Dodaj do ulubionych

Blanka ma 35 lat 😲

• edelstein Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 12:36
      Przesadzila z medycyna estetyczna.Dobry chirurg kosztuje
    • angazetka Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 12:58
      Co do "osiągnięć" Blanki i że zazdrość przeze mnie przemawia.
      Nie no, jasne, że ma osiągnięcie. Napisała bestsellery, za chwilę wyjdzie film na podstawie jej książki, jest znana i bogata.
      Czy jednak naprawdę chciałabym być autorką poczytnego g..., szkodliwego i paskudnego w swej wymowie? Czy chciałabym wyglądać jak ona? Otóż nie chciałabym. Wolę być sobą.
      • chicarica Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 15:27
        To trochę jak chcieć być Zenkiem Martyniukiem. Na pewno fajnie mieć tyle kasy, ale żeby od razu chcieć nim być...
    • swiezynka77 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 13:38
      może sobie wyglądać dowolnie, hejt jej się należy za pisanie książek o tym, że kobiety uwielbiają być gwałcone.
      • miss_fahrenheit Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 13:51
        Ja bym raczej oczekiwała krytyki i bojkotu jej książek. Hejt tylko przysporzy jej sławy oraz zwiększy liczbę obrończyń - już teraz ktoś przecież kupuje jej książki.
      • chicarica Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 14:54
        Wg mnie hejt to jej się należy za krzewienie szkodliwych wzorców.
        Karyny i tak mają już wpojone, że łobuz kocha najbardziej. Po przeczytaniu takiej książki te przekonania się ugruntowują i taka karyna w każdym piorącym ją po ryju sebixie widzi romantycznego włoskiego mafioza, który w głębi duszy "dobry chłopak był i mało pił". A to szkodliwe na poziomie jednostkowym i społecznym.
    • mary_lu Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 16:49
      W niektórych kręgach musi być widać, że „było robione”. Pań nie interesują naturalne efekty, delikatne wypełnienia, mezoterapie i ujędrnianie rozłożone na lata. Implant w piersiach ma być okrągły, usta mają seplenić, twarz ma być wyrzeźbiona, skóra napompowana. Opalenizna brązowa, włos platynowy, rzęsy szczotki, spiczaste pazury i na to pudełko rozswietlacza.

Nie wiem, czy BL to się naprawdę podoba, czy to po prostu inwestycja aby być popularną w specyficznej grupie docelowej, ale mnie patrzenie na to boli. I nie nazywajcie tych ingerencji medycyną estetyczną, w takich chamskich wypełniaczach specjalizują się panie bez wykształcenia po jednodniowych kursach u swoich koleżanek kosmetyczek po zawodówce. Obserwuję na fb grupę fryzjerek i kosmetyczek, które chwalą się swoimi pracami, tam same takie Blanki.
      • alicia033 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 17:08
        mary_lu napisała:

I nie nazywajcie tych ingerencji medycyną estetyczną, w takich chamskich wypełniaczach specjalizują się panie bez wykształcenia po jednodniowych kursach u swoich koleżanek kosmetyczek po zawodówce.

postawię diamenty przeciwko orzechom, że pani lipińskiej taką "twarz" zrobił jednak ktoś z tytułem zawodowym lekarza a nie koleżanka koleżanki po zawodówce.

• alicia033 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 17:13
          Nie mam też wątpliwości, że pieńkowskiej, racewicz czy ostatnio sykut-jeżynie zabiegi "poprawiające" wygląd wykonywali/wykonują lekarze a efekty... Cóż, każdy widzi.
          Więc zejdź mary_lu z tego wysokiego C, że to, co widać i na lipińskiej i na ww i wielu innych przypadkach, to nie "medycyna estetyczna". Bo niestety ale właśnie tak w licznych przypadkach owa medycyna estetyczna wygląda.
          • black_magic_women Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:45
            alicia033 napisała:

. Bo niestety ale właśn
            > ie tak w licznych przypadkach owa medycyna estetyczna wygląda.

Dokładnie. I to nie tylko w Pl, ale i w Hollywood, patrz Melanie Grifith czy matka Stallone'a by podać pierwsze z brzegu.
            >
            >
            >
      • chicarica Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 17:18
        No, ale to chyba odwieczna prawda. Delikatnie rozświetlone pasemkami i naturalnie wyglądające włosy vs czarno-biały skunks na głowie. Ładnie opiłowane i pomalowane paznokcie vs dwucentymetrowe szpony z diamentami i kłódką w wywierconej dziurce (tak tak, widziałam takie coś na własne oczy). Muśnięte słońcem czy bronzerem policzki vs spalony na słońcu skwarek. Seksowny, podkreślający biust dekolt vs wymiona na wierzchu. Za dużo, za mocno = tandeta.
        BL jest moim zdaniem w stylu tak ostatnio popularnych instagramerek dubajskich modelek. To się sprzedaje.
      • waleria_s Re: Blanka ma 35 lat 😲 07.02.20, 04:28
        Ja się z Tobą zgadzam, obserwuję podobne profile, widzę tendencję, że takie chamskie wypełniacze robią właśnie kosmetyczki, osoby po krótkich kursach. Mieć pieniądze (jak Blanka) nie oznacza, że skorzysta się z dobrego lekarza med. estetycznej, ona lubi taki efekt, którego specjalista z wykształceniem medycznym unika jak ognia. Faktem jest, że teraz trendy w ostrzykiwaniu też się mocno zmieniły, modna jest dłuuuga i ostra broda, majstrowanie przy żuchwie, ogólnie wszelkie czary-mary na wysmuklenie i wydłużenie twarzy. Przy niskich cenach za 1ml kwasu i tym wysypie 'specjalistek' od wypełniaczy, jak piszesz, na grupach fb same takie Blanki. Takie zrobienie się nie wymaga już dużych pieniędzy, byle karyna może dziś tak wyglądać.
    • nessy Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 18:35
      A kto to jest???
    • astrologia333 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 19:08
      O mój słodki elfie. Przeczytać pół wpisów na chybił trafił, żeby się dowiedzieć jaka kuźwa Blanka. Nie można jaśniej?
      Uważam, że to całkiem atrakcyjna babka, może zbyt nadmuchana na twarzy, ale jednak. Stylu nie będę komentować.
      Nie, nie wygląda na 35 lat. Trochę mnie to zszokowało. Dałabym jej 40 lub 45 w imię zasady 50 latka po wizycie u lekarza medycyny estetycznej po generalnym remoncie.
      Mam 3 lata mniej, może jeszcze 4 😋 i...wiele moich znajomych rówieśnic wygląda przy niej dużo młodziej. O sobie nie będę pisać, bo wiadomo.. ja jestem wyjątkowa: dowód, plecaczek itp.
      • simply_z Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 20:43
        czyli masz jakieś 31 lat..omg taka młoda , fajna babka siedzi na zapyzałiym forum gazety..?
        jakoś tak wybacz "starczo" brzmiałaś.
        • astrologia333 Re: Blanka ma 35 lat 😲 08.02.20, 21:02
          Ooo, wychodzi na to że mam starczą duszę. Pewnie gdyby było forum ebabcia, czułabym się tam jak ryba w wodzie.
          Tak wiem, marnuję tutaj swoje życie, urodę, boską osobowość...i nic nie mogę n ato poradzić. A gdybyś Ty jeszcze wiedziała odkąd ja tutaj siedzę. Wstyd mi za siebie. 🙊
    • evolventa Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 20:46
      o rany, ale za to jakich ma pięknych rodziców.... w tym przypadku niestety, daleko padło jabłko od jabłoni:
      • annajustyna Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 20:48
        Mama ma piękne kości policzkowe.
      • jozwik.magdalena Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 21:24
        Matka przepiękna kobieta, jaka figura.
      • simply_z Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 21:29
        taj bywa..vide nawet córka Lindy, cos strasznego.
      • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:00
        Geny ojca bardzo, bardzo nabruździły. Bywa (patrz córki Demi Moore).
        • simply_z Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:17
          sęk w tym, że zarówno Bruce jak i Demi są atrakcyjnymi ludźmi.
          • neroli20 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:22
            Bo coś w tym jest, że córki podobne do ojców, nawet bardzo przystojnych, bywają nieurodziwe. A podobne do nieprzystojnych tym bardziej.
            • simply_z Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:52
              czyli najlepiej mieć przeciętnego ojca czy jak
              • neroli20 Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 22:54
                Albo pójść w matkę. wink
                • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 06.02.20, 23:17
                  Myślałam, ze po prawej matka, ale kim jest Blanka dowiedziałam sie z tego wątku, jakimś cudem umknęły mi te bestsellery.
          • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 07.02.20, 08:42
            Ale połączenie ich genów jest jednak bardzo niefortunne fenotypowo....
      • mona-taran Re: Blanka ma 35 lat 😲 07.02.20, 07:57
        Wyglądają tu prawie jak rówieśniczki :p
    • bei Re: Blanka ma 35 lat 😲 07.02.20, 13:01
      Może ten makijaż tak lat jej dodaje? Widziałam niedawno zajawki nowego programu, pośród jurorów znam dobrze trzy osoby. Dwaj mężczyźni z makeupem wyglądają tak, jak na żywo. Mają już swoje lata i wyglądają OK.
      Z kobiety zrobili makijazem ze 20 lat STARSZĄ. Bez makijażu wyglada bardzo dobrze, po metamorfozie telewizyjnej trudno poznać☹️
    • kropkacom Re: Blanka ma 35 lat 😲 08.02.20, 09:02
      Zrobiona jest. Dla jednych to zaleta a dla drugich nie.
    • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 08.02.20, 22:50
      Dzis byłam w teatrze i występowała Maja Ostaszewska, Danuta Stenka, na widowni Magdalena Cielecka, Hanka Lis.

Tylko Stenka wygladała starzej od Lipinskiej, no ale to 24 lata różnicy. Naprawdę, to było moje pierwsze skojarzenie. smile Zreszta wszystkie te kobiety z pierwszej części sa przepiękne. smile
      • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 15:03
        Ostaszewska sporo zmieniła w swoim wyglądzie przy pomocy chirurga, a Hanna Lis to fanka wypełniaczy.
        • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 18:05
          No i mimo to wyglądają super, sa tez starsze od niej o kilkanaście lat.
        • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 18:07
          Ostaszewska wyglada na żywo tak jak 15 lat temu, byłam na tej sztuce w 2006. Cielecka poważniej, ale wciąż pięknie. Lisowa, owszem, wypełniona, ale ona od zawsze miała takie policzki. Lis tez wczoraj dobrze wyglądał smile
          • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 20:31
            Jak naprawdę wyglądała Ostaszewska po szkole teatralnej to warto zobaczyć w filmie "Przystań". Zmieniła w twarzy sporo. I ja na pewno nie uważam jej nawet dzisiaj (gdy wygląda o wiele lepiej niż za młodu) za piękną. Czy Cielecka się poprawia to nie wiem (imo nie widać) - ona już młodości miała duży potencjał urodowy, wiele jej nie potrzeba (ewentualnie objawy starzenia się).
            • annajustyna Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 20:53
              Ostaszewska jest bardzo ciekawa i ma piękne kości policzkowe. Ciele ka jest piękna mimo braku klasycznych rysów.
              • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 23:22
                Jedna i druga ma mega plastyczną twarz i potrafią wyglądać obłędnie lub odpychająco. Dla wszystkich z nich czas się zatrzymał.
            • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 23:21
              Wg mnie nie zmieniła zbyt wiele, poza delikatną medycyną - a nie chirurgią - estetyczną. Ja też wyglądam inaczej niż 10 czy 15 lat temu a nie zmieniałam niczego. Nie jest klasyczną pięknością ale wg mnie jest piękna - ma wspaniałe ciało, a biorąc pod uwagę, że to prawie 50 letnie ciało, to jej forma jest wręcz szokująca. smile Wg mnie jest piękna.
              • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 09.02.20, 23:26
                Jej nosowi się nie przyglądałam i nie wiem czy to efekt operacji czy modelowania kwasem.
                • annajustyna Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 06:44
                  Nos można też kwasem? 😲
                  • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 09:46
                    Można - wrzuć sobie w google grafika korekcja nosa kwasem
              • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 07:30
                De gustibus.... Nos ma zupełnie inny niż za młodu (i to był bardzo słaby punkt w jej twarzy) - nie słyszałam, żeby z wiekiem nos malał i samoistnie się zwężał i skracał. Usta również (z natury miała dwie kreski). Kości policzkowe już pominę, bo kości jarzmowe rosną całe życie, może jej urosły (zwłaszcza że schudła). Wspomniana Cielecka nie jest klasyczną pięknością, a jej uroda dla mnie była zawsze ewidentna.
                • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 07:33
                  A i w starszym wieku zmniejszył się jej zez.
                • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 09:46
                  No toż mówię, że co do nosa nie mam pewności, a reszta delikatnych poprawek to nie jest dzieło chirurga. Naprawdę, gdyby nie zdjęcia z przeszłości wielu kobiet to człowiek nawet by się nie domyślił, że korzystały z zabiegów. W odróżnieniu od 15 lat młodszej Blanki, która wygląda, jakby zacementowała sobie twarz. I po co?
                  • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 09:59
                    Myślę, że dużo zależy od definicji "delikatnych poprawek". Inny nos (a nos często robi twarz), pełne usta, podciagnięte brwi i lepszy owal to dla mnie nie jest uroda i tyle. Te poprawki zmieniają twarz całkowicie i dają jej lepsze proporcje. Bez tego byłoby jak w "Przystani".
                    • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:04
                      Ale ona w tej Przystani była młodziutką dziewczyną. smile Naprawdę ludziom zmienia się twarz przez 25 lat, przecież kości rosną. Do tego dobry/zły makijaż potrafi odmienić twarz. Dla mnie to jest uroda - bo jak widać, można się poprawiać i osiągnąć karykaturalny efekt, gdy 35 latka wygląda jak "zadbana" 50 latka, a 49 latka wygląda lepiej niż wtedy, gdy lat miała 24.
                      • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:06
                        Młodość to młodość, ale młodość nie oznacza, że wygląda się najlepiej. Młodość to świeżość, ale ja - bez jakichkolwiek poprawek itp. uważam, że najlepiej wyglądałam ok. 30-32 r.z., a teraz wyglądam lepiej niż gdy miałam 20 lat. I nie, nigdy nie byłam brzydka czy nawet przeciętna, wręcz przeciwnie.
                      • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:12
                        Cielecka w "Pokuszeniu" (debiucie) była bardzo młoda - a urodę widać było od razu. MM również zarzuca się operacje, a dla mnie już na tych zdjeciach sprzed kariery w Hollywood widać, jaki ma wdzięk i ładne rysy. Ostaszewska ma nową twarz, w "Przystani" imo straszyła. Tobie może się podobać, to nie zabronione.
                        • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:15
                          Bo Cielecka to inny typ urody niż Ostaszewska. smile))
                          • jolie Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:29
                            Może to kwestia preferencji estetycznych. Dla mnie Ostaszewska jest przeciętna i nijaka. Na forum również czytam zachwyty nad Cate Blanchett, a ja nigdy nie chciałabym tak wyglądać. Lubię urodę oczywistą i dosyć wyrazistą, kobiece rysy. Piękną twarz dla mnie ma Anna Czartoryska. Albo młoda Anna Dymna.
                            • thank_you Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:35
                              Na mnie po prostu robi wrażenie to, jak wygląda mając prawie 50 lat.

Tak, Czartoryska jest piękna, widziałam ją wielokrotnie na żywo.
    • anorektycznazdzira Re: Blanka ma 35 lat 😲 10.02.20, 10:12
      A moim zdaniem z grubsza wygląda na swój wiek, może w 38 bym uwierzyła
      to, że mam tandetną stylówę, która nie służy świeżości i w sumie optycznie postarza nie powoduje, że nie widać iż kobieta jeszcze 40ki nie dobiła, przyjrzeć się trochę i widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka