Dodaj do ulubionych

Pralka- fachowiec- co robic?

21.06.22, 13:38
Dziewczyny, dzis podczas naprawy pralki przez fachowca jego uczen zepsul- urwal blokade drzwi...Fachowiec wsciekly, dzwonil po hurtowniach ale niestety tej czesci do tego modelu juz nie ma. Do jutra bedzie dzwonił po 'znajomych' czy ktos cos.......Jestem tez zla....Czego moge zarzadac w tej sytuacji jak nie znajdzie tej czesci ?
Obserwuj wątek
    • dominika123411 Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 13:39
      Znaczy zeby byla jasnosc.....naprawil jedna czesc......a zepsul dodatkowo te blokade drzwi sad
      • szafireczek Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 14:04
        Pralka bez drzwi po naprawie? Jak nie znajdzie zamka/elementu to najwyżej nie zapłacisz za usługę. Formalnie powinnaś też otrzymać odszkodowanie.
    • ginger.ale Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 13:49
      Jak nie znajdzie "po znajomych", to niech kupi w necie, a jak nie znajdzie samej blokady, to niech odkupi drzwi do pralki.
      Przecież nie ma być b.zepsuta niż była przed naprawą.
    • alpepe Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 14:11
      Ja bym zażądała działającej pralki, może być używana, o podobnych parametrach.
      • dr.amy.farrah.fowler Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 16:14
        Pralka po kimś, o fuuuujka.
        • alpepe Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 16:17
          A dla mnie nie fujka.
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 14:13
      Pralka ma zostać przywrócona do stanu pełnej sprawności. Czy pan zrobi to metodą znalezienia części w necie, wynajęcia czarodzieja, który machnie różdżką czy kupienia nowej pralki, to nie Twoja sprawa.
    • aqua48 Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 17:45
      Ja bym oczekiwała.. tadam - sprawnej pralki. Jak fachowiec to osiągnie to już jego problem.
      • extereso Re: Pralka- fachowiec- co robic? 21.06.22, 18:43
        Ja też sprawnej, ale nie chciałabym używanego sprzętu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka