Dodaj do ulubionych

Zawód lekarz

13.10.19, 08:06
Psychoanalizę poproszę smile
Kim są ci ludzie ?
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: Zawód lekarz 13.10.19, 08:25
      Psychoanaliza nie zajmuje się analizowaniem całych grup zawodowych. Nie ma za co.
    • zasiedziala Re: Zawód lekarz 13.10.19, 08:30
      Kategoryzowanie ludzi według wykonywanego zawodu, to nie jest najmądrzejszy pomysł, więc jako samozwańczy i kanapowy psychoanalityk orzekam:
      a) nudzi Ci się,
      b) szukasz zadymy licząc na to, że jest tu sporo ciętych na lekarzy i lekarzy,
      c) właśnie zostawił Cię jakiś lekarz,
      d) wszystkie odpowiedzi są poprawne.
      • bycmoze.78 Re: Zawód lekarz 13.10.19, 08:42
        Nudzi mi się. Zawód jak zawód, jedni lepsi drudzy gorsi.
    • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 13.10.19, 14:12
      Wszyscy, którzy w swoich gabinetach nie wywiesili ostrzeżenia o szkodliwości spodni są ludźmi złymi, podłymi lub nieukami i ignorantami. n/t
      • lokalna77 Re: Zawód lekarz 13.10.19, 14:25
        A który wywiosił, dziwolągu?
        • profes79 Re: Zawód lekarz 13.10.19, 14:34
          Żaden. Dlatego wszyscy są ludźmi złymi, podłymi lub nieukami i ignorantami wink
          • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 13.10.19, 15:46
            Kilku wywiesiło, na stronach instytutu z Cleveland, na kilku internetowych też w wersji okrojonej da się znaleźć. Reszta to ignoranci lub ludzie źli.
            • banowanyzaprawde1 Re: Zawód lekarz 13.10.19, 16:27
              ultimate.strike napisał:

> Kilku wywiesiło, na stronach instytutu z Cleveland, na kilku internetowych też
              > w wersji okrojonej da się znaleźć. Reszta to ignoranci lub ludzie źli.
              >

Za Twoją radą, kilka lat temu zakupiłem 8 yardowy kilt i pewnej zimy tak mi wacka wessało do brzucha że mało co a bym się udusił.
              • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 13.10.19, 16:42
                Już tą bzdurę gdzieś czytałem, jak dobrze pamiętam to na Interii było. smile Na przyszłość oddychaj ustami, a nie wackiem. smile
                • banowanyzaprawde1 Re: Zawód lekarz 14.10.19, 18:06
                  ultimate.strike napisał:

> Już tą bzdurę gdzieś czytałem, jak dobrze pamiętam to na Interii było. smile Na pr
                  > zyszłość oddychaj ustami, a nie wackiem. smile
                  >

Oddycham ustami,ale robi się przeciąg.
                  • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 15.10.19, 01:38
                    Między uszami też ci hula?
        • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 13.10.19, 15:47
          W końcu będą musieli zacząć , a epitety sobie na choince wieszaj.
    • astrologia333 Re: Zawód lekarz 13.10.19, 17:04
      No cóż lekarz to osoba o 2 parach odnóży, z aparatem gębowym, parą oczu i narządem płciowym. Statystyczny lekarz to dobry materiał na jelenia. Nigdy go nie ma, na nic nie ma czasu, ma swój prywatny cmentarzyk oraz pokaźną kieszeń. Bierz!

Lekarzyca to już inna historia.
    • taki-sobie-nick Re: Zawód lekarz 13.10.19, 22:31
      1. Nie wiesz, co to psychoanaliza.
      2. Zależy od specjalizacji, a w ramach specjalizacji też indywidualnie.
      3. Jak ci się nudzi, lepiej potrolluj o relacjach damsko-męskich.
    • chicarica Re: Zawód lekarz 14.10.19, 17:17
      Klasyczny troll mający za cel wywołanie hejtu w stosunku do grupy ludzi.
      Nie wchodzić w dyskusję, nie łapać się na to.
      • ultimate.strike Re: Zawód lekarz 15.10.19, 01:40
        Albo wykorzystać wątek niezgodnie z zamysłem autora. smile
    • lwica_24 Re: Zawód lekarz 15.10.19, 10:27
      Kobietami i mężczyznami.
      Lubia lub nie zupę pomidorową.
      Są brunetami, szatynami, blondynami ( albo ich żeńskimi odpowiednikami), łysymi, rudymi.....
      Maja niebieskie albo szare, brązowe , zielone.... oczy.
      Nosza okulary lub nie.
      Tez chorują.
      Mają zwykle rodziny.
      Większość ma prawo jazdy.
      Większość wyjeżdża na urlopy.
      Sikają i robia kupy.
      Maja te same problemy.
      O co jeszcze chodzi??????
    • 123zielona123 Re: Zawód lekarz 15.10.19, 22:35
      No cóż
      młodzi zdecydowanie mają lepszy kontakt z pacjentem. Najgorsi są mężczyżni koło 50 roku życia. Większość ma ogromnie przerośnięte ego. Czyli oczekują uwielbienia, że oni są tacy wspaniali. Bywają wyjatki.Po wizycie u mojego ok 60 letniego kardiologa czuję się cudownie. Ma w sobie empatię i ciepło. I to na NFZ. Natomiast prywatnie trafiłam do laryngologa (koło 60) i on tysiąć razy podkreślał, że na ból ucha dał mi własną prywtną tabletkę (wtedy ketonal był na receptę) i musiałam wysłuchać jacy to jego koledzy z przychodni są beznadziejni,nie sprzatają po sobie, nie daja prywatnego ketonalu. Potem dowiedziałam się że pan był merytorycznie beznadziejny,
      Podsumowując ,bycie na świeczniku naraża na przerost ego, jaki to jestem wspaniały. Ale to tyczy również dyrektorów, prezesów czy polityków.
      Oczywiście są to statystycznie ludzie o inteligencji znacznie powyżej średniej, i w pewnym stopniu nie rozumieją zwykłych ludzi, bo zawsze znajdą dobrą ofertę pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka