Dodaj do ulubionych

To teraz piękne kobiety

10.03.19, 19:12
Najpiękniejsze waszym zdaniem kobiety, to...

Z młodszych, szokująco POWALAJĄCA:
https://samequizy.pl/wp-content/uploads/2018/03/filing_images_df1ff9c5b1d0.jpg
Kolejna, MAGICZNA, którą jadłabym:
https://www.telegraph.co.uk/content/dam/films/2017/10/14/eva-green-cannes_trans_NvBQzQNjv4BqpVlberWd9EgFPZtcLiMQfyf2A9a6I9YchsjMeADBa08.jpg?imwidth=450
Trzecie miejsce dla fantastycznej i temperamentnej:
https://i.wpimg.pl/O/439x660/d.wpimg.pl/933487243-994377302/vera-farmiga.jpg

Oprócz tego:
https://pixel.nymag.com/imgs/fashion/daily/2018/05/02/02-cate-blanchett.w700.h700.jpg
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/04/jessica-chastain-power-of-women-ny-2017.jpg?w=1000
https://r-scale-76.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p174/i/fface8385abbf94b4593a0ed53a0c70f/e9367814-0b57-4395-80f2-dc237b7d826d.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=1%2F2&srcy=1%2F2&srcw=990&srch=556&dstw=990&dsth=556&quality=75

Pięknych kobiet jest MNÓSTWO!
Dużo więcej, niż przystojnych mężczyzn.

A co wy na to?
Obserwuj wątek
    • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:19
      Mnie sie ostatnio podoba Dasha Polanco. Chociaz na ogol nie gustuje w duzych paniach, no ale ona jest slodka. Oprocz tego Samira Wiley, Natasha Lyonne... zeby nie bylo, ze same aktorki z Orange is the new black: Malina Blanska, aktorka ktora grala glowna role w Slumdogu, nowa Lara Croft... lubie rozne typy kobiecej urody smile
      • aguar Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:28
        To jak dla mnie z "Orange..." Laura Prepon i Ruby Rose, jeszcze Diane Guerrero, tylko trochę za niska.
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:31
        Sorry, ale wymienione aktorki: Dasha (porażka), Samira (tendencyjna), Natasha (tu pół biedy, bo w Russian Doll, odzyskała honor jako aktorka), to jednak jest żenująca ekipa przedstawiająca Orange Is The New Black.
        Zwłaszcza Dasha w innym serialu (Russian Doll), grała dalej tą samą osobę.

Malina piękna.
        W Slum Dogu grała Frieda Pinto - nie mój typ.
        W nowej Larze Croft grała Alicia Vikander - piękna, ale z jakiegoś powodu działa na mnie jak płachta na byka - nie wiem dlaczego, może to zazdrość, bo to podobny fenotyp do mojego (tylko lepszy), albo może po prostu drażni mnie.
        • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:46
          Co to znaczy "tendencyjna"? Ze niby jej uroda jest tendencyjna?? Co to jest tendencyjna uroda w ogole? Nie kumam wink
          • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:13
            Użyłam określenia "tendencyjna" w konteście roli Samiry w serialu "Orange..." - jej postać była charakterystyczna, ocena forumowiczki na podstawie tego serialu mogła być więc "tendencyjna" czyli "subiektywna"/ "jednostronna".
            • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:16
              Ale piszemy o urodzie? Bo mnie sie uroda tej aktorki podoba po prostu. Wg mnie ma super oczy- egzotyczne. Wg mojego faceta ma kaprawe big_grin No i lubie takie filigranowe kobietki, troche chlopiece.
              • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:18
                W serialu to jej uroda nie byla wyeksponowana, na instagramie jest bardziej wink
              • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:39
                Charakterystyczna, chłopięca uroda Samiry i sposób w jaki zostało to użyte w tym serialu, naznaczył jej postać tak bardzo, że wydaje mi się, że dziewczyna się z tego nie wybije. Widziałam ją gdzieś w jakiejś roli, wciąż była dziewczyną z Orange.
                Możesz to interpretować według własnych kryteriów: albo zbyt słaba aktorka/ albo zbyt charakterystyczna uroda.
                • dziennik-niecodziennik Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 01:13
                  Obejrzyj StarTreka, zmienisz zdanie...
    • edelstein Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:30
      Zadna z nich nie jest piekna,ba nawet ładne nie sa.
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:32
        Jeśli podane przeze mnie kobiety ci się nie podobają, to nic nie szkodzi, PODAJ LEPSZE <instrukcja obsługi dla debili>.
        • edelstein Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:56
          Nie zamierzam, ale jedno jest jasne skoro one sa piekne to nic dziwnego ,ze malo facetow jest dla ciebie przystojnych.Masz osobliwe poczucie estetyki
          • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:16
            Cóż.
            Przyjmę tę "krytykę" (?) na klatę i zapewniam: do tej pory jeśli chodzi o relacje z facetami, to (tfu, tfu) radziłam sobie bardzo dobrze. wink
            • greenbutterfly Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:29
              Edelstein napisala o twoim osobliwym poczuciu estetyki. Co maja do tego twoje relacje? suspicious
              Ja sie zgadzam z edelstein, ale uwazam takze ze kazdy ma inne poczucie piekna smile Dlatego twoje pisanie PODAJ LEPSZE nie ma sensu.
              • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:35
                Edelstein napisała o moim osobliwym poczuciu estetyki odnośnie kobiet, W KONTEKŚCIE TEGO, ŻE (rzekomo) MAŁO FACETÓW JEST DLA MNIE PRZYSTOJNYCH.
                Odniosłam wrażenie, że edelstein martwi się o moje życie osobiste. Tak też więc jej odpowiedziałam.
      • kagrami Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:46
        Zgadzam się. Normalne kobiety jak widac na ulicach.
    • nolus Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:34
      Dwie ostatnie lubię bardzo.

Jessica Chastain przepiękna kobieta i pisze to jako osoba nie przepadajaca za rudowlosymi.

W sumie nie chce mi się wymieniać tych pięknych, bo takich wątków było mnóstwo.Tak,w świecie muzyki i filmu jest trochę tych pięknych, jeszcze więcej ładnych i B.ładnych, kobiecych czy dziewczeco slicznych, ale zazwycza te "naj" to te (czy ci 😜) ktore po prostu jakoś szczególnie utrafiaja w Nasze gusta. B.ładna jest Catherine Zeta - Jones, ale czy dla każdego? Nawet Monica Bellucci nie będzie ideałem dla każdego, bo może akurat jej typ urody komuś "nie leży", bo woli inne typy. Jest mnóstwo ładnych kobiet w świecie show bizu, ale mój typ to od wielu lat Jessica Alba.No i ona też nie każdemu będzie sie podobać, a w moje gusta wpasowuje się idealnie.No ale jestem raczej fanką urody dziewczecej, a nie typowo kobiecej, chociaż typowo kobieca Boczarska mi się podoba, podobnie jak Anna Dereszowska, czy dojrzała kobiecość Zety - Jones tez mi sie podoba.Ale i tak wolę te dziewczęce typy, a do nich na pewno należy większość modelek Victorias' Secret, takich jak Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Doutzen Kroes, czy nawet Stella Maxwell, a ostatnio Josephine Skriver.Ten kto wybiera te Panie jako twarze marki ma naprawdę niezły gust 😉 Z Polek to oczywiście nieodzalowana Anna Przybylska - i znowu typ dziewczęcy,delikatna uroda. No ale to sa tylko moje typy - dla kogoś innego zupełnie obojętne.Tak samo jak mi jest np. W zasadzie zupełnie obojętne uznawana za obiektywnie atrakcyjna Klaudia Halejcio.No i tak to właśnie wygląda.
      • piekna_remedios4 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:25
        Elsa wyglada jak chora na jakaś chorobę genetyczną wink brrrr nie mogę, Josephine jest śliczna
    • leanne_paul_piper Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:34
      Mój absolutny numer 1to Emily Ratajkowski, podoba mi się w niej wszystko
      https://www.chickiwiki.com/site/assets/files/1134/emily-ratajkowski.jpg
      https://www.andreearaicu.ro/wp-content/uploads/2018/06/DKNY-810x540.jpg

a poza tym
      Alicia Vikander
      Jessica Chastain
      Margot Robbie
      i wiele innych
      Po prostu kocham kobietysmile
      • kagrami Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:17
        Emily przepiękna. 💚
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:19
        Muszę powiedzieć, że Emily nie podobała mi się TOTALNIE, dopóki nie zobaczyłam, jak ma urządzone mieszkanie. Wtedy szacunek do jej gustu mi skoczył o 200% w górę i automatycznie doceniłam też urodę.
        Śmieszne to wszystko, te oceny.
        • livia.kalina Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:23
          Owszem ładna ale raz górna warga bliżej raz dalej od nosa wink
        • saszanasza Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 14:51
          piataziuta napisała:

> Muszę powiedzieć, że Emily nie podobała mi się TOTALNIE, dopóki nie zobaczyłam,
          > jak ma urządzone mieszkanie. Wtedy szacunek do jej gustu mi skoczył o 200% w g
          > órę i automatycznie doceniłam też urodę.
          > Śmieszne to wszystko, te oceny.

No nie wiem, to niech ci sę odpodoba😉
          www.eska.pl/hotplota/news/emily-ratajkowski-i-jej-maz-zostana-eksmitowani-nie-placa-czynszu-i-wykorzystuja-prawo-aa-kKLY-88dQ-eELp.html
          • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 21:19
            płacenie czynszu mnie nie interesuje
            to co zmieniło moje zdanie o niej, to twórczość którą powiesiła w swoim mieszkaniu na ścianie
            byle głupek by sobie takich obrazów nie wybrał
      • piekna_remedios4 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:25
        Nawet płaska pupa heheheh?
      • alpepe Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 23:27
        Laska, której spojrzenie wyraża jedno: gdzie mój rozum?
        • rosapulchra-0 Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 06:10
          Raczej nie zgubiła biorąc jej sytuację materialną. A już w porównaniu z tobą!
          • rosapulchra-0 Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 06:11
            *biorąc pod uwagę
          • alpepe Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 09:50
            No cóż, jak dla ciebie kasa, to wszystko, to ok.
    • ficus_carica Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:36
      Nieustająco Charlize Theron.
      • kagrami Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:20
        Charlize to ideał tak jak z aktorek kiedyś Charon Stone a wczesniej np. BBardot.
      • kagrami Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:20
        Charlize to ideał tak jak z aktorek kiedyś Charon Stone a wczesniej np. BBardot.
        • kagrami Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:24
          Znowu podwójnie jprdl smile telefon mi głupieje smile
    • tojamarusia Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:38
      Z podanych przez ciebie piękne wg mnie są tylko Vera Farmiga i Cate Blanchett.
      Wg mnie jeszcze Monica Bellucci, Merlin Monroe, Charlize Theron.
    • qs.ibidem Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:41
      Biorę nr 4.
      Zauważyłam, że mnie się coraz częściej fajne starsze (tzn starsze ode mnie i "starsze niż młodsze" wink kobiety podobają. Najbardziej zaś Sharon Stone.
    • jola-kotka Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:42
      Z tych co wstawilas tylko pierwsza mi sie podoba
    • eat.clitoristwood To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 19:43
      https://cdn-img.instyle.com/sites/default/files/styles/684xflex/public/images/2009/transformation/2005-kate-winslett-400_0.jpg?itok=IEUy84vW

https://media.emirates247.com/images/2013/10/02801711.jpg
      • fornita111 Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 19:48
        Portman jest przepiekna. W "Kochanicach krola" mnie kupila na zawsze wink
        • nolus Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:11
          fornita111 napisała:

> Portman jest przepiekna. W "Kochanicach krola" mnie kupila na zawsze wink

Tak, w "Kochanicach" była świetna, bo wreszcie pokazała jakiś pazur.bA tak na powaznie, to nigdy mnie Portman "nie krecila" - dla mnie w atrakcyjności to ona jest taka jak bohaterka, która grała w "Black swan"...taka sztywna perfekcjonistka i nudna kujonka.Jestem prawie pewna, ze rolę w " Black swan" dostała właśnie z tego względu - ze w rzeczywistości ma podobny typ osobowości jak jej filmowa bohaterka.Ale na plus dla Portman zaliczam, ze chyba nawet zyskuje wizualnie wraz z wiekiem, no i jako jedna z nielicznych dobrze wygląda z ogolona głową 😊
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:27
            > Portman zaliczam, ze chyba nawet zyskuje wizualnie wraz z wiekiem

O to ja uważam odwrotnie, im starsza tym mniej urodziwa dla mnie.
        • nolus Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:12
          fornita111 napisała:

> Portman jest przepiekna. W "Kochanicach krola" mnie kupila na zawsze wink

Tak, w "Kochanicach" była świetna, bo wreszcie pokazała jakiś pazur.bA tak na powaznie, to nigdy mnie Portman "nie krecila" - dla mnie w atrakcyjności to ona jest taka jak bohaterka, która grała w "Black swan"...taka sztywna perfekcjonistka i nudna kujonka.Jestem prawie pewna, ze rolę w " Black swan" dostała właśnie z tego względu - ze w rzeczywistości ma podobny typ osobowości jak jej filmowa bohaterka.Ale na plus dla Portman zaliczam, ze chyba nawet zyskuje wizualnie wraz z wiekiem, no i jako jedna z nielicznych dobrze wygląda z ogolona głową 😊
      • piataziuta Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:21
        ach, te usteczka w "serduszka" niczym obietnica spełnienia marzeń!
        wink
        • aqua48 Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 09:42
          piataziuta napisała:

> ach, te usteczka w "serduszka" niczym obietnica spełnienia marzeń!

Tu królową jest zdecydowanie Natalie Dormer. Bardzo mi się podoba jej nieco krzywy i ironiczny uśmiech. Jest piękna, bo nie jest śliczna.

• eat.clitoristwood Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 10:23
          piataziuta napisała:

> ach, te usteczka w "serduszka" niczym obietnica spełnienia marzeń! wink

Dla mnie usta są owym "duszy zwierciadłem". Oczy zauważam, jeśli ich nie ma, jest jedno, ewentualnie posiadacz ócz okrutnie zezuje. Twarz zaczyna się poniżej dolnej powieki.
          • eat.clitoristwood Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 10:25
            Zmysłowe usta nie budzą we mnie wcale skojarzeń seksualnych. W znaczeniu konkretnego ich zastosowania.
            • eat.clitoristwood Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 10:27
              Chyba, że właścicielka znacząco pieści je językiem.
        • aj.riszka Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 13:43
          piataziuta napisała:

> ach, te usteczka w "serduszka" niczym obietnica spełnienia marzeń!
          > wink

Niee...ten usmiech jest jakis taki smutny...melancholijny, niepewny taki smile
          nie ma zadnej radosci (ani obietnicy).
      • aj.riszka Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:34
        Dla mnie krolowa usmiechu jest Julia Roberts wink
        • eat.clitoristwood Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 10.03.19, 20:43
          aj.riszka napisała:
          > Dla mnie krolowa usmiechu jest Julia Roberts wink

Też, aczkolwiek już na granicy przesady.

