Dodaj do ulubionych

Współczesna husaria :)

30.11.19, 13:07
Okazuje się, że wśród 3 osób cywilnych, którzy wstrzymali islamskiego terrorystę był Polak, szef restauracji niedaleko tego mostu, na którym islamista zamordował 2 osoby i 3 ranił. Do akcji ruszył z 1,5-metrowym kłem narwala smile
Tekst linku
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 30.11.19, 23:50
      Nie dowierzam, tj. podejrzewam fakt medialny.
      • chatgris01 Re: Współczesna husaria :) 30.11.19, 23:57
        Na filmiku jest...
      • sirella Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:01
        do tego kucharza z kłem narwala dodaj, że drugi z zatrzymujących terrorystę to był morderca ktory akurat tego dnia wyszedł na 1 dzien przepustki - to dopiero wtedy możesz powiedzieć "nie dowierzam" tongue_out
        • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:04
          A w ogóle czym się zajmuje ta firma, w której ówże Polak jakoby pracuje, i czemu miałby tam wisieć kieł narwala?

A choćby nawet wisiał, to raczej nie na gwoździu, z którego każdy może go sobie zerwać. tongue_out

Teraz to już baaaardzo nie dowierzam. tongue_out
          • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:06
            Terrorysta miał nóż, a nie broń palną, a ładunki wybuchowe były nieprawdziwe... Specjalnie się o takie postarał...

Ta wiadomość ma sprawdzić poziom inteligencji przeciętnego internauty. tongue_out
          • sirella Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:06
            wszystko na zdjęciach jest, wujek google sprawę prześwietlił
            • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:10
              Do zdjęcia można pozować. tongue_out

Które z tych źródeł są poważne?

www.google.pl/search?ei=lvbiXdXLLdGZsAfo44PoCw&q=Polish+man+against+terrorist+&oq=Polish+man+against+terrorist+&gs_l=psy-ab.3..33i160.43402.43417..43651...2.0..1.119.572.4j2......0....1..gws-wiz.kqzklG4d4zo&ved=0ahUKEwjV7pb5hpPmAhXRDOwKHejxAL0Q4dUDCAo&uact=5
              • sirella Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:18
                oczywiście wyłącznie narodowe tongue_out
                www.rmf24.pl/fakty/polska/news-ziobro-zwroci-sie-do-prezydenta-o-odznaczenie-bohaterskiego-,nId,3363099

• sirella Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:19
                  twitter.com/i/status/1200737271298822144
                  • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:31
                    Coś ty się dziewczę mnie czepiło? Wkleiłam linki do mediów angielskojęzycznych, nie orientuję się w obcej prasie.
            • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:14
              Prawica się dowie, że "tusk" to po angielsku "kieł" i napisze na ten temat sto pięćdziesiąt notek.
          • chatgris01 Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:06
            Na ścianie restauracji (jak twierdzą) to i mógł wisieć, i nietrudno zdjąć...
          • ginger.ale Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:08
            taki-sobie-nick napisała:

> A w ogóle czym się zajmuje ta firma, w której ówże Polak jakoby pracuje, i czem
            > u miałby tam wisieć kieł narwala?
            >

Fishgmongers Hall

Fishgmongers = sprzedawca ryb ;P
            • ginger.ale Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:09
              SprzedawcY
        • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:08
          Aha, i facet z półtorametrowym kłem narwala nie bał się być dźgnięty nożem długości kilkudziesięciu centymentrów, cóż za bohater! tongue_out
          • simply_z Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:25
            no cóż..w necie łatwo szczekać, prawda taki sobie nicku? gruby zad i tak sobie piszesz te dyrdymały w sobotni wieczór. Jesli znasz angielski na jakim takim poziomie, poszukaj sobie różnych źródeł. Nudne są te twoje prowokacje, aż tak dobrze ci płacą za szczucie?
            • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:29
              Patrzcie, zmierzyła mój zad przez internet! I ileż on sobie liczy? Półtora metra czy dwa?

• flegma_tyczka Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 15:20
                Sama pisałaś o swoich rozmiarach.
            • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 00:33
              Za to ty biegasz z kłem narwala (i obowiązkowo chudym zadem) i unieszkodliwiasz terrorystów?
              • simply_z Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 15:43
                przynajmniej nie wypisuje bzdur w necie. Każdy jest bohaterem przed kompem, co nie grubasku?
                w przypadku jakiegokolwiek ataku, pewnie posikałabyś/kałbyś się ze strachu.
                • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 23:35
                  Według BMI (tak, wiem, że ematka go nie lubi, ale nie podaje alternatywy) mam aż dwa kilo nadwagi. Już o tym raz pisałam i ematka się baaaardzo zdziwiła, że pisząc "mam nadwagę" miałam na myśli dwa kilo.

• taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 23:35
                  przynajmniej nie wypisuje bzdur w necie.

W necie całe mnóstwo. W tym wątku nie. To co innego tongue_out.
                • taki-sobie-nick Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 23:43
                  Masz jakąś obsesję na punkcie mojej wagi?
              • cruella_demon Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 21:38
                Przynajmniej nie biega po psychiatrach, jak ty.

Btw. nie pomogli suspicious
          • sumire Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 15:53
            No, wychodzi na to, że jednak bohater. I co teraz powiesz?...
          • edelstein Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 08:55
            Gosciu mial na sobie ladunki wybuchowe, nawet jesli nieprawdziwe to oni nie mogli o tym wiedziec.Ty lecialabys tam gdzie bomba, a nie spier...gdzie pieprz rosnie?
          • hanusinamama Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 13:58
            Ja jabym miała i 2 metorowy to bym sie bała. Cała 3 bohaterska i dobrze ze razem ruszyli (pojedynczo mogloby sie skonczyc inaczej).
    • malia Re: Współczesna husaria :) 01.12.19, 15:29
      To był róg jednorożca
      https://www.crazynauka.pl/wp-content/uploads/2013/01/tumblr_mg80nt406u1rafcg9o1_500.jpg
    • semihora Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 21:30
      Się nie ma co podniecać i od razu z husarią wyskakiwać. Po prostu facet miał odwagę zareagować, nie ma to nic wspólnego z jego pochodzeniem. Doczytaj, kto tam był razem z nim, to dopiero ci szczęka opadnie tongue_out
      • winton81 Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 22:00
        Gdyby to był ZACHODNI Europejczyk, czy też Anlosas z Antypodów, ochom i achom nie byłoby końca. Ale to przecież dziki Polak ze zmywaka, pewnie ma wąsy, nie lubi ciapatych i pije dużo wódki.

Ta nienawiść w stosunku do rodaków i własnego kraju jest zastanawiająca u wielu forumek (i paru forumowych przegrywów).
    • mid.week Re: Współczesna husaria :) 02.12.19, 22:21
      o matko, jaka cudowna historia! 😲😂😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka