milka_milka 19.07.19, 11:49 film.interia.pl/telewizja/news-adam-slodowy-nie-zyje-autor-kultowego-programu-zrob-to-sam-m,nId,3103777 Pamiętacie? Ja bardzo lubiłam jego programy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 12:03 Lubiłam go oglądać. Miał taki ciepły, przyjemny głos. I nawet zrobiłam sobie pajacyka z ruszającymi się rękami i nogami Pięknego wieku dożył. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg [...] 19.07.19, 12:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 12:08 nie lubiłam "zrob to sam" ale sam prowadzący wzbudzal cieple uvzucia Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 12:10 Oj tak, pamiętam, też bardzo lubiłam oglądać te programy. Cóż, szkoda, ale takie życie, na każdego przychodzi pora. W sumie to ładnego wieku dożył. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 12:13 Pamietam, tez lubilam program, choc nigdy nie wyszlam poza biegnacego w miejscu misia Yogi. Malo bylo ludzi tak lubianych i niekontrowersyjnych jak guru majsterkowania. Coz, dozyl pieknego wieku i robil, co chcial i co bylo jego autentyczna pasja, daj losie kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 19.07.19, 16:17 tt-tka napisała: > nigdy nie wyszlam poza biegnacego w miejscu misia Yogi. Ten mis to taki, co z tylu mial cztery nogi krecace sie na korku od wina? Bo ja takiego mialam . Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: 19.07.19, 16:19 majenkir napisała: > Ten mis to taki, co z tylu mial cztery nogi krecace sie na korku od wina? > Bo ja takiego mialam . Ten wlasnie ! Wlasnorecznie przeze mnie zrobiony ! Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 14:59 Kolejny usmiercony za zycia. Pan Slodowy zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:04 Właśnie przeczytałam - dobrze, że pogłoski nt śmierci okazały się przedwczesne, ale..czy ktoś z grona tych, rzekomo ceniących rzetelne dziennikarstwo, jeszcze sprawdza fakty, nim puści w obieg podobną wieść..? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:06 35wcieniu napisał(a): > Kolejny usmiercony za zycia. Pan Slodowy zyje. > No to i swietnie Ciesze sie, bo takie uznanie zyjacego za zmarlego podobno wrozy dlugi zywot, co daj mu losie ! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:50 To bardzo się cieszę, że informacja była nieprawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Co wy ludzie 19.07.19, 16:03 Informacja poszła za PAP więc trudno było uznać to za nieprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 15:52 Podobno żyje są na YT gdzieś jego programy? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:55 Pewnie ze są. Niedawno oglądałam jeden jak zrobić lampkę na biurko. 😁 Ogólnie to żeby zrobić jedną rzecz musisz najpierw zrobić narzędzie do zrobienia tej rzeczy. A narzędzie robisz ze zbędnego kawałka drewna / metalu który akurat masz pod ręka. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:09 Zacny wiek, a Słodowego uwielbiałam! Nie wiem czy to on, czy mój dziadek, a może po równo, ale od czasów jego programów kocham majsterkowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Adam Słodowy nie żyje 19.07.19, 16:16 To uwielbiam dalej, skoro żyje Odpowiedz Link Zgłoś