Jako szczeniak zobaczyłem fragment występu jakiejś pary w paryskiej Olimpii. Nie wiem niestety, kto to był. W każdym razie kobieta miała taki uśmiech, że prawie ukląkłem przed telewizorem w zachwycie. Nigdy potem tego występu nie widziałem i ta zjawiskowa kobieta pozostanie zapewne moim osobistym kopciuszkiem do śmierci.
          • eat.clitoristwood A propos szczenięctwa ... 10.03.19, 20:48
            nie chcę zakładać specjalnego wątku, dlatego tu wspomnę, że gust mi się z wiekeim zmieniał. Jako dziecię pałałem najbardziej do Claudii Cardinale a z facetów podobał mi się np. Bogie albo Lancaster. Dzisiaj taki Bogie np. trochę śmierdzi naftaliną, niezależnie od aktorstwa.
        • thebeat Re: To ja, fetyszysta uśmiechu 11.03.19, 15:59
          aj.riszka napisała:

> Dla mnie krolowa usmiechu jest Julia Roberts wink

A dla mnie Emily Blunt. Kiedy się nie uśmiecha jest zwyczajna, za to kiedy się uśmiecha jest piękna.
    • riki_i Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:48
      m.youtube.com/watch?v=Z3UyIlXYndQ
    • leanne_paul_piper Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:49
      Zapomniałam jeszcze o dwóch,
      moja imienniczkawink, zakochałam się w niej przy okazji The secret life of a call girl
      https://myhowbook.com/uploads/biographies/1411018597billie%20piper.jpg

i Olivia
      https://4everstatic.com/obrazki/850xX/ludzie/aktorzy-i-aktorki/olivia-wilde-187746.jpg
      • eat.clitoristwood Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 19:54
        leanne_paul_piper napisała:

> Zapomniałam jeszcze o dwóch,

Nie znam w ogóle.
        Ta pierwsza trochę szczurkowata. smile
        • nolus Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:04
          eat.clitoristwood napisał:

> leanne_paul_piper napisała:
          >
          > > Zapomniałam jeszcze o dwóch,
          >
          > Nie znam w ogóle.
          > Ta pierwsza trochę szczurkowata. smile

Rarajkowski? Atrakcyjna biorąc pod uwagę całokształt (ma naprawdę świetne ciało), ale ideałem piękna raczej nie jest.Ma dziwny nos, szeroki rozstaw oczu...Wiadomo, ze jest ładna, ale...raz wygląda świetnie, innym razem wręcz kiepsko czy beznadziejnie.Dla mnie to taka starsza i bardziej wulgarne wersja dziewczecej Kendall Jenner.
        • thebeat Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 23:23
          Chomiczkowata. wink
          Druga bardzo ładna.
        • dziennik-niecodziennik Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 01:18
          Billie Piper szczurkowata??...
          • eat.clitoristwood Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 10:15
            dziennik-niecodziennik napisała:

> Billie Piper szczurkowata??...

Nie znam kobiety. Na tym zdjęciu robi mysi pyszczek.
      • jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:15
        Ta pierwsza ma wg mnie bardzo dyskusyjną urodę. I widocznego zeza.
        • irisq Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:22
          owszem! Ale ma masę wdzięku - jako call girl niezła torbeda a przy tym nie da się jej nie lubić smile
          • jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:31
            Nie podoba mi się, ma brzydki nos, prosiaczkowaty.
    • panna_krolik Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:01
      Mnie się teraz taka Polka podoba:

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/4K_ktkpTURBXy9hNGM4NDBjMWFmMWY5MTkwZWRjNGRkNjBmZWRmMTJjNy5qcGeSlQMBAM0H0c0EZZMFzQMgzQG9
      • aj.riszka Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:40
        Piekny usmiech i bajeczne wlosy.
        • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:46
          Ekhm.
          *Piękna buzia, lekko fałszywy uśmiech i bajeczne włosy.
    • zabka141 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:03
      O gustach sie jednak naprawde nie dyskutuje. Dla mnie twoje typy nie sa piekne.
      • irisq Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:25
        serio? to przecież wielka frajda - popatrz na wątek o facetach. I widać jak pięknie się różnimy - są amatorki klasycznych przystojniaków, łysych brzydali i czarujących bazyli. I to jest w sumie bardzo pokrzepiające smile
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:28
        Gusta są różne i nie powinno być problemu z wzajemnym ich uszanowaniem.
        Czyjaś opinia odnośnie estetyki, nie posiada znamion krytyki personalnej, o ile nie jest konfrontacją z projektantem obiektu. Twierdzenie, że "o gustach się nie rozmawia", jest więc banałem i truizmem, powodującym u - co wrażliwszych - podrygi wymiotne.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:21
      Monica Bellucci była i jest piękna wciąż. Bardzo lubię urodę i styl Sophie Ellis-Bextor, ale nie powiedziałabym że jest piękna. Urocza i śliczna owszem smile
    • nocnamagia Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:29
      Z tego zestawu najpiękniejsza jest Eva Green, magiczna, magnetyczna uroda, chociaż to akurat zdjęcie tego nie oddaje. Farmiga też mi się podoba, wróciłam na nią uwagę w "Chlopcu w pasiastej piżamie" A kim jest ta pierwsza?
      Mó własny ranking: 1- M. Belluci, 2- Ch. Theron, 3- E. Green
      • nocnamagia Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:47
        Kim jest ta na pierwszym zdjęciu?
        • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:51
          Co za różnica? Jest piękna!

Ps. Lena Kliment. Tancerka.
          • nocnamagia Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:05
            Jedno zdjęcie nie wystarczy mi żeby ocenić urodę. Obejrzałam inne jej zdjecia i moim zdaniem wygląda gorzej niż na tym pierwszym, uroda średnia.
    • lellapolella Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:32
      Vera Farmiga jest powalająca, Jessica Chastain także - obie mają to coś, co nie jest tylko zewnętrznym pięknem. Z tych samych powodów Marion Cotillard i Rosamund Pike. Uwielbiam też Charlotte Gainsbourg, choć nie będę się upierać, że obiektywnie jest pięknością.
    • greenbutterfly Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:37
      A co wy na to?

Zgadzam sie z tym ze pieknych kobiet jest mnostwo.
      Watki tego typu sa jednak bardzo dziwne.
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:42
        Ale ten o męskiej urodzie już nie był, zdaje się?
        To seksizm, nie sądzisz?
        • greenbutterfly Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 20:05
          ? Czytaj ze zrozumieniem.

• jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:42
      Z blondynek- Doutzen Kroes (całość) i Charlize Theron (twarz). Margot Robbie też daje radę.
      Z brunetek/szatynek - Anna Czartoryska. I młoda Anna Dymna. I jeszcze- Gong Li w młodości.
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:47
        Czemu wy tej Annie Dymnej odejmujecie z wiekiem?
        Przecież ona dalej piękna jest. Mogłaby być tylko szczuplejsza.
        • jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:57
          Ja uważam, że wraz ze wzrostem wagi bardzo zmieniły się jej rysy twarzy -oczy są mniejsze, kości policzkowe nie tak widoczne, nos jest grubszy- nie widać już tak w twarzy tej oryginalności, choć domieszkę Azji widać.
    • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 20:59
      Aaaa- i mloda Naomi Watts- wg mnie to taka uroda, ktora prawie kazdemu sie podoba- szczupla, duze oczy, regularne rysy. Nawet teraz jest dalej piekna
    • irisq Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:00
      Jennifer Lawrence - dla mnie cudna, nieregularne rysy ale całość dla mnie prześliczna i słodka.
      I Indira Varma w Rzymie(Niobe) - absolutnie zachwycająca - mimo wielkiego nochala, malutkich oczu i ostrych rysów.
      • lellapolella Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:08
        Jennifer Lawrence- tak, szczególnie w rolach eksponujących jej temperamentsmile
    • thea19 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:06
      zawsze podobała mi się z twarzy Jessica Alba, skubana w ogóle się nie starzeje
      https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/0/0003/4630-piekna-i-naturalna-jessica-alba.jpg
      • jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:17
        Jest prześliczna. Typ słodki i dziewczęcy.
        • lellapolella Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:20
          Zgadzam się, piękna kobieta.
      • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:27
        Jessica-plastik-Alba
        • greenbutterfly Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 20:03
          A co w niej jest plastikowe? Duzo dziwnej zlosliwosci jest w tobie.

Jessica jest przepiekna kobieta i cudowna osoba. Pisze to prywatnie.
          • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 21:22
            "Co w niej jest plastikoweGO" - polska język, trudna język.
            Dużo prymitywizmu jest w tobie.
            Zarówno na płaszczyźnie intelektualnej jak i kulturowej.
          • thea19 Re: To teraz piękne kobiety 12.03.19, 09:02
            to jest zazdrość. JA od zawsze tak wygląda, może teraz coś tam i robi bo ma 38lat ale jest to niezauważalne, wygląda naturalnie i świeżo.
        • dziennik-niecodziennik Re: To teraz piękne kobiety 12.03.19, 09:59
          dla każdej kobiety znajdziesz jakis niefajny komentarz?...
      • dziennik-niecodziennik Re: To teraz piękne kobiety 12.03.19, 09:54
        zapewne dlatego że ma raptem 37 lat. do starzenia się to jej daleko jeszcze..
    • lot_w_kosmos Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:11
      Magda Boczarska.
      I jej przepiękny, genialny, cudowny tyłek w "Różyczce".
      • irisq Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:20
        ciało fantastyczne! Twarz bardzo ładne a przy tym interesująca - to lubię. "Zakochałam się" zresztą w niej po "Sztuce Kochania", gdzie akurat była raczej oszpecona. Ale zagrała świetnie i sam film wg mnie znakomity(kto nie widział - polacam bardzo!).
        • piataziuta Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:25
          największa siła jej urody tkwi w tym, że ma naturalne włosy i naturalną buzię
          to jest tak szokujący kontrast, gdy patrzy się na jej koleżanki z zawodu, a jednocześnie tak jest przy tym atrakcyjna, że po prostu powala na kolana
          • irisq Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:28
            prawda!
          • jolie Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:34
            Nie jestem fanką takiej malo wyrazistej urody, rysy twarzy ma ładne, ale jest w niej coś szarego i bezbarwnego. I bardzo, bardzo antypatycznego (dla mnie).
    • piekna_remedios4 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:23
      O Boże. Naprawdę?? Gusta ludzkie nie przestaną mnie zaskakiwać.
      Eva Longoria. Taka polska modelka Klaudia El Dursi. Modelka Sara Sampaio.
      • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:27
        Ale Longoria sprzed utycia. Tzn buzie ma dalej sliczna, ale zrobil sie z niej taki pampuch
        • piekna_remedios4 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:29
          No niestety. Nie wiem co tam się wydarzyło, ale przed ciążą - mój ideał.
          • fornita111 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:40
            Chyba juz chudnie wink
          • roks30 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:41
            Mila Kunis, Anna Przybylska potem długo, dlogo nikt.
    • 21mada Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:25
      Że lubisz konskie twarze.
      • piekna_remedios4 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:28
        big_grin może sama ma końską
        • roks30 Re: To teraz piękne kobiety 10.03.19, 21:44
          Rachel Weisz jest dla mnie powalająca i Vera Farmiga tez.
          • paniusia.aniusia Re: To teraz piękne kobiety 11.03.19, 17:49
            Niezmiennie od lat :Jennifer Aniston.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka