio nie kupiłam plaszczyka, był w mój ukochany wzór (duża pepita) i nawet nie był drogi, ale w sumie nie był mi potrzebny, bo podobnej grubości płaszczy mam kilka. Zmierzyłam, ale nawet w XS wyglądałam jak dziecko z Bangladeszu. I po bólu. Przy okazji upewnilam się, że krój bez podkreślonej talii to nie dla mnie. Metoda kury jest super. Polecam
                            • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:35
                              No zastosowalam...i kupilam😁 Te buty sa moje!
                              • daniela34 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:41
                                Czyli wyglądałaś w nich super, albo są Ci potrzebne, albo i jedno i drugie. Takie zakupy są zawsze uzasadnione (No, oczywiście o ile gromadka małoletnich dzieci nie będzie przez to przymierać głodem wink )
                                • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:45
                                  Maloletnie dziecko ma najwieksza szafe w domu i dwa razy wiecej ciuchow niz mamusia😁
                                • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:49
                                  Potrzebne 'na gwalt' nie sa ale kiedys w ramach szalenstwa kupilam takie odlotowe platformy (zreszta tej samej firmy) i nosze je 'do wszystkiego'. Nawet je kiedys tu pokazywalam wywolujac konsternacje wiekszej czesci ematek. Ja chyba mam taki dziwny gust ale im jestem starsza, tym bardziej chce sie 'moda' bawic. Wszystkie kolezanki mi mowia 'choco! Schudlas 30 kg, jestes laska to pokaz to!'. A ja dalej pomykam w sportowych butach i oversizowych swetrach bo mi w nich najlepiej.
                                  • daniela34 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 14:52
                                    No i super, nie mój styl, ale nawet taka ubraniowa konserwa jak ja uważa, że te buty z tą sukienką jak najbardziej nadają się na christmas party w pracy. Miłej zabawy i niech się buty dobrze spisują!
            • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 11:44
              Tez fajne!
          • kura17 Choco :) 20.11.18, 07:43
            jak zobaczylam te buty, to mi serce jeknelo - tez chce!! jak zobaczylam cene w sieci, to jeknelo ponownie, hehe ... mozesz mi napisac, gdzie kupilas i ile zaplacilas? moze byc na mail gazetowy, jesli wolisz smile dziekuje!

a w temacie - doskonale Cie rozumiem, tez w zasadzie nie potrafie sie ubrac "cala" na elegancko/seksi - musze czyms przelamac i rzeczywiscie na ogol sa to buty (albo kiczowata sztuczna bizuteria). wedlug mnie te buty beda swietnie wygladac albo do ziewnej, albo do "seksi" sukienki. pisalas ze masz ladne nogi - mini i bikery - miod smile
            zestaw tak i mysle, ze bedziesz sie dobrze czula!
            • ruckola Re: Choco :) 20.11.18, 08:16
              Siostro smile
            • chocolatemonster Re: Choco :) 20.11.18, 10:07
              Jeszcze nie kupilam. Zobaczylam je w czwartek i nie moge zapomniec😁 Sprawdz online bo ja zaraz wsiadam na rower i jade je przymierzyc. Tylko cos czuje, ze moj portfel jeknie bo one sa po 215 eu (online taniej). Rozsadek mowi zeby doczekac do Black Friday/January sales😁
              • chocolatemonster Re: Choco :) 20.11.18, 10:13
                Doswiadczenie zas mowi, ze jak cos sie bardzo podoba to dlugo posluzy.
              • kura17 Re: Choco :) 20.11.18, 10:36
                > Jeszcze nie kupilam. Zobaczylam je w czwartek i nie moge zapomniec😁 Sprawdz on
                > line bo ja zaraz wsiadam na rower i jade je przymierzyc.

daj znac, jak wygladaja na nodze!!! moze fotka??? smile
                ... maz mnie niedawno zapytal, co bym chciala na gwiazdke, LOL
                • chocolatemonster Re: Choco :) 20.11.18, 10:40
                  😁 Wlasnie mysle, ze kupie i powiem mezowi 'zobacz jakie mi fajne buty na gwiazdke kupiles'😁
                  • kura17 Re: Choco :) 20.11.18, 10:47
                    > 😁 Wlasnie mysle, ze kupie i powiem mezowi 'zobacz jakie mi fajne buty na gwiaz
                    > dke kupiles'😁

tak zrob i zamiesc tu fotki - butow na nodze i miny meza!!! big_grin
              • chatgris01 Re: Choco :) 20.11.18, 14:03
                Black Friday przeciez juz w ten piatek.
                • chocolatemonster Re: Choco :) 20.11.18, 14:07
                  Nie wiem czy pani mnie nie 'sciemnila' ale powiedziala, ze to ostatnia para w moim rozmiarze (36).
        • ruckola Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 07:33
          Są super! Pierwsze na które zwróciłam uwagę po twoim pierwszym poście z zalinkowana cała strona!
          Dawno żadne buty mi się tak nie spodobały!
    • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 19.11.18, 22:44
      ...images/ebJtBi
    • mae224 Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 08:06
      Ja nie, ale jestem dość niska i mam tradycyjną figurę klepsydry, nic skracającego nogę mi nie pasuje, tylko klasyka uncertain dla wysokiej, szczupłej, młodej i na imprezę firmową spokojnie.
    • araceli Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 08:16
      Biker boots do sukienki - TAK. Te które pokazałaś - NIE - są toporne, ciężkie, (dla mnie okropne ale co kto lubi). Zdecydowanie nie styl rock chic.
      • black_magic_women Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 10:47
        araceli napisała:

> Biker boots do sukienki - TAK. Te które pokazałaś - NIE -

Bo to chyba nie są bikery?!Cały czas myślałam, ze mówimy o takich twentyfivehundred.com/wp-content/uploads/2015/07/saida-mouradova-twentyfivehundred-blog-long-shirt-dress-denim-shorts-biker-boots-look-2015-street-style-3.jpg
        • chocolatemonster Re: Czy zestawilybyscie 20.11.18, 10:59
          Nie. 'Moje' to te, ktore tu dobre dusze wkleily. Ok. Moze nazwa 'biker' to na wyrost ale same widzicie, ze eleganckie buty to nie sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka