lumeria 29.11.19, 19:52 Most viewed ASMR video | From the most popular mukbang channels | Food ASMR compilations Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumeria Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 19:54 Przypomniało mi sie słuchając piosenki Pentatonix - u mnie wywołują takie ciarki. Czy jest to dla Was przyjemne? Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 19:56 Nie. Te całe szepty wręcz mnie wkurzają. Ale uwielbiam makeup tutorial który Kylie Jenner nakręciła dla Vogue. Działa na mnie kojąco. Tam podobno są tez elementy asmr. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:11 Jest dużo makijazowych nagrań ASMR... np. to Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:21 Nieeee. Nie asmr. Odpowiedz Link Zgłoś
pikokik Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 19:57 Jestem wyczulona na ASMR, niektóre bodźce są przyjemne, a inne wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:22 Bez jedzenia: ASMR 60+ Triggers over 3.5 Hours ✨ (NO TALKING) Intense Relaxing Ear to Ear Sleep Sounds Odpowiedz Link Zgłoś
waleria30 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:43 Obojetne, te mlaski, szepty i inne odglosy to sa mocno dziwne, czesto (lekko) perwersyjne. Nie bez powodu czesto dzieci lub bardzo mlode nastolatki to nagrywaja. Jesli ciarki, to nieprzyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:22 Chryste. Włączyłam ten z laską dziamgajaca makaron. Ohydaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:37 Nienawidzę wszelkich mlaszczących odgłosów. Same szepty nie są złe, ale te mlaski, orrrany, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 14:27 Ja mam ochotę strzelać a przynajmniej przywalić kapciem, jak współbiesiadnik mlaszcze, siorbie, ciamka Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:53 Dla mnie jest to niesamowite, ze takie szeptanie czy szuranie jest w stanie wywołać taka silna reakcje w ciele. Cos niesamowitego... Odpowiedz Link Zgłoś
z_pokladu_idy Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 20:56 Wszelkie ciamkania, przeżuwania odpadają. Najbardziej lubię unintentional asmr albo Boba Rossa. Kardashianki że swoimi monotonnymi głosami też działają kojąco, choć największe łaskotki w mózgu mam oglądając gościa, który robi renowacje obrazów. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa13 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 22:20 Aż mnie skręciło od środka. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 22:31 Zaraz zwymiotuję. Nie cierpię odgłosów paszczowych ze szczególnym uwzględnieniem mlaskania. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 22:38 Uwielbiam, ale nie wszystko. Mlaskanie fu. Wolę role playing. I tu bezkonkurencyjna jest Latte! Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 22:49 Nie dostaję ciarek ani niczego innego. O co chodzi, to jest dla niektórych przyjemne? Czy tak nieprzyjemne, że aż ich ciarki przechodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 01:01 Właśnie tak - dla niektórych to jest bardzo przyjemne (podobno sa osoby ktore moga dostac orgazmu przes ASMR!), dla innych nie. Dla mnie jak delikatnie to ASMR zadziała, to jest to fajne - np. scena w filmie, czy jakaś muzyka. Bardzo przyjemne uczucie. Ale takie mocne wzdrygniecie to jest bardzo dziwne i nie za bardzo przyjemne. Tak jakby ktoś drutem przejechał mi po stopie - tylko po czaszce i kręgosłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 29.11.19, 23:10 Na bodźce dźwiękowe rzadko dostają ciarek na głowie, czasem szum wiatru, wycie w kominie, szum wody. Za to na dotykowe bardzo często. Głaskanie kota, delikatnego materiału, poddawanie się masażom, wystawianie na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 09:02 Lubię oglądać jak Japończycy jedzą różne dania, ale to z ciekawości do potraw. Tych z "dźwiękiem mlaskania" nie lubię. Po "moich" filmach robię się głodna ;P Nawet kilka razy robiłam ramen ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 14:21 Paskudztwo, nie nawiąże żadnych odgłosów przy jedzeniu. I o ASMR nie słyszałam wcześniej a znam to uczucie bardzo dobrze- zawsze pojawia mi się gdy obserwuję gdy ktoś maluje obraz, rysowanie tez może być. Mogłabym patrzeć godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 15:09 mojave napisała: > Paskudztwo, nie nawiąże żadnych odgłosów przy jedzeniu. Nie nawidzę miało być > Odpowiedz Link Zgłoś
satur9 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 14:56 Tak, womitogennych ciarek odrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 23:16 Rany...o co w tym chodzi? Moja corka to ostatnio oglada a mnie skreca... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: ASMR - dostajecie ciarek? 30.11.19, 23:49 O fuj! Odgłosy jedzenia znoszę wyłącznie w wykonaniu zwierzaków, zwłaszcza kotów (chrapanie też). W wykonaniu ludzkim budzą we mnie instynkty mordercze. Odpowiedz Link Zgłoś