eliksir_czarodziejski 06.06.19, 13:53 A propos wątku o gwałcie na zielonej szkole ważny filmik o tym jak pewne treści w internecie wpływają na dzieci: www.youtube.com/watch?v=RVKhshMIAik Każdy rodzic powinien to obowiązkowo obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliksir_czarodziejski Re: Dzieci w internecie 06.06.19, 20:55 Nikt od popołudnia nie obejrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Dzieci w internecie 06.06.19, 22:45 Moze temat niepoprawny politycznie, moze na tym forum o masturbacji mozna pisac tylko dobrze albo wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Dzieci w internecie 06.06.19, 23:05 Próbowałam obejrzeć teraz, ale nie dałam rady. Pani strasznie nudzi, gada i gada, a nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Dzieci w internecie 06.06.19, 23:11 mamtrzykoty napisała: > Próbowałam obejrzeć teraz, ale nie dałam rady. Pani strasznie nudzi, gada i gad > a, a nic nie mówi. Dokładnie tak! Przejechałam na podglądzie. Generalnie nic odkrywczego (chyba) nie powiedziała, a smęci przeogromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Dzieci w internecie 07.06.19, 10:22 Wow, to ciekawe bo ja mam zupełnie inny odbiór. To jest serio ciekawe że ludzie tak kompletnie różnie odbierają różne rzeczy🙂 Odpowiedz Link Zgłoś