ruckola 20.11.18, 16:44 www.pudelek.pl/artykul/138543/wodzianka_pokazuje_zdjecie_z_rutkowskim_i_potwierdza_ze_mieli_romans_mial_zostawic_maje_i_ozenic_sie_ze_mna/ Pozamiatała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:49 Serio kogokolwiek poza zainteresowanymi może to interesować? Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:50 Ja wiem, że on ma odebraną licencję, ale jak można być tak głupim, żeby się fotografować z kochanką w takich pozach, jak chce się utrzymać rzecz w tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:53 Koleś od wielu lat pokazuje że ma nie do końca równo pod tą równą fryzurą, co się dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:58 Jestem w stanie zrozumieć jego "nierówno" w stylu latania z bronią, głupich programów itp. Ale wyłożyć się tak idiotycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 19:57 a mial licencje kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:52 Ale gustu za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:54 Może lubi symetrię i figury geometryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.anna4 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:55 Nie wiem czy ma jaja, gustu na pewno nie ma. Za to parcie na szkło nieprzeciętne (oznaczenie pudelka). Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 16:59 Ten wątek to ps. do tego wątku o tym, że dzieciate nie nadają się na kochanki Koleś już drugi raz romansuje z dzieciatą. Odpowiedz Link Zgłoś
ruckola Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 17:21 😃 A to nie mężatki się najlepiej nadają???! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 22.11.18, 02:37 grrru napisała: > Ten wątek to ps. do tego wątku o tym, że dzieciate nie nadają się na kochanki ; > ) Koleś już drugi raz romansuje z dzieciatą. > Pewnie ma dużego Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 24.11.18, 22:05 > Pewnie ma dużego Wkradła Ci się autokorekta. Miało być "Pewnie ma duże ego" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 10:38 maslova napisała: > > Pewnie ma dużego > > Wkradła Ci się autokorekta. Miało być "Pewnie ma duże ego" 😉 Padłam! Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 17:35 Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać fryzura tego pana. To jest zjawisko, które powinno zostać opatentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 21:43 Najwyraźniej jest zafascynowany młodym Wilnem Smithem 😁 en.m.wikipedia.org/wiki/The_Fresh_Prince_of_Bel-Air_(season_1) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 10:15 Rutkowskiego pamietalam jako przystojniejszego od tego pana ktorego widac na zdjeciu przy artykule... Wybitnie malo atrakcyjny mi sie teraz wydaje... Kochanka musiala pewnie miec jakies inne motywacje zeby z nim ten tego Odpowiedz Link Zgłoś
ortolann Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 11:00 Uwaga, suchar: - wiesz czym się czesze Rutkowski? - żelazkiem Ba-dum-tsss Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 17:35 Przerażające jak bardzo zdesperowane potrafią być samotne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:15 No w tym przypadku bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 21:55 No to się pochwaliła Odpowiedz Link Zgłoś
ruckola Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:07 Raczej postawiła. Koleś jej z tego co mówi, przysięgał na życie synka, ze już nie jest z z Mają. A potem wyszło, ze kłamał. Miała to zachować dla siebie? Obstawiam, ze gdyby poinformowała tylko Maje, detektyw przekonałby ja, ze wodzianka se coś ubzdurała. I znowu by kropka (a raczej kwadracika) przygarnęła. A tak - wszyscy wiedza i może Maja zmądrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 22.11.18, 07:57 A po co w ogóle miała się tym chwalić? Jeśli Maja miała jej nie uwierzyć to jest tylko i wyłącznie Mai problem. Masz jakąś misję nawracania zdradzanych żon? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 22.11.18, 08:08 Dokładnie. Z drugiej strony cholera wie do czego tam doszło i co jej Spongebob obiecał. Może zwyczajnie ją kopnął w zadek a ona postanowiła się zemścić i dośpiewała sobie historię. Jakoś w uczciwość wodzianki i jej dobre intencje wobec zdradzanej Mai nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:13 Że też się nie brzydziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:26 Dobra, wygooglałam panią, cofam to Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 22:25 Są siebie warci, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:20 Wszystko się kisi w tym samym sosie. Każdy z każdym w tym towarzystwie. Nie ma więc kogo żałować Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:23 Nie jestem na bieżąco, Rutkowski kiedyś kręcił Z jakąś zakonnica? Myślałam, że się z nią ożenił 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 20.11.18, 22:31 Nie, związał się z koleżanką tejże zakonnicy Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 19:43 Przeoryszą? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 19:52 Nie jakąś koleżanką, nie pamiętam ze szkoły czy coś się znały. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 22.11.18, 08:04 Nie pamiętam czy do ożenku doszło ale pani zrzuciła habit dla niego 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 22.11.18, 08:10 Nie doszło ale pani też została "detektywem" Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 20:00 Kluczem do tego układu jest zaburzony obraz swojego ciała... Ok, Rutkowski i jego fryzura oraz stroje były omawiane już wiele razy, ale co sobie te laski z twarzami zrobiły? On tego wymaga, czy takie wybiera? Przecież to były śliczne kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 21.11.18, 20:15 Jakby miała dziewczyna jaja, toby pana eksdetektywa nawet kijem nie tknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 11:24 O właśnie! Nie wiem po co to rozgłasza, toż to wstydzić się trzeba, durna dziewczyna, jeździ gdzieś w Polskę za obrzydliwym starym dziadem, a kto w tym czasie się jej dzieckiem zajmuje? Przecież to jest młoda kobieta, miała jakąś szansę, pracowała w TV, wyglądała kiedyś Ok, mogła sobie jakiegoś rozsądnego chłopaka wynaleźć a nie starych dziadów. Dno i wodorosty i ten lovelas detektyw i ona też. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Ołł majj gadd 24.11.18, 19:08 Pani przebiła Żyłową www.pudelek.pl/artykul/138734/wodzianka_nie_odpuszcza_publikuje_sms-y_od_rutkowskiego_kocham_ciebie_to_nie_sa_puste_slowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 19:16 Przebiła raczej dno atakując kilka dni temu starsze dziecko Mai. Tu już nie chodzi o ostrzeżenie innych kobiet przed Rutkowskim. Tu już chodzi o regularną zemstę i zniszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 19:19 Ale ze Rutek taki biegły w emotikontach, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 19:24 I to mnie dziwi. Jakoś tak odpowiedzi pisane w tym samym stylu co pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 21:53 A mnie dziwi tylko jedno, wodzianka napisala/powiedziala, ze rutek zabral ja na 3 dni do domu, a co sie dzialo w tym czasie z jej dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 22:10 Może spało za ścianą, czujne jak paw, niechaj Bóg wyprostuje mu sny.. . 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 09:06 : D a wtedy ona mu, ze nigdy, nigdy aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 10:42 moze przy okazji i bylo dumne jak paw, ze w mamusie ejakuluje slynny pan Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 00:25 Jej dziecko zostało z ojcem. Wodzianka ma nadzieję na odzyskanie syna... coś mi się wydaje,ze po tym medialnym szumie może mieć lekuchne problemy z tym w sądzie rodzinnym... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 22:07 Kto by pomyślał, że Rutek to taki Maxikaz, o którego silikonowe panny będą się szarpać w pudelkowym kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 09:41 kota_marcowa napisała: > To na pewno ta fryzura Tak, ta fryzura przypominajaca/imitujaca owlosienie lonowe to taki intrygujacy wabik.Budzi zwierzece instynkty Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Ołł majj gadd 24.11.18, 22:33 "Kocham Ciebie. To nie są puste słowa, ma ta emocja swoja wage", niezłe, hehe,. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 09:57 "A Ty nawet nie wiesz, jaki jestem z Toba szczesliwy. Wszystko najwyzsza pula. Jest mi mega dobrze.".... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 10:45 Matko! Brzydki, obciachowy, nałogowy kłamca i zdradzacz a w dodatku pisać nie potrafi! Nie mogę teraz oczu oderwać od tych drętwych niegramatycznch tekstów i emotikonów z bucikami! Zniszczyłyście mi niedzielę, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 10:52 Jestem bardzo ciekawa tego wiersza pisanego na zamówienie! Może autorką jest Poetka z Brwinowa? Jej twórczość pasowałaby do nich Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 11:01 Heartbreaker Krzysztof mógłby przy okazji złamać i serce Izabeli. Jej emocje wyrażone wierszem miałyby na pewno wagę ciężką. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ołł majj gadd 25.11.18, 11:12 Romans wszechczasów. A jakie piękne poematy by z tego były! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 09:11 noooo.... po szxzegolowym i obszernym zaprezentowaniu prywatnej korespondencji milosnej calemu swiatu, teraz zapewne rutkowski sie z nia ozeni. Bo tylko to panne " satysfakcjonuje". A jesli nie on, to zapewne tabuny innyxh chetnych sie znajda. Law story... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 09:24 Boże co za żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kruella83 Re: Wodzianka i detektyw - ma dziewczyna jaja 25.11.18, 11:28 One wszystkie podobne do siebie Odpowiedz Link Zgłoś