Dodaj do ulubionych

Zdrada fizyczna vs emocjonalna

24.12.18, 12:41
Nawiazując do wątku o eks przy winie - skupiono się na zazdrości o potencjalny seks.
Ja myśle, ze w tym przypadku nie ważne, czy do seksu doszło czy nie. Doszło do zdrady emocjonalnej. A ta wg mnie jest gorsza i bardziej raniąca, niż fizyczna.
Stary kolega mawiał: „to nie mydło, nie wymydli się” i w zasadzie uważam to za słuszne.
Obserwuj wątek
    • shelishelilejdi Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 12:42
      Tak, to ja.
    • rosapulchra-0 Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 12:45
      Idę po popcorn.
      • shelishelilejdi Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 12:47
        wink
      • 18lipcowa3 Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 25.12.18, 10:07
        ty akurat po popcorn? zaiste śmieszne
    • snakelilith Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 12:48
      Fantazjuesz. Zdrada emocjonalna, to jest jak facet się w kimś innym zakocha, a nie jest w stosunku do kogoś uprzejmy i nie zrywa z tym kimś towarzyskiego kontaktu.
      • fawiarina Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 25.12.18, 02:21
        Otóż to.
        • memphis90 Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 25.12.18, 10:49
          Histerie jak na forum dla 15-latek. "Rozmawiał z tą eks-zdzirą przed salą gimnastyczną, dokładnie tam, gdzie po raz pierwszy spojrzelismy sobie w oczy! Jak on smial, zbezcześcił moją godność, podeptał moje uczucia, zdradzil mnie, zdradził!"
    • frey.a86 Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 12:48
      Obie formy zdrady są beznadziejne, więc co tu rozkminiać.
    • saskia44 Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 14:15
      Ludzie traktuja uczucia innych plytko, sa egoistami i mysla glownie o sobie. Tak jak ten facet podekscytowany zainteresowaniem ex pomimo bycia wbzwiazku z inna kobieta.
    • pani_tau Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 18:13
      Każda zdrada jest paskudna, a gdy do tego towarzyszy jej manipulacja to już w ogóle obrzydlistwo.
      "To nie mydło...", no chciałabym usłyszeć co kolega by powiedział gdyby jego żona go zażyła takim argumentem.
    • muchy_w_nosie Re: Zdrada fizyczna vs emocjonalna 24.12.18, 22:10
      Hmmmm ... zdrada emocjonalna, czyli niby jak się o niej dowiadujemy? Partner łka w ramię i wyznaje nam, że kocha Kryśkę i ma myśli nieczyste na jej temat?
      Cudaczne.
      Rzuciłabym takiego od razu bo nie znoszę głupich ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka