bywalec.hoteli 12.11.19, 11:09 CDA - konkurent dla Netfliksa? Zarobili już 6 mln w 9 miesięcy: mambiznes.pl/wlasny-biznes/zloty-biznes-cda-pl-serwis-zarobil-6-mln-zl-dziewiec-miesiecy-95891 Ciekawe czy to jest wszystko legalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hukop Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 12:01 Wolę zapłacić na CDA 20 zł za konto premium i tam są fajne filmy. Na tetflixie to albo z napisami, albo w innym języku i do tego mało jest tam fajnych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 12:02 Pytanie było, czy to legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 12:30 > Ciekawe czy to jest wszystko legalne? Z tego co słyszałem to nie! Ale nie jestem pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 12:38 Chyba nie bardzo bo czesto znajduje na cda filmy w wersji cam (niezwykle zycie zwierzakow domowych 2 bylo 3 dni po premierze) ktore kilka dni powisza a potem znikaja tajemniczo Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 13:08 Jasne, że to nielegalne, więc trudno mówić o konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 19:22 Cda mi zawsze smierdziało. Czasem the walking dead tam oglądałam, czasen jakiś film niszowy. Ale te wyskakujące reklamy, dziwne przekierowania, linki bez zabezpieczeń.... No i te dziwnie szybko dostępne filmy... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 22:43 No ale prawo jest chyba takie ze wolno oglądać, nie wolno zamieszczać piractwa a serwis musi usuwać na wniosek. W jakaś nisze prawna się wstrzelili. Pytanie czy płatna cześć CDA jest legalna. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 19:26 eeeee tam. Konkurencja to jest Apple tv albo Disney+ - od dziś. BTW, kto ma i ogląda? Mandalorian, hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: CDA - konkurent dla Netfliksa? 12.11.19, 20:35 oczywiście, że nie jest żadną konkurencją dla netfliksa - nic samo cda nie stworzyło i być może do części materiałów ma prawo do emisji na swojej platformie, ale co do niektórych śmiem wątpić, i to nie cda beknie w razie "w" Odpowiedz Link Zgłoś