Dodaj do ulubionych

Trendy psie imiona

• gragi_tara Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 09:27
      Ja się śmieję, że mój dalmatyńczyk powinien mieć na imię Pomyłka😉
      • czekoladazkremem Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 09:33
        Znajomi mają trzy labradory, każdy innej maści: Leia, Padme i Anakin. Oczywiście fani "Gwiezdnych Wojen'.
    • aragorna71 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 10:27
      Moi sąsiedzi mają większego kundelka, nazwali go Enter. Super pies, chociaz jazgot na cala okolice.
    • valla-maldoran Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 10:44
      Leon, Kacperek, Bies, Mika vel Bambaryła, Rasti, Fiona, Lilu, Etna, Sparky, Szanta, Fafik, Rodo, Tina, Tifi, Tekila, Gaja, Devil, Hunter, Bej, Betty, Bruna, Dakota, Nasturcja, Fafik i kot Ninja.
    • anahera Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:04
      Ja pracuje jako groomerka wiec mam niezly przeglad, ale nie w Polsce.
      Przoduja Bella (bywa ze mam 3 jednego dnia) i Toby. Takze popularne: Charlie, Ruby, Molly, Candy, Maggie, Rocky, Ollie.
      A z rzadkich, takich ktorych mam wsrod klientow poszczegolne sztuki to: Vodka, Shadow, Kai, Parker, Noah, Kieran, Pluto, BiscuitArchie, Jojo, Melbo, River, Albert, Sampson, Simba, Dita, to tak po szybkim przegladzie kalendarza.
      • anahera Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:05
        Miedzy Biscuit i Archie przecinek.
        • mona-taran Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 11:10
          Bez przecinka brzmi jak imię konia wyścigowego :p
    • astomi25 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 12:47
      Imiona psow z mojej rodziny ( moze ktos mnie po nich zidentyfikuje tongue_out)
      Ruby, Bacardi zwany Bakusiem, Skierka, Hax, Fifi i Rufi ( nierozlaczne ciulal wink ) Browar, Ares, Aria, Szekla, Grot, Frodo, Samolot .
      Moje sa tylko dwa, a pare juz za teczowym mostem...
    • kermicia Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 15:52
      Imienia mojego nie zdradzę, bo jest super hiper nietypowe i każdy w okolicy nas przez nie kojarzy. Ale z ciekawych imion, z którymi spotkałam się na spacerach i w opowieściach właścicieli: Szlaban (jamnik), Piwko (kundelek), Hades (jakieś małe coś, a'la york), Pompka (corgi), Puzon (duży, rudy włochacz). Lun rzeczywiście dużo, powtarzają się też imiona Pepsi, Meggi, Aza, Rex.
      • stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:58
        Aza - tak
        nawet moja mama kiedyś miała psa Azę
        miała rodzinno ksywę Aza zaraza
        taki wypasiony jamnik to był
        przekochana była ale charakterek to miała - na walki psów mogli byśmy ją z powodzeniem wystaawiać - bo charakt
        • stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:59
          uxieło mi coś ;?

pies miał charakter - i z walkami psów - własnie nie wielkośc łapek decuduje o zwycięstwie ale zaciekłosc wink
    • mea8 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:29
      U mnie Sumo i Suri - para buldogów angielskich. Mamy na ulicy jeszcze 2 sznaucery miniatury -Zenek i Maks, foksteriera - Frugo i wyżlicę Taję.
    • stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 20:56
      Kola, Maks i Misiek

No i Sonia - miałam koleżankę która miała na tyle dystas do siebie, że śmiała się, ze nazywa się jak 50% spotykanych psów wink
    • fibi00 Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 21:09
      Nikt nie wymienił Lakiego/Lucky'ego a moim zdaniem to dość popularne psie imię. My mamy Lakiego ale tylko dlatego bo takie imię nadali mu poprzedni właściciele. My chcieliśmy Riko ale w końcu został Laki.
      • eat.clitoristwood Pies mojego ala szwagra 30.08.19, 21:15
        ma na imię Kazimierz. Bardzo zacnie. Pozuje ze "szwagrem" do zdjęć trumiennych. Z wyjątkowym wdziękiem.
      • stara-a-naiwna Re: Trendy psie imiona 30.08.19, 21:18
        Laki i Fuks
        wink
        • sza.aliczek Re: Trendy psie imiona 01.10.19, 22:27
          Jeszcze jedno fajne zestawienie się przypomniało: w dalekiej rodzinie były dwa kundelki: Pucek i Mucek. Powielałam ale wśród kotów : )
    • maly_fiolek Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 08:52
      misiek, murzyn, reksio
    • gaga-sie Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 11:14
      Bilet, Lucek, Doda, Koran.
    • joanna_poz Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 11:53
      u nas na osiedlu jest cała gromadka psów z sylabą LU w imieniu:

Luna
      Luśka
      Lula
      Lulu
      Luluś
      Luwr
      Lilu
      Lu (to moj)
    • nosorozecwlochaty Re: Trendy psie imiona 02.10.19, 15:45
      Z ciekawszych jakie słyszałem i pamiętam:

Gacek
      Rumba
      Maklaren (nie wiem czy pisane McLaren czy fonetycznie)
      Kaj (jak Kaj i Gerda z Królowej Śniegu)
      Andrus
      Chorwacja (pewnie jakieś imię z "super rasowej" hodowli, tam potrafią nazwać miot Celia,Cytra,Cytryna i Ceremonia wink )

i jak dla mnie hit: Kadafi (podobno nie od dyktatora tylko od jakiegoś rapera Kadafiego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka