princy-mincy 21.03.20, 22:13 Która ogląda i jak się Wam podoba? Lily okropnie irytująca, szef ochrony widać, że socjopata. Ten szef firmy Amaya nie ma równo pod sufitem, wiadomo, czemu ma służyć cały Devs. A mimo to oglądam, wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Devs 21.03.20, 22:20 Tak, serial o informatykach. Czy polecam? Hmm, wkurzają mnie ci bohaterowie ale i tak oglądam. Nie wiem więc, czy można to uznać za rekomendację. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Devs 22.03.20, 20:21 Ee, godzina na tydzień ujdzie. Jednym ciągiem całego sezonu bym nie obejrzała. Za to capture świetny, mam nadzieję, że będzie drugi sezon Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Devs 22.03.20, 21:57 Polecam, bardzo fajny serial. Nie wiem na czym jest, mąż się tym zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Devs 22.03.20, 23:45 Zapytaj sta... ukochanego męża czy to jest na Netfliksie albo HBO Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Devs 23.03.20, 18:04 Małżonek mówi, że był (jest?) na canal + seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Devs 23.03.20, 19:35 To nie wiem, nie znam się na tych wszystkich portalach z serialami gdzie można wykupić dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Devs 21.03.20, 22:35 Kolejny serial sf o szalonym inżynierze, któremu odwaliło po śmierci jedynej córki i bawi się w boga. Oglądam, jestem po 4 odcinku i serio zaczynam się zastanawiać kto tu jest bohaterem i gdzie to wszystko zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Devs 22.03.20, 10:04 Kolejny? A znasz podobne w takiej tematyce ale lepsze? Podrzuć tytuły, z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Devs 22.03.20, 20:42 Obejrzalam 3 odcinki. Na koniec trzeciego bohaterka odkryla to, co widzowie wiedzieli od poczatku. Nie tak sie robi wciagajace seriale, zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Devs 23.03.20, 02:18 Maz wlaczyl kilka dni temu. ja zasnęłam na drugim odcinku, maz obejrzał cztery i stwierdził, ze bardzo ciężkie to jest. dodam, ze maz jest programista, wiec teoretycznie jego klimaty, ale nie wiem, czy będzie oglądał dalej. ja raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś