tt-tka Re: Trójkąt 10.06.19, 22:28 Znalam jednego takiego marzyciela... Tzn moze wiecej znalam, ale ten jeden opowiedzial mi, jak to marzyl o takim trojkaciku, jak marzenie spelnil (twierdzil, ze tylko kilka razy) i byloby cacy. Gdyby nie to, ze ktoregos dnia zastal w domu zone i te pania od trojkatow, zajete soba wzajemnie znacznie bardziej niz nim kiedykolwiek. Otwartym tekstem i nader zgodnie mu powiedzialy, ze w lozku on im jest najdoskonalej zbedny i niech idzie do kina czy gdziekolwiek. Malzenstwo nie przetrwalo. Autorko, mozesz to mezowi opowiedziec, mozesz nie mowic. Ale nie rob w seksie niczego, na co nie masz ochoty i nawet nie probuj, jesli nie masz ochoty sprobowac. Troche rad, jak meza do takich pomyslow zniechecic, juz dostalas Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Trójkąt 10.06.19, 22:33 ...za szybko poszlo - zrob liste "100 (lub wiecej) rzeczy, ktore mnie w seksie ominely" i wypisz tam takie rozne, np seks w czasie burzy na konskim grzbiecie, na dragu, w pociagu, w przeciagu i co ci tylko przyjdzie do glowy. I spytaj meza. co on na to i jak twoje skryte marzenia zamierza zaspokoic. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Trójkąt 10.06.19, 23:20 Tu mi kabluja jeszcze iinna mozliwosc, zabawa pn "sledczy> nekacz". Najpierw - oczywiscie niczego nie obiecujac ! - dociekasz, skad maz wezmie, czy moze juz ma, te pania do trojkata. Potem , ze musisz ja poznac. A potem wybrzydzasz na kazda, ta nie w twoim typie, ta cie nie pociaga, ta niesympatyczna itd. Ale nie namawiam. Tylko przedstawiam opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Trójkąt 10.06.19, 22:38 Ja jak trójkąt to tylko z dwoma panami 😅 Kobiety mnie brzydza np. seks oralny z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Trójkąt 11.06.19, 11:25 Trojkat w ukladzie maz zona jest oblesny. Nie. Przy normalnej, bliskiej relacji to jest wrecz samobojstwo dla zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Trójkąt 11.06.19, 11:14 Prawda jest taka, że mąż pod pretekstem trójkąta chce sobie bezkarnie pobzykać inną panią. Jakby chciał to robić po kryjomu, mogłoby się wydać i byłby smród, a tak będzie miał wytłumaczenie, że wiedziałaś,więc nie miej pretensji... Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Trójkąt 11.06.19, 11:51 kiarnao napisała: > Nie do końca wiem jak to napisać więc napiszę krótko. Mój mąż marzy o trójkącie > i nie piszcie, że mam się przemóc- nie jestem w stanie. Co zrobić? Jak ten "kry > zys" 40-latka przetrwać? Trzeba wziąć ze sobą dobrą koleżankę. Jak się zagadacie o ciuszkach, kosmetykach, promocjach w galerii, to ani się obejrzycie, jak pan zrobi swoje i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś