21mada 29.11.19, 17:32 Wróżycie sobie? Co wam wyszło z wosku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 17:39 Andrzejki są dla panienek. Z formalnego punktu widzenia co najwyżej konkubiny mogą sobie powróżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:21 Mnie w dawnych czasach wyszło piękne serce, niedługo potem poznałam męża, więc chyba jakoś się to jednak sprawdza ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 20:17 > Andrzejki są dla panienek. E tam. Mężatki też chyba mogą sobie powróżyć o przyszłym kochanku? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:07 > Andrzejki są jutro. Ale wróży się chyba dzisiaj...? W wigilię? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:12 Serio? Nie chce mi się guglać. Jako szczeniak chyba ze dwa razy nalałem wosku do miski z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:08 Nie mam wosku... Da się wróżyć jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:26 Jasne. Obierz jabłko tak, żeby powstała długa obierka. Rzuć ją za siebie. Litera, jaka wyjdzie, będzie inicjałem imienia przyszłego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:28 > Jasne. Obierz jabłko tak, żeby powstała długa obierka. Rzuć ją za siebie. Liter > a, jaka wyjdzie, będzie inicjałem imienia przyszłego męża. > Zawsze wyjdzie S 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 20:05 beneficia napisała: > Nie mam wosku... > Da się wróżyć jakoś inaczej? Puszczanie igiel na wode - niemala sztuka, nawiasem mowiac. "idz iglo do igly, zderzycie sie szpicem, pojdzie za dziedzicem, zderzycie sie bokiem, pojdzie za biedokiem, migniecie sie mimo sie, bedzie panna lat osiem". Rzucanie za siebie obuwia w strone drzwi "prog, prog, wroz mi z nog - czubkiem do proga, dobra droga, a obcas zly czas". Pomijam takie jak rozszczekiwania psa czy liczenie kolkow w plocie Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 20:07 a, no i oczywiscie chowanie pod talerzem rozanca, pierscionka i czegos tam jeszcze (mozna np lupe albo zwinieta mape - co wyciagniesz, to cie czeka. Klasztor, zamescie albo kariera naukowa Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:30 > a, no i oczywiscie chowanie pod talerzem rozanca, pierscionka i czegos tam jesz > cze (mozna np lupe albo zwinieta mape - co wyciagniesz, to cie czeka. Klasztor, > zamescie albo kariera naukowa > To znam w wersji wykonywanej na 1. urodziny dziecka. Mnie się sprawdziło☺ Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:15 Mogę powróżyć zainteresowanym forumkom. Za darmo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:39 Widzę przystojnego mężczyznę o europoidalnych rysach twarzy, wiek 40 plus, lekka siwizna, który przydaje mu uroku, ma kartę Multisport i duży, czarny samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 19:07 Widzę dwóch mężczyzn. Jeden w garniturze, w biurze znanej firmy, przystojny, inteligentny, ciągle o Tobie myśli. Drugi - wzrok dziki, suknia plugawa (chyba budowlaniec z Ukrainy), chojnie obdarzony, widzę go blisko Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 19:29 Krótko obcięty, prawie "jeżyk", więc ciężko ocenić. Obdarzony przeciętnie, ale wystarczająco. Jest w związku, ale nie widzę żeby przebywał w jednym łóżku z tą osobą, jedynie co ich łączy to dzieci i kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 19:08 > duży, czarny samochód U Frydrysiaka* pracuje? * zakład pogrzebowy Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:26 flegma_tyczka napisała: > Mogę powróżyć zainteresowanym forumkom. Za darmo oczywiście. > Poproszę, od lat kusi mnie wizyta u dobrej wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 22:03 Widzę niskiego mężczyznę z brzuszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 23:06 Ło matko z córką, pozostaje zakrzyknąć- Ofelio pójdź do klasztoru😉 A jakimś gęsim sadłem czy inna kurzą łapka nie da się odczarować?😜 Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 22:05 Widzę daleką podróż około lata, ciepłe morze, smagły mężczyzna, młodszy od Ciebie, nie widzę twarzy bo zasłania ją ręcznik. Jednocześnie widzę spory ubytek pieniędzy z Twojego konta. Mężczyzna o 3 literowym imieniu. Nazwa hotelu związana ze stolicą jednego z europejskich państw. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_bovary Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 22:13 O nie, mam już wykupione wczasy w hotelu Roma w Hurghadzie ale chyba zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 18:42 No więc mojemu siedmiolatków wyszło dzisiaj podczas klasowych andrzejek, ze jako pierwszy w klasie się ożeni ( wróżba z butami po przekątnej klasy). Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 20:55 Jako rozwodka mogłabym sobie powrozyc....Ale jestem tak wywalona że już zaległam...A następna okazja dopiero za rok...A może tuż za rogiem czeka na mnie miłość...🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 20:57 Grubej z księgowości co roku wychodzi penis. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:29 chicarica napisała: > Grubej z księgowości co roku wychodzi penis. > Etam, gruba z ksiegowosci nie ma czasu lac wosku, bo jest zajeta zgola czym innym A poza tym bierze co chce, a nie czeka, co jej los przyniesie, o. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:32 > Grubej z księgowości co roku wychodzi penis. > Nie podejrzewałabym jej o to 😮 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 21:41 Nieee, no tak to penis wychodzi ratownikowi na basenie, na który chodzę. Jak siedzi. Grubej penis wychodzi z wosku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Dziś andrzejki 29.11.19, 22:25 Suponujesz, że formuje go na wzór i podobieństwo sceny z Demi Moore i Patrickiem Swayze? Odpowiedz Link Zgłoś