aware 10.06.19, 01:05 Mam 34 lata. Jestem mamusią nastolatka. Samą. W sierpniu tego roku mamy się przeprowadzic z mojego domu rodzinnego na swoje. Ja. Syn. Umieram że strachu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajrisz.ka Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 01:19 A czego konkretnie się obawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 02:24 Dasz sobie rade! mało tego będziesz zdziwiona jak ci dobrze samej - nikt ci nie mówi co masz robić, jak masz robić, kiedy masz robić itd. Pomoc tez zawsze jakaś dostaniesz tyle ze na odległość. będzie dobrze, zobaczysz. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 05:42 Czyli dotychczas zawsze mieszkałas z rodzicami? Czy kiedykolwiek mieszkałas oddzielnie? Urodziłas go będąc panną, czy masz za sobą rozwód? Dasz radę, nastolatek to co najmniej 11-latek, ogarnięty Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 13:17 Gratuluję pójścia na swoje to normalne, że obawiasz się nowej sytuacji. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 13:26 będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze. najfajniej jest "na swoim". A jeśli będzie potrzebowała pomocy, to najbliżsi pewnie nie odmówią Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 13:31 Ty się ciesz a nie ze strachu umierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 19:09 Nareszcie czas na to. Chcesz po 30tce z mamusią mieszkać? Ja się wyprowadziłem chwilę przed 30tką, to była najlepsza decyzja w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
aware Re: Nie jestem normalna 10.06.19, 20:07 Boje się gotowania i lekcji odrabiania Pracowania i dni obrbiabia Odpowiedz Link Zgłoś