milva24 Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:23 Też wybrałam piwo choć nie mam ale mam wino Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:40 mona-taran napisała: > Wybrałabym piwo, ale karmię. Proszszsz... klik Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:45 Dzięki, ale nie. Toż to wstrętne jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Sonda koronna 03.04.20, 15:26 mona-taran napisała: > Dzięki, ale nie. Toż to wstrętne jest :p Są i smakowe, dla dziewczynek. No dobra, wię jak jest - karmi, to wybrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Sonda koronna 03.04.20, 15:39 Wiesz, co mi chodzi po głowie? To... Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:11 Zagłosowałam na piwo, tylko że nie piję Teoretycznie mogłabym to piwo dać mężowi, ale ze wzgledu na alergię kaszlę kilkanaście razy dziennie, nie chcę żeby wpadł w alkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:20 A co z wycierajacymi w rekaw? Tutaj jest wbrew pozorom sporo pragmatycznych i opanowanych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:43 To ci, którzy wylewają za kołnierz? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 02.04.20, 14:09 Nie widze zwiazku, wycieranie w rekaw to nie metafora lecz smutna rzeczywistosc :p Wiec nie, oni po prostu najpierw wycieraja w rekaw, a potem otwieraja piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 02.04.20, 14:28 Oficjalnie. Potem w ukryciu wylewają za kołnierz. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 02.04.20, 14:44 Wrecz przeciwnie, kazde piwo otwarte przez wycieracza rekawowego jest otwierane i konsumowane swiadomie; nie to co kompulsywne otwieranie pokichnieciowe, bez zrozumienia siebie i swoich piwnych potrzeb- to na pewno prowadzi do marnotrawstwa albo przynajmniej do zafalszowania ematkowych statystyk Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 02.04.20, 15:02 boogiecat napisała: > Wrecz przeciwnie, kazde piwo otwarte przez wycieracza rekawowego jest otwierane > i konsumowane swiadomie; Rozumiem, że jest to ich asem w rękawie. Usmarkanym. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 02.04.20, 15:29 Usmarkana szata moze nie zdobi czlowieka, ale usmarkana koszula blizsza cialu od nieusmarkanej Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 02.04.20, 18:10 Mając usmarkaną koszulę umarłbym w butach, ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 02.04.20, 20:35 To jest jakas wersja ematkowego "umarlabym wychodzac w sandalach bez pomalowanych paznokci" :p Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:01 Twoje insynuacje wobec szanownych uczestniczek tego zacnego forum wydają się grubymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:32 To byl tylko hold zlozony ematkowym stopom. To ty insynuujesz, ze ematka jest SZARA MYSZA niemalujaca paznokci- uwazaj, bo tutaj sie o takie kwestie rodziera szaty. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 20:18 Pozwolisz, że nieco odpłynę od tematu wątku, w temacie podwątku pozostając, pytając czy na Twojej głowie czapka przypadkiem nie gore. W końcu serce mi skradłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 22:01 Bugi, kapelusz, czepek kąpielowy z różyczkami. Kapturek? ... Grzywkę pochyl chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Sonda koronna 04.04.20, 22:20 to sa zwykle oszczerstwa, tudziez bardzo powazne oskarzenia, gdyz odczuwam wstret do wszelkich nakryc glowy, zimowych i letnich- na slonce porywam sie z motyka, a w razie zimna w goracej wodzie kapanam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sonda koronna 03.04.20, 14:03 krwawy.lolo napisał: > Oficjalnie. Potem w ukryciu wylewają za kołnierz. Ale że dziecko z kąpielą? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 20:20 Dziecko starsze wylewa się ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:30 Mam od kilkunastu lat sporządzony testament o czym bliscy są powiadomieni. Piwa nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
imbryk.78 Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:37 Doprawdy nie mam pojęcia co zrobiłabym...i nie wiem też co doradzić Piwa nie lubię, z rozwianym włosem nie chadzam, za biedna na testamenty Przydałaby się jakaś inna opcja. Daj znać jakiego wyboru dokonałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:38 Otwieram Somersby Blackberry, wlasnie chlodzi sie w lodowce. Mam alergie, wiec kicham i kaszle caly rok, a na wiosne bardziej. Chociaz przyznam, ze codziennie mierze temperature. Testamentu nie pisze, ale wszystkie sprawy spadkowe od dawna mam uporzadkowane ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sonda koronna 02.04.20, 12:43 Przed pandemią po kichnięciu też otwierałam piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Sonda koronna 02.04.20, 14:27 aaaaaaa tylko ja zagłosowałam na coś innego niż piwo. Wniosek: wszystkie eMadki to alkoholiczki . No bo przecież nie przyznam się, że to ze mną jest coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 02.04.20, 14:30 Ale posiadasz dobre serduszko ofiarowując umiłowane laczki. W nagrodę dostaniesz piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 21:14 bei napisała: > Piję herbatę😉 Fuj! Tę mieszaninę alkaloidów, wypłukiwaną z liści zrywanych żylastymi dłońmi azjatyckich nędzarzy, kleszczem i myszą kąsanych, bez szans? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Sonda koronna 02.04.20, 15:14 Jester alergikiem, więc kicham i kaszlę właściwie cały rok, na wiosnę zwykle bardziej niż przez resztę roku. W obecności kotów się duszę, więc zwykle kichnięcie czykaszlnięcie nie robi na mnie wrażenia. Za to przypomniałeś mi, że mam w piwnicy sześciopak piwa corona extra, więc sobie wieczorem z mężem wypije 🍺 Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Sonda koronna 03.04.20, 15:50 U mnie to samo Pozdrawiam wiosennie innych alergików/astmatyków Jak rzekł jeden pan w czasie pogawędki w kolejce, teraz to, pani, lepiej publicznie pierdnąć niż kichnąć Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:09 Biorę tabsa na alergię. Testament niepotrzebny, dziedziczenie ustawowe jest dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sonda koronna 03.04.20, 13:18 Nie pijam piwa, więc zaznaczyłam ostatnią opcję, bo nie było: wycieram nos w chusteczkę/papier toaletowy, myje ręce i nie myślę o tym, że to mogłaby być infekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Sonda koronna 03.04.20, 20:38 Mowie konkubinowi, ze chyba to gonwo mnie dopadlo, po czym jade komunikacja miejska do roboty. W miedzyczasie zaliczam putke i oszona po piatkowe zakupy i rowniez komunikacja miejska wracam na kwadrat. Nastepnie zabieram dzieciaki na spacer i to bez 😷🧤. Po dobrze spedzonym dniu odpalam 🍺 Zdrowko... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Sonda koronna 03.04.20, 20:53 Na kwadrat? Tam, gdzie była księgarnia, w której kupowałem szkolne podręczniki? Eeee, chyba nie. Choćby dlatego, żeś urodzona w roku osiemdziesiątym. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Sonda koronna 03.04.20, 21:35 Uhm, o taki kwadrat mi kaman, zdrowko 😷 Odpowiedz Link Zgłoś
ur-nammu Re: Sonda koronna 04.04.20, 23:16 krwawy.lolo: eMadko, kichnęłaś, i (albo) zakasłałaś. Co robisz? [...] Otwierasz piwo. Co robią rozhisteryzowane eMadki, nie wiem i chyba wiedzieć nie chcę, ale ja sugeruję otwarcie piwa lub czegoś znacznie mocniejszego, bo to ostatnie lepiej odkaża, a to się liczy w czasie koronacyrku (kiedyś był poprawniejszy pod względem językowym cyrk Korona) i potraktowanie śmiechem wszystkiego, co puszczono w obieg, by zatrwożyć naiwny ludek. Na pohybel koronagłupocie, tudzież kretynowirusowi (jak kto woli)! Odpowiedz Link Zgłoś