joszka30 04.01.20, 10:58 Wysyłam potomstwo nastoletnie na deskę, ja się nie znam. Jakie spodnie są lepsze:z szelkami czy bez? Zawsze miało na szelkach, ale może niewarto się upierć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 11:29 Mojemu kupuję z szelkami i to nawet nie takimi wychodzącymi z pasa, tylko bardziej zabudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 05.01.20, 01:34 Mojemu kupuję z szelkami Dosypujesz mu też strychninę do herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 05.01.20, 01:34 A co z metalami ciężkimi? Np arszenik do kanapek dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
juuuu7 Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 11:46 Nastoletnie to pewnie woli bez szelek😉. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 11:53 Sama wolę z szelkami. Moje potomstwo również. Mają 11 i 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 12:00 Moja córka 12l woli z szelkami. Młodszy nie ma wyboru, z automatu dostaje z szelkami A, córka najchętniej miałaby 2 pary - jedne typowe ocieplane "puchate" i drugie softshell. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 14:01 Uwielbiam typu softshell. Te puchate doprowadzają mnie do rozpaczy. O ile mi w nich ciepło i miło, o tyle nie mogę się pogodzić, że moja duda zyskuje w nich 2 rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 05.01.20, 01:36 Nikt nie ma wyboru, każdy musi chodzić w spodniach, szariat. jak się kończy jest w wątku o kochaniu męża wraz ze stosownym linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 13:26 jak sie potomstwo upiera na bezszelkowe, to ok, pod warunkiem, ze sie beda tylka trzymac. Moje dziecko juz od dawna marudzi, ze chce bez szelek, ale kazde sie z chudego tylka zsuwaja, wiec ma z szelkami. Generalnie to lepsze z szelkami a nawet jak z tylu jest takie jakby przedluzenie do tych szelek, zdjecie pogladowe: Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 22:16 Żadne nie są lepsze, wszystkie zabijają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 16:18 Tylko z szelkami! Takie bez szelek zgubią przy pierwszym upadku. A nawet jak nie zgubią to i tak będą mieli śnieg w majtkach 😂😜 Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 16:23 jeśli na deskę to raczej z szelkami na narty można rozważać inne opcje Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 18:05 A czemu tak? Nota bene wzięłam 2 pary, z szelkami i bez.. Jedną parę oddam.. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 21:18 upadki - narciarz przewraca się inaczej niż deskarz, zakładanie nart/deski - dla mnie to byłoby kluczowe przy kupowaniu portek Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 21:25 Mam z szelkami. Szelki odpinane, więc noszę w 2 opcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 21:30 Narciarski to jest kilt. Spodnie dobre są wyłącznie do uprawiania wyczynowego samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 22:16 Nie trzeba, kilt ma regulację, trzyma się bez szelek. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Spodnie narciarskie 04.01.20, 23:06 Ja wolę bez szelek ale z podwyższonym tyłem. Corka też takie woli i od kilku lat odpina szelki. Obydwie mało się przewracamy, nawet czasem w ogóle, więc pewnie to ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiah Re: Spodnie narciarskie 05.01.20, 01:12 Ja nie lubię szelek, przeszkadzają mi. O korzystaniu z toalety nie wspomnę. Sprawdź czy w ich kurtkach narciarskich nie ma takiego patentu na dopinanie kurtki do szlufki spodni- mnie to zupełnie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś