kxpert 26.01.19, 22:15 Hej, wiem że w martes sport w sklepie stacjonarnym nie można zwrócić produktów, ale orientujecie się czy można wymienić na coś innego ? W jakim terminie ? Będę mega wdzięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: martes sport 26.01.19, 22:21 robiłam kiedyś wymianę; nie było rozmiaru, który chciałam i pozwolili na inną koszulkę (z dopłatą); terminu nie pamiętam, chyba tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: martes sport 27.01.19, 09:49 Można chyba zwrócić na kartę podarunkową. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: martes sport 27.01.19, 10:29 30 dni na wymianę i zwrot. Zwrot kasy na kartę do wykorzystania w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: martes sport 27.01.19, 17:46 Od niedawna są zwroty. Dość restrykcyjne. Zwrot jest na kartę, z której nie wydają reszty ani nie można jej podzielić. Tzn. jeśli zwracasz coś za stówę, to dostajesz kartę na stówę. I jeśli chcesz za coś nią zapłacić, to zabierają całość, niezależnie od tego czy kupisz za całą stówę czy za dwadzieścia złotych. Odpowiedz Link Zgłoś