Dodaj do ulubionych

Kiedyś mi się odechce

04.03.19, 13:33
Jestem typem organizującym i społeczny. I dużo robiącym w życiu pozazawodowym (zawodowe tez mam).

Tak się utarło, że dzwonię/pisze z propozycjami. Do różnych grup, znajomych, par, koleżanek (środowiska nieprzenikające się). Bo mam pomysł i szukam kogoś kto pójdzie ze mną do teatru, na tańce, na rolki, na warsztaty ceramiczne czy wyjedzie do SPA albo zwiedzać Moskwę (znając ematki … plizz nie czepiajcie się przykładów wink

Widzę jak bardzo dobrze wypływa na ludzi wyjście poza schemat wink Jak się cieszą po jakiejś aktywności. Sami proszę - daj znak jak będzie coś podobnego. Musimy się spotykać. itd.

I ulało mi się po weekendzie, który był zorganizowany dla konkretnej grupy, opłacony, dogadany … i oczywiście w ostatnim momencie ktoś-coś, bo nie może, bo się nie chce i guzik wyszło z tego co zaplanowałyśmy ;-(

I skrzydełka mi opadły, liżę rany i jak w tytule … odgrażam się albo stawiam na końcu znak zapytania i zastanawiam się kiedy mi się odechce.

Wyżalny wątek.

Pozdrawiam
MOLNARka

Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Kiedyś mi się odechce 04.03.19, 13:40
      Nie odechce Ci sie, bo tak juz masz wink Ale zweryfikujesz circle of friends i bedziesz bardziej intentional w zapraszaniu konkretnych ludzi na konkretne wyjscia/events. Przy okazji moze i circle of friends sie troche zmniejszy badz zmodyfikuje. Cierpliwosci - practice makes perfect wink Dojdziesz do tego kogo/kiedy/na co zapraszac bez zalu, ze zawiedli, bo bedziesz "wspolpracowac" tylko z pewniakami. Life.
    • piekna_remedios4 Re: Kiedyś mi się odechce 04.03.19, 13:53
      organizując coś zawsze jesteś pewna, że wszyscy będą obecni? Przecież zdarzają się przeróżne sytuacje, nie chcieć też się może. Ja już dawno wyrosłam z organizowania czegokolwiek co dotyczy osób spoza najbliższej rodziny, tobie też proponuję.
    • madame_edith Re: Kiedyś mi się odechce 04.03.19, 14:31
      Współczuję, ale zgadzam się z Bi, że się nie zmienisz smile
      i dobrze, tacy ludzie są na wagę złota wg mnie.
      Oby znajomi nauczyli się bardziej doceniać.
    • cauliflowerpl Re: Kiedyś mi się odechce 04.03.19, 14:40
      Doskonale Cie rozumiem.
      Mnie przygniotly pytania. Organizujesz wycieczke. Podajesz godzine wyjazdu, dokad mniej wiecej, o ktorej powrot, jaki plan (czy zatrzymujemy sie na zarcie, czy brac prowiant itp.). I zaczyna sie lawina pytan, jakbys co najmniej przygotowywala wymarsz wojsk na dziesiecioletnia wojne na drugi koniec Europy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka