m_incubo Re: Co robi teraz 11.02.19, 00:37 2-3 godzinna d r z e m k a ?? Dzień w dzień? Facet wstaje przed 5 rano czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co robi teraz 11.02.19, 20:54 Wstaje o 5, idzie do roboty, wraca i śpi 3 godziny do wieczora? A kiedy żyje? Serio pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Co robi teraz 11.02.19, 06:58 eli-tea napisał(a): > wasz mąż/partner? Mój śpi, zawsze po obiedzie ucina sobie 2-3 godzinną drzemkę. > Wasi mężczyźni też idą spać po obiedzie? Zawsze i to 2-3 godziny spi? Z takim facetem bym nie byla, serio, byloby to ogromnym problemem dla mnie. Rozumiem gdy samopoczucie zle albo np bylo w nocy na party itp ale zawsze po obiedzid i to tak dlugo? To niemowle? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Co robi teraz 11.02.19, 21:44 Od kiedy ma wlasny biznes jest na nogach 24 na 7, a telefon dzwoni nawet, kiedy sie r.zniemy. Gdyby odebral, przysiegam, ze przegryzlabym gardlo. Teraz tez polecial do roboty. U nas juz prawie polnoc. A ja popijam rum i lecze poparzenia sloneczne. Cheers😎 Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Co robi teraz 11.02.19, 21:51 A, ale zanim polecial, powiedzialam - ich will auch kommen, bevor du kommst!. No i pozniej musialam dodac - hör auf, bevor ich sterbe!😊 Odpowiedz Link Zgłoś