Dodaj do ulubionych

Pięknoty z Telekamer

03.02.20, 20:22
Norbi z partnerką - kwintesencja tvpis,
skrzyneccy - łomatkooo, lata 90, błysk tandety
anita werner - jednak można być zbyt wysokim
doda - kurcze, świetnie, wyćwiczona sylwetka, super nogi

www.plotek.pl/plotek/56,79592,25662181,telekamery-2020-doda-w-odwaznej-sukience-odslonila-naprawde.html#s=BoxOpLink
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:29
      omg Norbi..ale to żart?
      • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:34
        chyba nie sad
      • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:37
        pewnie chcieli być oryginalni. a wyszło mocno żałośnie.
        oryginalność to po mojemu współistnienie ze strojem ( w tym przypadku). jednemu pasuje kurzy dziób, a drugiej firana zamiast kiecki - jeśli to czują, to są oryginalni.
        a norbi z żoną... są przebrani. straszni. ten uśmiech pani....
        • eliszka25 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:45
          Uśmiechy, to oni chyba wspólnie trenowali przed lustrem, bo wykrzywiają się identycznie.
        • kropkaa Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:27
          Ta pani nie ma lustra 🤦‍♀️
          • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:35
            a ja patrząc na to zdjęcie zobaczyłam ładną kobietę, bez rzucających się w oczy przeróbek, "normalnie" umalowaną, taka niepolska smile sukienka niefajna
            • cosmetic.wipes Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:43
              Zgadzam się. Ładna kobieta w brzydkiej sukience.
              • nikita1906 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:51
                piękna kobieta po dużych zdrowotnych przejściach...cieszę się, że żyje...a kiecka jest nieważna
                • kropkaa Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:00
                  A wątek przypadkiem nie dotyczy kiecek?
                  Bo w sumie i Anita Werner dużo przeżyła, a wygląda bosko i suknię ma przepiękną.
                • ajr27 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:10
                  A kto to w ogóle jest?
                  • kropkaa Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:13
                    Dobre pytanie.
                  • 35wcieniu Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:15
                    Alżbeta Lenska.
      • eliszka25 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:43
        Norbi zapiera dech w piersiach 😂

A mąż Skrzyneckiej też się odchudzał? Bo wygląda, jak by buchnął garnitur z szary starszego brata 😁
        • heca7 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:10
          Dodajmy- ślubny garnitur starszego brata wink
          • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:41
            ..który był na ślubie majdana w '98
            • heca7 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 08:52
              ms.piggy napisała:

> ..który był na ślubie majdana w '98

Perełka 😀
              • majenkir Re: Pięknoty z Telekamer 05.02.20, 04:55
                Ale panna młoda za to ładna 🙂
          • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:05
            on zawsze tak wygląda...
      • ajr27 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:12
        Hue hue, Norbi pod koniec lat 90 wyrywał moją koleżankę z roku, koleżanka bardzo w typie tej żony i wszystkie wcześniejsze damy tego pana również, w sumie chwali mu się, że jest konsekwentny co do urody kobit
    • beataj1 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:38
      Sykut jeżyna powinna strzelić swojego specjalistę od strzykawki. Zrobił jej nową twarz. Inną i niekoniecznie lepszą.
    • mika_p Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:48
      Suknia Dody z tego ujęcia, które zalinkowalaś - nawet nawet, ale z drugiej strony, od tyłu, wygląda, jakby zapomniała się ubrać big_grin
      https://bi.im-g.pl/im/f2/79/18/z25662194Q.jpg
      • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:51
        ojej, jakies straszne gumy podtrzymują ten metalowy balkonik, ale nogi super!
        • fornita111 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:03
          Doda w ogole laska sie zrobila jak dojrzala smile
        • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:04
          Doda ma twarz która zawsze pięknie wygląda w wieku lat dwudziestu, natomiast w okolicach czterdziestki wymaga pilnie zmiany stylu. natomiast figurę ma aż pozazdrościć.
          • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:06
            nie, nie wyglądała pięknie. dopiero jak się przerobiła, zaczęła wyglądać atrakcyjnie
            • neroli20 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:24
              To raz, a dwa figurę ma zadbaną i wyćwiczoną, ale natura nie dała jej dobrych warunków.
              • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:30
                uprawiala sport, to też bardzo dużo daje.
          • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:20
            doda ma 35 lat, więc jest już w okol;icach 40 i absolutnie nie musi zmieniać stylu, ten, który ma jest świetny,......no chyba, że sugerujesz gustowną krótką fryzurkę i i kiecke z marie zellie smile)
            • 35wcieniu Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:52
              Gdyż jak każda matka wie nie ma nic pomiędzy. Nic!
              • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:56
                ale po co ma zmieniac jak wygląda fajnie?wink.
                • 35wcieniu Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:04
                  Nie wiem, a napisałam że ma zmieniać?
                  Niech sobie wygląda jak chce, dla mnie zawsze wygląda wulgarnie ale przecież jej sprawa, nie moja.
                  Po prostu zawsze mnie bawi jak często jest tu prezentowana opcja: "albo czarne albo białe, nic pomiędzy".
      • konsta-is-me Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 08:50
        Figura swietna,ale Doda zawsze dla mnie wyglada jak mniej lub bardziej luksusowa prostytutka.
    • ga-ti Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 20:51
      Rzadko krytykuję ubiór innych, bo sama chodzę w nudnych dżinsach, ale na tych zdjęciach nie mogę znaleźć nikogo, kto by był fajnie ubrany. Może to wina zdjęć, że zniekształcają sylwetki i dodają niepotrzebnego błysku?
      No może sukienka Julii Wieniawy się broni, ale sama Julia bardzo brązowa.
      Wspomniana wyżej Jeżyna (fakt, poznać ją trudno, a to przecież młoda i ładna dziewczyna) też ok.
      Ale nie zachwyca nikt uncertain

Czy teraz modne są tafty, czy coś podobnego z dziwnym błyskiem? Chyba mam gdzieś w szafie taką kieskę z połyskiem wink
      • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:02
        Jeżyna wcześniej śliczna = teraz dziwna.
        Skrzynecka: co ona ma z tymi dekoltami ????? mam podobny typ urody i w takich dekoltach wyglądam równie koszmarnie co ona. natomiast uczciwy serek albo dekolt w serce robi zupełnie inną babę.
        • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:10
          hmm..dekolt to chyba najmniejszy problem, te oczy obleczone smołą....i rękawy męża...ile może kosztować skrócenie? 50 zł? niech to nawet dwustronna taśmą klejącą podkleją....
          • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:18
            uwierz mi , czasem dekolt robi babę. też tak mam. w takich pod szyjkę wyglądam jak pół dooopy zza krzaka. a wystarczy wyciągnąć z szafy sukienkę z dekoltem w serek - i jest szoł. i oczy nie rażą, i buzia smuklejsza/ i wcale nie chodzi o dekolt typu: cyc na wierzchu, inne nie ważne. nie. nie potrafię tego wytłumacyć, ale widzę to zjawiasko często. u siebie w domu. w lustrze.
            a oczy to ona ma trudne do makijażu. albo wyglądają na niedomalowane, albo ... zamalowane.
            mądra wizażystka zrobi czasem " coś". ale na codzień... trudno. też piszę z własnego doświadczenia.
            • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:28
              faktycznie, dekolt w serek odwróciłby uwagę od twarzy, w przypadku skrzyneckiej zamiłowanie do solarki w młodości, wahania wagi - niestety mocno wpłyneły na jej wygląd, a ma dopiero 49 lat
              • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:32
                no wlasnie napisalam o tym babcinym wieku i sprawdzilam
                myslalam, ze jest dobrze kolo 60 surprised
                • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:08
                  niee, to taki urody.. że tak powiem dojrzały. Ona będąc 20-latką, wyglądała nie jak dziewczyna, a piękna i dojrzała kobieta.
    • fornita111 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:01
      Skrzynecka juz miewala takie kreacje, ze ta mozna nazwac elegancka jak na nia wink Cos niedobrego sie dzieje z twarza Sykut-Jezyny, szkoda.
      • lauren6 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:30
        > Skrzynecka juz miewala takie kreacje, ze ta mozna nazwac elegancka jak na nia

To samo sobie pomyślałam wink
    • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:06
      o ludzie
      im nizej zjezdzalam, tym glosniej sie smialam big_grin
      • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:07
        dody kiecka tez fatalna, tyle ze ona sama jest zjawiskowa
        obronilaby nawet worek po ziemniakach
        • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:08
          polowy tych pozal sie boze slaw nawet nie znam,
          kim jest julia wieniawa?
          a skrzynecka wylada jak joker
          przerazajaco
          nie powiedziala jej jakas stylistka, ze w babcinym wieku mniej znaczy wiecej?
          • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:12
            wieniawa, to chyba "modelka" instagramowa, młoda, świeża ładna...ale w tym wieku to nie sztuka
            • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:18
              mloda jest, ale uroda bardzo ptrzecietna
            • jolie Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:19
              Wyglądała najlepiej ze wszystkich.
            • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:20
              zielinska zalozyla takie cos, ze patrzysz na jej biust i chcesz zaplakac
              • jolie Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:29
                Ona ma bardzo małe piersi, co ma zrobić. Po schudnięciu i dzieciach mam wrażenie, że nic jej nie zostało...
                • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:31
                  no nic - po prostu nie zakladac takiej kiecki w ktorej eksponuje smutna plaska klate
                  • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 08:35
                    TO jest płaska klata? To jest piękny mały zgrabny biust, jak i cała figura. Przeczytałam te komentarze i zerknęłam na Zielińską. Pięknie wyglądała. Ja rozumiem, że tu na forum są zwolenniczki i posiadaczki bufetów, ale żeby krytykować, że Zielińska ma płaską klatę??? On tu właśnie wygląda bardzo elegancko.
                    • zasiedziala Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 08:47
                      Też się zdziwiłam z tą klatą, ja tam widzę normalny biust.
                      • wapaha Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 10:59
                        I teraz przekomarzanie co jest normalne a co nie jest
                        Jezeli za normę uznac słynne 75 b no to niestety ona tego B nie ma. Sukienka bardzo fajna ale gdyby miała inną górę i dekolt wyglądałaby dużo lepiej
                        • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:28
                          klopsikowate nóżki + buty z paskiem w kostce skracające nogę = przysadzisty dół...a góra bardzo szczupła i piersi gdzies pod pachami
                          jestem na nie
                          • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 15:28
                            Co do solidnych nóg, a jeszcze bardziej do sandałków, to się zgodzę.
                        • zasiedziala Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 20:16
                          Normalny w sensie, że jest tam biust. Kiedyś było wklejane zdjęcie kolarki, która nie ma biustu i przyznam szczerze, że nawet ja mam więcej tłuszczu w okolicy klatki piersiowej niż ta kolarką smile Natomiast u tej pani widzę zwykły, mały biust, a nie płaską klatę.
    • kropkaa Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:24
      Mam wrażeniem, że większość pań i panów nie ma kasy na strój na czerwony dywan. A że nikt nie dał za darmo, to powyciągali, co mieli. Ramoneska jednej z pań załamuje.
      • kotejka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:27
        kropkaa napisała:

> Mam wrażeniem, że większość pań i panów nie ma kasy na strój na czerwony dywan.
        > A że nikt nie dał za darmo, to powyciągali, co mieli.

big_grinbig_grinbig_grin

Ramoneska jednej z pań z
        > ałamuje.
    • cosmetic.wipes Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:36
      Anita Werner jest przepiękna.
    • nikita1906 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:41
      norbi tvpis - po czym wnioskujesz? - wg mnie wygląda jak zdeklarowany gej
      • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:54
        taki kolorowy, buraczany, tandetny, diskopolowy, odzwierciedlenie suwerena na salonach
    • 21mada Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 21:48
      Ukochana Bartłomieja Topy ma za to typowa figurę ematki - zachwycajcie się!
      • roks30 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:06
        Skrzynecka jak na nią to nieźle. Mąż to inna para kaloszy jakby żywcem wyjety z lat 90-tych. Bardzo lubię Maje Popielarska, ale niestety źle się ubiera. Anita Werner zawsze mnie zachwycała, w tym roku słabo. Ramiona za szerokie. Doda w swoim stylu ale wygląda pięknie taka schudnieta 😀.
      • angazetka Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:06
        Weszłam w link tylko po to, by zobaczyć, jaka to typowa figura ematki i... nie wiem, dlaczego niby akurat ta.
        • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:15
          no niby taka typowa..bo ja wiem? jest szczupla, choć niewypracowana jak Doda.
      • ajr27 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 00:58
        Figurę jak figurę, ale ta kieca i płaszczyk
    • ajr27 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:02
      Ło matko, ależ Doda ma ciało!
    • tojamarusia Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:05
      Doda rewelacja! Ona mi się zawsze podoba, lubię ją i mam do niej słabość.
      • nikita1906 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:13
        Doda zawsze była fajna i co w tym dziwnego?
        • fornita111 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:22
          O ile bycie patuska jest fajne. Z cala sympatia dla niej (chocby za to co dla Nergala zrobila), to jednak te bitki w kiblu i inne wyczyny byly dnem.
        • nolus Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:32
          Doda wygląda ok - wiadomo, ma skłonność do tandety i zbytniego odslaniania ciała, ale ta sukienka wydaje się być spoko."Wydaje się", bo nie widzę całości.

A co do reszty kreacji. Przepraszam, ale nie nie za bardzo jest co komentować - dominuje nijakosc i tandeta. Norbi, Skrzynecka...Aż słów brakuje 😛

Skomentuje tylko to co mi się podoba...

Sykut - Jeżyna ma chyba zawsze wygląda stosownie do okazji i lubię jej styl - szkoda tylko, ze zmieniła kolor włosów.Jak dla mnie są za jasne i sprawiają, ze jej uroda "się rozmywa", co w połączeniu z tymi jasnymi/kremowymi i zazwyczaj blyszczacymi kreacjami jeszcze pogłębia ten efekt.Trochę szkoda - może jeszcze wróci do chociaż trochę ciemniejszych włosów...

Zielińska wygląda wyjątkowo dobrze - a zwykle mnie drażni, ja ja kojarzę z takim raczej odpustowym gustem, po prostu "cepelia". Nie śledzę jej wystąpień publicznych , więc moze przeoczylam zmianę stylu, ale taki jej pasuje. Może to byl "wypadek" przy pracy, ale wreszcie wygląda jak trzeba 😛
          • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:41
            mam to samo. Nie trawię tej kobiety. Ma brzydki głos i jest irytująca aktorsko, przy czym totalnie aseksualna.
    • zasiedziala Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:19
      Zawsze jak widzę sukienkę z takim rozcięciem jak u Dody, to się zastanawiam jak się w takiej chodzi. Tym razem chwilę później spojrzałam na sukienkę Skrzyneckiej i stwierdziłam, że wolałabym już chyba chodzić w tej Dodowej smile
      • jak_matrioszka Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:24
        W tym sie stoi, siedzi lub pozuje, do chodzenia sa dresy wink

Kiedyś gdzieś czytałam, że takie wdzianko to w komplecie z bielizna jest, w sensie że stanowi całość. W ten sposób jest gwarancja pokazania tej cześci, która sie planuje pokazać i tylko tej cześci. Myśle, że Dodowa kreacja też ten patent wykorzystuje.
    • ga-ti Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:22
      Dziewczyny, właśnie sobie zerkam na tvpuls, powiedzcie, czy mój telewizor coś źle odbiera, bo patrzę i patrzę na Kasię Cichopek i coś mi nie gra. Już kiedyś pytałam, czy ona coś gmerała przy twarzy? Ale dziś znowu mam takie wrażenie.
      • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:30
        przeglądając zdjęcia zobaczyłam podpis, że to cipołek, ale uznałam to za pomyłke
        tak, ona ma nową, szlachetniejsza twarz, sporo robią też jej nowe zęby
        • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 11:12
          oto cipołek:
          • fornita111 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 11:14
            Serio: "cipolek"? Troche to obciachowe...
    • neroli20 Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:27
      Fajnie Wieniawa, Zielińska i Skrzynecka jak na jej możliwości. Tzn. sukienka, bo makijaż przesadzony.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:28
        ONa sobie zawsze taką pandę robi.
    • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:44
      wiecej "gwiazd" smile
      plejada.pl/zdjecia-gwiazd/telekamery-2020-gwiazdy-na-gali-rozdania-nagrod-doda-julia-wieniawa-sykut-jezyna/w66q2wr#slajd-25
      • simply_z Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:54
        Trzebiatowska jest w ciązy, więc pewnie sukienka plus dodatkowe kg nie wpływają jakoś korzystnie na jej wygląd na gali
        Zielińska-nie ten dekolt niestety
        Krzan-ładnie
        Glinka-znowu jakieś zabudowane brokaty...po co
        Racewicz-czarna wdowa i te oczy brr
        Cleo jak gwiazdka disco polo
        Kurdejowa-komicznie wygląda w tej fryzurze
        Lech- jak z kreskówki
        oj Maja..kto ci to zrobił i ta niewyprasowana bluzeczka
      • mika_p Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 23:49
        Agnieszka Dziekan (14. zdjęcie) - nie wiem kto to, ale wygląda ślicznie
        Najlepiej ze wszystkich z plotka i plejady.

Jeszcze Aleksandra Kostka w miarę
      • eliszka25 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 00:08
        Czy Kamel ma spodnie wpuszczone w skarpetki czy co?
      • m_incubo Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 00:09
        Dżizas, to jakiś gabinet osobliwości?? 😱
        Nie wiem czy to kwestia koszmarnych stylizacji czy koszmarnych zdjęć, ale wszyscy wyglądają jak eksperyment dr Frankensteina, zmontowani z przypadkowych części.
        • eliszka25 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 00:18
          Same zdjęcia też jakieś dziwne, bo niemal wszyscy mają takie krótkie nóżki.
      • minniemouse Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 02:46
        miałam taki żółty obrus. a te czarne uszka chyba od ogromnego zajaca uncertain
    • mayaalex Re: Pięknoty z Telekamer 03.02.20, 22:55
      Niektorzy straszni ale Doda ma swietne cialo...
      • 21mada Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 13:34
        O co wam chodzi z tym ciałem Dody? Mam takie samo a nikt się mną na forum nie zachwyca.
        Ale nie przeszkadza wam ze ma krzywe nogi i silikonowy biust? Co wam się konkretnie podoba - ze jest szczupła? Inne aktorki tez szczupłe a wszyscy tylko Doda się zachwycają.
        • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:15
          Mada, ja tam się tobą zachwycam, spoko.
          • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 20:14
            jak się forum nie zachwyca, jak się zachwyca????
            ja tam jestem pełna podziwu i uwielbienia.
    • frequenter.light Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 00:29
      Generalnie JPRDL. A co chcesz od Werner? Fajnie wygląda, to że minimalnie wyższa od chłopa to nie przeszkadza.
      • heca7 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:03
        Wszystko ok oprócz koloru sukni. Jak dla mnie prawie żadna kobieta w nim dobrze nie wygląda. Wyjątkowo nietwarzowy.
        • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:59
          Ja wyglądam w nim dobrze, ciemniejsze włosy i ciemnoniebieskie oczy i kolor marzenie.
        • frequenter.light Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 10:02
          Mi się podoba w tej sukni.
    • tol8 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 07:46
      Cichopek z maską w postaci tapety i botoxu mnie złamała.
      • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:53
        gdzie? Nie widziałam jej nigdzie na zdjęciach, a pudel ma coś z galerią, że nie można obejrzeć do końca
    • nessy Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:00
      Za wyjątkiem może kilku osób, reszta ubrać się nie potrafi.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 09:27
      Topa jaki przystojny na tym zdjęciu O.O
      • roks30 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 10:04
        Topa nie tylko na tym zdjęciu jest przystojny. W ogóle to im starszy tym lepiej wygląda.
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 11:49
          Bardzo możliwe, ja go kojarzę głównie z czasów, gdy grał w Złotopolskich i raczej trudno go było wtedy nazwać atrakcyjnym smile Chociaż zdaję sobie sprawę, że to głównie przez charakteryzację (ten wąs i grzywa wink). ALe chyba rzeczywiście to wiek mu służy. Kurde, faceci to się mają dobrze... tongue_out
    • argentea Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 13:53
      Najładniej Alżbeta Lenska.
      Joanna Racewicz i paulina Sykut - Jeżyna - szkoda, że majstrują przy twarzach.
      A jak tam nowa fryzura Michała Chorosińskiego? Od razu widać, że to teraz to nie byle kto.
      • ms.piggy Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:06
        to jakiś alfons?
        • alpepe Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:16
          No, jego zakłamana żona z dobrego prowadzenia się znana nie jest, ale żeby aż tak, to nie.
        • argentea Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 14:44
          smile)))))
          • bukietlisci Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 15:06
            big_grinbig_grinbig_grin
      • liliawodna222 Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 18:41
        Przypomina mi Majdana wink
    • misterni Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 15:36
      Roznerski z Kalską pięknie wyglądają.
      Doda - rewelacja!
    • edelstein Re: Pięknoty z Telekamer 04.02.20, 15:54
      Powinni zwolnic tego fotografa;wszyscy wygladaja jakby mieli nogi jak u kaczki.
      • mid.week Re: Pięknoty z Telekamer 05.02.20, 06:46
        Mialam to napisać.
        Ludzie, jak ludzie, szczuplejsi, grubsi, wyżsi i nizsi, nie widzę jakis odmiencow wyjatkowych, stroje to rzecz gustu (mi sie ta podziwiana kreacja Dody nie podoba,za to biust Zieliny uwazam za super cycek)
        Ale to wszystko zamordowaly ujęcia, z góry, koszmarnie albo i wcale nie zapozowane, no okropne sa. Jedyne fajne zdjecie sciankowe ma Widawska z serialowymi dziecmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka