Dodaj do ulubionych

Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi

14.10.19, 08:01
Ematki, pomóżcie proszę
Rodzice z niemowlakiem przyjeżdżają do CZD na leczenie. Dziecko będzie przyjęte na oddział.
Poproszono mnie o rozeznanie tematu noclegów dla rodzica.
Niestety ja nie wiem nic na ten temat.
Czy w CZD jest jakiś hotel dla rodziców? Czy jest szansa się tam dostać? Czy są w okolicy jakieś tanie hotele gdzie można wynająć pokój za rozsądną cenę i w rozsądnym standardzie?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje!
Obserwuj wątek
    • damakama Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 08:28
      www.czd.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=622&Itemid=397
    • memphis90 Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 08:52
      Google - > czd noclegi dla rodzicow. No chyba ematka nie ma Twoim znajomym kwatery wyszukiwać? To jest 30 sek roboty, zeby znaleźć podstawowe informacje, tylko trzeba CHCIEC.
      • karme-lowa Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 08:57
        Ile dziecko ma lat? Czy jedno z rodziców nie może tam nocować przy dziecku?
        • thea19 Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 09:58
          skoro niemowlak to nie ma lat
      • dido_dido Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 11:44
        memphis90 napisała:

> Google - > czd noclegi dla rodzicow. No chyba ematka nie ma Twoim znajomym
        > kwatery wyszukiwać? To jest 30 sek roboty, zeby znaleźć podstawowe informacje,
        > tylko trzeba CHCIEC.
        >
        Z googla umiemy korzystać, raczej liczyłam na podzielenie się wiedzę tajemną, dostępną tym, którzy tam byli i na własnej skórze przeżyli pobyt na oddziale.
        I trochę empatii i zrozumienia, że jak spada na rodzica widmo ciężkiej choroby to potrzebuje pomocy czasami w tak prostej czynności jak wyszukanie hasła w googlu
    • betty_bum Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 09:28
      Wpisz sobie hotel Patron, do niego odsyłają ze strony CZD.
      Jeśli chcesz taniej to szukaj na bookingu, to już taka podmiejska okolica, więc jakiś tani pokój powinni znaleźć.
    • thea19 Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 09:59
      na oddziale niemowlęcym nocuje się z dzieckiem w sali, nie wiem jak teraz ale kiedyś trzeba było sobie przynieść składaną leżankę. Przy czd są hotele dla rodziców starszych dzieci miesiącami przebywających na oddziale.
      • ichi51e Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 11:48
        No wlasnie to samo chcialam napisac jak dziecko jeszcze marmione to na oddziale...
    • dido_dido Re: Centrum Zdrowia Dziecka - noclegi 14.10.19, 11:40
      Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka