marysia460 09.01.19, 22:20 Gdzie teraz kupię strój kąpielowy ? O tej porze roku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:22 W wyspecjalizowanych sklepach z bielizną i strojami kąpielowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia460 Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:49 taki-sobie-nick napisała: > W wyspecjalizowanych sklepach z bielizną i strojami kąpielowymi. W których konkretnie ? Byłam w kilku i nic ... Może gdzieś online ?? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:54 marysia460 napisała: > taki-sobie-nick napisała: > > > W wyspecjalizowanych sklepach z bielizną i strojami kąpielowymi. > > W których konkretnie ? > Byłam w kilku i nic ... > Może gdzieś online ?? Mówisz, że nie ma? Zdezinformowałam cię w takim razie, znany mi Li Pairie nie sprzedaje obecnie bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia460 Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:48 Ale mi chodzi o ładne bikin , na plażę , nie strój stricte do pływania z Decathlonu Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:55 Bylam w niedziele i bylo tez sporo dwuczesciowych. Moze tez inne sklepy sportowe? Albo jak jestes pewna rozmiaru, ze bedzie pasowac (bo ze strojami to jest roznie) to zamow online Odpowiedz Link Zgłoś
psiamama6 Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:57 Ja kupuje na net-a-porter.com ,lub matchesfashion.com Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 22:57 Zajrzyj na stronę Bonprix, cokolwiek przebrane, ale może coś Ci wpadnie w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 23:06 Wszelkie sklepy ze sprzętem pływacko-basenowym, praktycznie przy każdym basenie (a już przy Aquaparkach to na pewno) taki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 02:27 aerra napisał(a): > Wszelkie sklepy ze sprzętem pływacko-basenowym, praktycznie przy każdym basenie > (a już przy Aquaparkach to na pewno) taki jest. Basen ma to do siebie, że: a) zawiera zbiornik wodny służący do pływania; b) nie zawiera plaży służącej do lansowania się, ergo: w takichże sklepach są na ogół typowe kostiumy do pływania, nawet bez wszytych fiszbinów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 07:48 uwielbiasz sie czepiac, wiec nie daruje: bez czego? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 22:35 mikams75 napisała: > uwielbiasz sie czepiac, wiec nie daruje: bez czego? Bez fiszbinów, forma jest poprawna i w dodatku pierwotna, forma "fiszbina" ("bez fiszbin") jest wtórna. www.facebook.com/por.jez.ijp.us/posts/kt%C3%B3ra-forma-jest-poprawna-bez-fiszbin-czy-bez-fiszbin%C3%B3w-znalaz%C5%82am-informacj%C4%99-%C5%BCe-/675006919298220/ Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 10:36 W większości przypadków kostiumy mają po prostu różne - dwuczęściowe również, bo mało który kompleks basenowy w tej chwili jest wyłącznie sportowy (oprócz olimpijskich, ale tych jakoś w Polsce mało). I bez fiszbin () i z fiszbinami, jednoczęściowe i dwu. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 11:40 Ale ja tylko drażnię się z takim_sobie_nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 11:42 Taki_sobie_nick akurat wie, jak powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Nie wkurza się, tylko sprawdza :-P 10.01.19, 22:33 aerra napisał(a): > Ale się wkurza jak ktoś pisze inaczej I co jeszcze? Poradnia językowa podaje, że obie formy są poprawne www.facebook.com/por.jez.ijp.us/posts/kt%C3%B3ra-forma-jest-poprawna-bez-fiszbin-czy-bez-fiszbin%C3%B3w-znalaz%C5%82am-informacj%C4%99-%C5%BCe-/675006919298220/ Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Strój kąpielowy 09.01.19, 23:10 Mam podobny problem, a nawet większy, bo szukam brazylijskiego bikini (bardzo wyciętego, ale jednocześnie nie tandetnego). I jedyne, na jakie trafiłam, to na tej stronie: www.brazilianbikinishop.com/pl/brazylijskie-bikini-22/ której kompletnie nie znam, i nie wiem niestety czy wiarygodna, więc trochę się boję zamawiać No i na dodatek te które mi się najbardziej podobają, są kure#sko drogie, np. te Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 11:31 śmiało zamawiaj, wiarygodna i godna polecenia, zamawiałam od nich chyba 2 razy. Bikini dobrej jakości, nic się nie rozciąga, nie niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 15:31 O to super, bo juz drugi rok sie czaje. Ale tym razem nie odpuszcze. Jednak ematka wie wszystko i wszedzie kupowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Strój kąpielowy 11.01.19, 06:49 Nie mam nic do piekna remedios 4..... Ale zanim uwierzysz osobie polecającej sklep co do którego masz wątpliwości, to sprawdź historie nicka na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Strój kąpielowy 11.01.19, 09:40 Nie lepiej już sobie kupić kostium ze stringami? Takie majty i tak zaraz wejdą między pośladki i na pewno nie będzie to wyglądało, tak jak na zdjęciu. No chyba, że będzie co chwilę je poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 00:50 bon prrix ma caly rok, moze zalando tez? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 10:48 A Calzedonia? Oysho? Albo przez internet, tylko sprawdz jak ze zwrotami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 11:37 Bonprix albo zwyczajnie poszukaj na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 22:49 W zeszłym tygodniu kupowałam w Change Lingerie - chyba we wszystkich większych galeriach są. Do wyboru co prawda trzy modele na krzyż, za to pełna rozmiarówka, mi akurat podpasowały Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Strój kąpielowy 10.01.19, 23:02 Nie sezon ale Gatta coś ma na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Strój kąpielowy 11.01.19, 08:23 Stacjonarnie to nie wiem, może Decathlon czy Go Sport (lub inne takie markety) ale to raczej sportowe stroje. Sklepy internetowe mają na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś