zaba.zielona 17.11.19, 23:11 Ale taka, że 100% powierzchni to jeden wielki odblask... Kupiłam, głupia, kiedyś w H&M. Na spacery wieczorami nie bardzo nadaje się, bo oślepia kierowców. Co zrobić z tą kurtką? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: Kurtka odblaskowa 17.11.19, 23:19 Podobno dobra na narty. Może jakieś ponczo na wierzch zakładaj albo szal duży, chustę, kamizelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba.zielona Re: Kurtka odblaskowa 17.11.19, 23:31 Właściwie nie wiem po co to kupiłam. Kurtka nie jest ocieplana. Nie przepuszcza powietrza...i ten odblask. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Kurtka odblaskowa 17.11.19, 23:41 Idealna na rower - właśnie się za taką rozglądam. Ja bym nosiła ciesząc się, że jestem dobrze widoczna, a kierowcy - no cóż, światła samochodów też oślepiają.. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba.zielona Re: Kurtka odblaskowa 17.11.19, 23:29 Domyślam się bo mrugają na mnie długimi światłami. A więc na spacer wystarczy kamizelka odblaskowa, bo ta kurtka to chyba jednak nie nadaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Kurtka odblaskowa 17.11.19, 23:51 Załóż na nią kamizelkę nieodblaskową, ciepłą Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Kurtka odblaskowa 18.11.19, 06:45 Prawdopodobnie nada się jako sztormiak - jeżeli nie jest ocieplana i nie przepuszcza powietrza to wszystko wskazuje na to, że po prostu zakłada się ją na wierzch innej odzieży a na łajbie w nocy dobrze jest mieć dużo odblaskowych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś