Dodaj do ulubionych

freebleeding bez cenzury

09.02.19, 10:57

nowy trend (podobno?) podbija kobiece serca. Kanadyjska dziennikarka sprobowala, jak to bangla w realu
wrzucam link i jedniczesnie ostrzegam - niektorych moze zniesmaczyc

www.popularne.pl/aurora-i-freebleeding/
-
Pierogi są jak seks. Trzeba skonsumować tyle, żeby po wszystkim leżeć i ledwo dychać.
Obserwuj wątek
    • beneficia Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 13:16
      Brudzenie swojej bielizny, ubrań i pościeli- spoko.
      Ale wychodzenie tak do kina czy knajpy jest zwykłym chamstwem.
      • mrs.solis Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:43
        Dokladnie. Fujj. Zaplami taka glupia idiotka fotel po czym ktos , kto usiadzie na tym miejscu w tych wymarzonych bialych rurkach (do ktorych miesiacami trzeba bylo sie odchudzac) wyjdzie z krwawa plama na dupie.
    • feliz_madre Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 13:37
      Fajne mi free - potem latasz ze szmatą, wycierasz, pierzesz, odplamiasz, szorujesz...
      • mama.nygusa Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 13:45
        Wniosek jest taki-nie zakladasz wkladek itp, mniej krwawisz big_grin aha, juz wierze.
        Jak mozna isc na pizze, do kina i gnoic komus meble sad
        Aa i w nowej pracy jasne spodnie tez pozostaly czyste, taaa
        • snakelilith Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 13:54
          mama.nygusa napisał(a):

> Wniosek jest taki-nie zakladasz wkladek itp, mniej krwawisz big_grin aha, juz wierze
          > .

A ja głupia kupuję te tampony super plus, już wiem dlaczego krwawię jak zarzynana. Trzeba mi było zawsze tylko rozmiar mini wkładać, to macica grzecznie by się zorientowała, że należy mniej się produkować.
    • kasiabing Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 14:15
      Ludzie są naprawdę dziwni. Jak sobie pomyślę jak wygląda po pół roku łóżko takiej dziwaczki to mi na wymioty się zbiera. W XXI wieku, w dobie cienkich podpasek, tamponów, kubeczków i innych nawet ekologicznych wynalazków chodzić bez niczego i stęplować zakrawionym dupskiem każde krzesło? No trzeba mieć zryty beret.
    • 1matka-polka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 15:30
      Czas na freespiting, freepissing, freeshitting i freesperming.
      • rulsanka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:20
        Akurat to wszystko już istnieje w przestrzeni publicznej uncertain
        • 1matka-polka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:55
          Serio, idziesz do kina a tam kupa na fotelu, idziesz do restauracji a tam siku na krzesle? Bo ja nie widuje takich atrakcji, chyba ze zul.
          • rulsanka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 20:17
            Na chodnikach i w przestrzeni miejskiej.
            • heca7 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 21:23
              Wczoraj wróciłam z Malborka. Przewodnik kilka razy w trakcie oprowadzanie wspominał o możliwości skorzystania z toalety. Dlaczego? Bo , jak powiedział stojącej koło mnie kobiecie pod koniec dnia odkrywają obsikane ściany wewnątrz zamku.
    • gama2003 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 15:46
      Bardzo ekoilości środków czystości i wody potrzeba, by wysprzątać te ślady biologiczne. No chyba, że nie sprzątamy, sama natura, zapach też....

Wolnoć Tomku w swoim domku, ale gościć u kogoś takiego i widzieć te plamy wszędzie, to ja podziękuję...
      Jakoś zaczynam rozumieć czemu historycznie dawniej kobiety izolowały się /izolowano ( tu bym wolała inaczej) je w tych trudnych chwilach.

Współcześnie - nie rozumiem pomysłu nie korzystania z rozwiązań dających komfort kobiecie i otoczeniu. No sorry, nie wyobrażam sobie takiej jatki w domu przy nastoletnim synu przykładowo.
      • mama.nygusa Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:34
        Zawsze mozesz wyjsc, natomiast mogloby byc gorzej gdyby ktos taki przyszedl do ciebie i usiadl na bezowej kanapie smile
      • aerra Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:51
        A co za różnica czy syn nastoletni czy nie?
        Jak nastolatek poczuje zapach krwi, to zmieni się w wilkołaka/wampira czy coś?
        Z młodszym/starszym dzieckiem już ok?
        • gama2003 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:59
          Z żadnym. Nastolatek to przykładowo, bo takich mam na stanie i mi się zwizualizowało. Dorosłym domownikom też bym oszczędziła takich widoków.
          Sobie po sobie też.
          • aerra Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 20:32
            OK, dla mnie właśnie bez różnicy w jakim wieku, a w ogóle to sobie przede wszystkim bym chciała oszczędzić (bo jak ja naświnię, to przecież ja muszę posprzątać), ale i innym domownikom również, nie ze względu na to, że to krew konkretnie, tylko że to niehigieniczne i nieestetyczne.
    • anika772 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:24
      Ejj, nie przy szarlotce...
    • szara_w Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:42
      Przy takim mikro okresie, co go prawie nie ma, to niech sobie pani freebleedinguje i zachwala nieprzejmowanie się do woli. Ale jednak większość kobiet ma okresy trochę bardziej zauważalne uncertain
    • rekreativa Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 16:52
      Nie rozumiem tego trendu.
      Zdarzy mi się czasem freebleeding, jak okresu w nocy dostanę, ale późniejszego odpierania prześcieradła, pokrowca na materac i piżamy nie wspominam raczej z przyjemnością.
      Może jakbym mogła siedzieć w domu na ręczniku? Ale chyba też raczej nie.
      Wyjść z domu z krwią płynącą po nogawkach spodni nie wyobrażam sobie w ogóle.
      • heca7 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:31
        Szczególnie zimą musi być ciekawie kiedy gacie robią się lodowate i zamarzają na tyłku wink
      • mrs.solis Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:48
        Masz sposob jak odprac ta krew? Corka poplamila posciel krwawiac z nosa i tych plam niczym nie moge wywabic. Nie dzialaja odplamiacze ani woda utleniona.
        • ginger.ale Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:59
          wypróbuj mydelko dr beckers (rossmann, ok.7 zł)
        • rekreativa Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:02
          Wiesz, ja piorę, jak tylko zauważę. Najpierw spieram, ile się da, pod zimną wodą, a potem w pralce na 30 stopni.
          Niestety z pokrowca (co ma z jednej strony materiał, a z drugiej plastik) nie zeszło całkiem. Widać blade zarysy plam.
        • berdebul Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:14
          Namocz w zimnej wodzie z sodą, jak napecznieją wlokienka to woda utleniona.
          • mrs.solis Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:33
            Zaraz wyprobuje na reczniku, ktory zalatwilam przez kubeczek.
          • mrs.solis Re: freebleeding bez cenzury 10.02.19, 05:34
            Jestem w szoku, ale twoja metoda zadzialala. Plamy byly juz wyprane dwa razy i myslalam, ze recznik pojdzie do wyrzucenia. Nastepnym razem wyprobuje na poscieli. Nie wiem jak tam pojdzie rozmiekczanie wlokien, bo sa bardziej zbite niz te w reczniku, ale sody i wody utlenionej mam pod dostatkiem, wiec bede eksperymentowac.
        • cruella_demon Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:29
          Ja zalewam octeniseptem, ale to działa na świeże bądź zaschnięte plamy, na takie "wprane" nie wiem, czy zadziała.
    • juuuu7 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:33
      Pomysl z gatunku obrzydliwych i niezrozumialych dla mnie kompletnie
    • ficus_carica Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 17:57
      Pomysł z doopy, chociaż tu bardziej z c.py, wyjęty.
    • ginger.ale Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:01
      Nie ogarniam tego trendu...
    • cruella_demon Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:31
      Obrzydliwe i potencjalnie niebezpieczne.
      Pomijając obrzydliwość uwalenia się cudzą krwią, to pamiętajmy, że większość najbardziej niebezpiecznych chorób zakaźnych przenosi się przez krew właśnie.
      • gragi_tara Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:41
        Durne baby i tyle. Na plamy z krwi dobra jest woda utleniona.
    • katja.katja Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 18:42
      Fajne big_grin
      Dziś skorzystam w nocy, bo mam akurat.
      • 1matka-polka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 19:09
        Podstaw miskę pod łózko, na wypadek gdyby dużo leciało.
        • echtom Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 19:35
          big_grin
        • katja.katja Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 20:59
          Nie, dziś jeden z ostatnich dni więc mogę zaryzykować, przy okazji się przewietrzy big_grin
    • echtom Kogoś chyba powaliło 09.02.19, 19:08
      Zaliczyłam kiedyś "freebleeding", kiedy przeciekła mi podpaska na 10 minut przed końcem egzaminu, i długo skręcałam się ze wstydu na samo wspomnienie.
      • chocolatemonster Re: Kogoś chyba powaliło 09.02.19, 19:24
        A ja wczoraj przy bieganiu...Na plus: pobilam rekord mojego dystansu bo 'uuups' zdarzylo mi sie w polowie drogi do domu...
    • chocolatemonster Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 19:20
      Nie bangla. Bardzo nie bangla. Chyba ,ze na bezludnej wyspie. Przy obfitych miesiaczkach i normalnym trybie zycia (tak, jak u mnie). Masakra.
    • triss_merigold6 Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 19:29
      Wirusowe zapalenie wątroby i HIV lubią to.
      • wheels.of.fire Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 19:43
        Dla feministek to widać progres i kolejne przekraczanie tabu, bo wcześniej próbowały tylko psuć widok innym włochatymi nogami.
        • angazetka Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 20:36
          Jak często golisz nogi?
          • wheels.of.fire Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 20:56
            Jeśli nie rozumiesz pewnych różnic społecznych oraz kulturowych między mężczyznami i kobietami to nie mamy o czym rozmawiać. Jednak Ty te różnice doskonale rozumiesz i próbujesz mi wmawiać, że ich nie ma. Ja się Ciebie nie pytam, jak np. często wnosisz szafę na czwarte piętro.
            • echtom Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 21:16
              > Ja się Ciebie nie pytam, jak np. często wnosisz szafę na czwarte piętro.

A Ty jak często? smile
              • wheels.of.fire Re: freebleeding bez cenzury 09.02.19, 22:05
                Na szczęście mieszkam w bloku z windą.
    • evee1 Re: freebleeding bez cenzury 13.02.19, 12:09
      Ale po co to robią? Tego nie rozumiem w ogóle. Jak chce doświadczać momentu wylewania się, to polecam podpaski zamiast tamponów. Od razu wyczuje te momenty bezbłędnie wink. Spać też nie musi przecież tamponem, tylko może z podpaska i w ten sposób może spać nawet do południa bez obawy, że ją jakiś szok toksyczny dopadnie. Naprawdę nie trzeba w tym celu epatować krwawą jatką przecież.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka