lalkaika 01.08.19, 09:05 tel ,zeby wylaczal sie automatycznie o 22 i wlaczal o 8 . Samsung galaxy .Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalkaika Re: jak ustawic blokade na 01.08.19, 09:08 Jak spie to dziecko mi gra do 3 w nocy ...Dziecko 10 lat ,czyli JESZCZE moge,co bedzie dalej to nie wiem. A wyrywanie z lapek i chowanie mnie mam cierpliwosci.Ah dziecko uprzedzilam,ze tak zrobie,zeby nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: jak ustawic blokade na 01.08.19, 09:18 Po co chować? Wystarczy że wyłączysz i zabezpieczysz blokadą, czy to PIN czy to zygzak na ekranie... Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: jak ustawic blokade na 01.08.19, 09:49 Pin i zygzak sam ogarnia. Chcialam tak automatycznie,moze byc z kodem czy jakos,zeby tam o 22 nie chodzic i majstrowac..moze zle sie wytlumaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: jak ustawic blokade na 01.08.19, 10:06 Istnieją programy do kontroli rodzicielskiej. www.dobreprogramy.pl/Kontrola-rodzicielska,Programy,Android,355.html Mój kolega założył córce i bardzo to chwalił. Ja zabieram dziecku sprzęt i tyle. Każę oddać i syn oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś