zwyczajnamatka 09.05.19, 16:07 Dziewczyny gdzie kupowałyście walizki samsonite? W ich sklepie? Czy zdarzają się promocje, przeceny? Czy szukać w jakimkolwiek sklepie z walizkami. Trochę kosztują, nie chciałabym się naciąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: Walizki samsonite 09.05.19, 16:11 W outletach bywają też. I tam są tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Walizki samsonite 09.05.19, 16:16 W sklepach też są promocje, black friday itp ale na pewno nie w sezonie czyli przed wakacjami Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Walizki samsonite 09.05.19, 17:24 Nie przepadam za stylistyką samsonite. W TK Maxx poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Walizki samsonite 09.05.19, 17:54 na Amazon. Przepraszam, ze karmie GAFAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Walizki samsonite 09.05.19, 18:13 Kurcze, upatrzyłam sobie konkretny model, ale ceny mają fatalne. Za dwie walizki (identyczne mi potrzebne) wychodzi najtaniej 3300. Myslicie, że po wakacjach bedzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Walizki samsonite 09.05.19, 20:14 Tak, robią przeceny po sezonie. Warto kupić te walizki, są bardzo trwałe i eleganckie.Ja mam komplet już 15 lat, mocno eksploatowane i ciągle fajnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Walizki samsonite 09.05.19, 21:03 Dzięki! Wiem, że są trwałe, bo mam od nich torbę podróżną eksploatowaną non stop od ponad 20 lat (!!!) i ciągle jest w super stanie. Myślałam, że na te wakacje kupię nowe walizki, ale chyba będę musiała poczekać na obniżki posezonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Walizki samsonite 09.05.19, 18:29 W ich sklepie, zdarzają się promocje, zresztą sam sklep na pytanie o ewentualny upust spuścił z ceny 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Walizki samsonite 09.05.19, 21:19 W sklepie internetowym z bagażami, ale czekałam i kupiłam dopiero, jak była promocja 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4d0q Re: Walizki samsonite 07.06.23, 10:14 Przestrzegam przed zakupami produktów firmy samsonite, nie ma żadnej obsługi klienta. Sklep oficjalny tylko przyjmuje zamówienia a nic nie wysyła. Zamówiłem portfel 20 maja i 7 czerwca dalej nic nie otrzymałem. Brak odzewu mailowo, kontakt tylko po angielsku telefonicznie gdzie i tak nic nie da się załatwić. Sprawę zgłaszam do UOKIK i na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Walizki samsonite 07.06.23, 10:58 a jaki adres ma sklep oficjalny samsonite? Odpowiedz Link Zgłoś
alicjak-2 Re: Walizki samsonite 07.06.23, 11:12 Samsonie nie do zdarcia , odnoga american turist też super to chyba tańsza linia tej marki ja polecam .kupowałam w jakimś sklepie z walizkami Odpowiedz Link Zgłoś