Dodaj do ulubionych

Wiktor Bater nie żyje

07.04.20, 19:54
sad
Obserwuj wątek
    • miarka71 Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 19:54
      teleshow.wp.pl/wiktor-bater-nie-zyje-6497395197929089a
      • kropkaa Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 19:58
        53 lata 🖤💔
    • annajustyna Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 19:56
      Bardzo przykra wiadomość ☹️. Taki świetny dziennikarz i wciąż młody człowiek...
    • disco-ball Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 20:00
      Nie mogę uwierzyć sad
    • lwica_24 Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 20:10
      Bardzo, bardzo mi Go szkoda.
    • kropkaa Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 20:12
      O co chodzi, kolejny bardzo dobry dziennikarz, mądry, młody.
      Wieki żal.
      • karme-lowa Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 20:22
        Bardzo przykra wiadomość😢.
      • lot_w_kosmos Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 23:36
        Tak, dopiero Marek Lehnert....
        • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 11:22
          Czytałam, bardzo wielka szkoda...Dwóch fantastycznych dziennikarzy odeszło. Chodzą słuchy, ze Bater miał depresje sad Nie podają przyczyny śmierci wiec może? Ech faceci to są słabi psychicznie jednak, np. ten prof. Rokita sad
          • sumire Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 11:27
            Co za bzdurny, szkodliwy komentarz.
            • lot_w_kosmos Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 11:54
              Czemu zaraz szkodliwy? Uczciwie - pewnie z 80% ludzi pomyślało to samo czytając.....
              • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 12:37
                Ech, szkodliwy jest bo sumire tak zdecydowała. A to taka Dulska, która lubi ukrywać pewne fakty. Nie ma nic szkidliwego w napisaniu, ze nawet nieustraszeni korespondenci są tylko ludźmi i maja prawo do słabości.
                • lauren6 Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 12:48
                  W przypadku Czepułkowskiego internet też już zadecydował, że popełnił samobójstwo i rodzina musiała prostować, że zmarł prawdopodobnie na zawał serca.

Facet nie żyje, po co spekulować jak zmarł?
                • sumire Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 12:50
                  A to są fakty?
                  Dżizas. Zmarł świetny dziennikarz, ekspert od Rosji, a berdżi już leci z plotkami, że miał depresję i że mężczyzni tacy słabi. Podaj sobie rękę z redaktor Paczuską, podobny poziom wrażliwości macie. I taktu.
                • hellen Re: Wiktor Bater nie żyje 10.04.20, 02:44
                  Szkodliwy, bo rodzina prosiła o brak pytań o przyczynę śmierci, Asiu.
          • trillian Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:05
            bergamotka77 napisała:

> Ech faceci to są słabi psychicznie jednak, np. ten prof. Rokita sad
            >

OJP, podła jesteś
          • kropkaa Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:30
            Korespondenci wojenni swoje przechodzą. Wiktor Bater przeżył atak wojsk na szkołę z Biesłanie, po czymś takim nic nie jest takie jak przedtem.
            Bardzo lubiłam jego relacje z Moskwy, z Kremla.
            Pamiętam w tmometakichntach o innym wspaniałym reporterze, fotografie wojennym, Krzysztofie Millerze.
            🖤🖤🖤
            • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:34
              zgadzam się z tobą.
          • angazetka Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:38
            > faceci to są słabi psychicznie jednak

Tak, z pewnością korespondent wojenny to mięczak.
            Obudź się. Depresja to menda, która zabija. Facetów częściej, bo przez takie komcie jak twoje trudniej im się przyznać, że cierpią, i wybierają wyjście ostateczne.
            • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 22:12
              No tak jasne. To moja wina jeszcze dodaj. Zastanów się kobieto. Są słabi bo nie potrafią przyznać, ze potrzebują pomocy. Dla mnie pokazanie takiej słabości to właśnie siła wiec już zamilcz. I tak, faceci są często słabsi psychicznie od kobiet i łatwiej się poddaja. Takie mam obserwacje.
              • srubokretka Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 01:51
                www.google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/dlaczego-reporter-wiktor-bater-nie-zyje-wciaz-widzial-martwe-dzieci-w-bieslanie-6497672183740545a%3famp=1
              • iwles Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 02:04

Tak tak berga. Gdybys ty byla na wojnie, na froncie, to po powrocie ze spiewem na ustach wrocilabys do swojej pracy za biureczkiem i ploteczek z sąsiadeczkami.

Obrazy tego, co widzialas i emocje, jakie przezylas, zniknelyby w mgnieniu oka.
      • znowu.to.samo Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 00:30
        Depresja okropna choroba, uznawana za śmiertelną- kto nie przeszedł nie zrozumie.
    • taniarada Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 21:55
      Świetny dziennikarz .10 kwietnia 2010 roku jako pierwszy podał informację o katastrofie prezydenckiego TU-154M w Smoleńsku. Cześć jego pamięci.Amen.
      • morgen_stern Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:38
        On nie poległ na wojnie, więc daruj sobie takie teksty, to niestosowne wobec tych, którzy naprawdę stracili życie w działaniach wojennych.
      • mava Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 00:21
        >Cześć jego pamięci.Amen.

jeszcze raz przeczytam "amen", przy roznych okazjach, i chyba sie pochlastam osobiscie...
        żesz...nie wszystkie tu to dewotki...
    • taniarada Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 22:01
      Zmarła Marta Olszewska, wdowa po byłym premierze Janie Olszewskim.Sorry że to wklejam .
      • amast Re: Wiktor Bater nie żyje 07.04.20, 22:12
        Dzisiaj? Niemożliwe. Ludzie nie umierają dwa razy. Gdzie jest twój post z niedzieli z tą informacją?
    • sumire Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 11:28
      Szkoda bardzo. Znakomity dziennikarz (z ginącego gatunku moim zdaniem) i młody przecież człowiek.
    • lot_w_kosmos Re: Wiktor Bater nie żyje 08.04.20, 13:45
      Do grona dołączył Bogdan Gadomski, też dziennikarz, wielbiciel Wioletty Villas, pisał w Angorze.
      • majenkir Re: Wiktor Bater nie żyje 10.04.20, 04:53
        lot_w_kosmos napisała:
        > Do grona dołączył Bogdan Gadomski
        ,

Serio??? Znałam go osobiście
      • 35wcieniu Re: Wiktor Bater nie żyje 10.04.20, 14:12
        Bohdan.
    • lot_w_kosmos Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 06:00
      W co prawda Super Expressie, ale naprawdę fajny artykuł, ukazujący tragiczne losy Batera w ostatnim czasie :
      www.se.pl/wiadomosci/polityka/nie-mogl-znalezc-pracy-zyl-gdy-robil-to-co-kochal-przyjaciele-o-wiktorze-baterze-aa-AeXs-GtT7-EbJj.html
      • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:25
        To wiele wyjaśnia. Co musiał przezywać...Cofam wszystko, co o Nim napisałam. Wielki szacun i uznanie. Tak bardzo będzie Go brakować. Do końca życia będę pamiętać ten głos. Odpoczywaj w pokoju Wiktorze...
        • filizanka_czarnej_kawy Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:45
          Powinnas sobie wziąć do serca słowa Kuby Watlego, może następnym razem będziesz bardziej empatyczna i chwile pomyślisz nim coś napiszesz. Przykro się ciebie czyta.
      • merces Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:27
        rzeeczywiście bardzo dobry artykuł, mocny
        • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:30
          Znam jedna osobę, która się w nim wypowiada. Straszne są realia pracy dziennikarza w PL, nawet uznanego, z nazwiskiem, znanego z TV sad
      • kropkaa Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:36
        Bardzo smutne sad
        Wyspy "przyjaciół" faktycznie może wkurzać.
        Podobnie skończyła Maria Wiernikowska, zmieniły się władze, została bez pracy i bez pieniędzy.
    • bergamotka77 Re: Wiktor Bater nie żyje 09.04.20, 22:27
      Skąd wiesz co wiem o depresji? Nie masz o mnie pojęcia a się wypowiadasz.
    • sumire Re: Wiktor Bater nie żyje 10.04.20, 14:47
      Była, tylko pod kolejnym nickiem, pod którym i w tym wątku niechcący się objawiła...
      • trillian Re: Wiktor Bater nie żyje 10.04.20, 15:08
        Hehe, znowu wątek pocięty, teraz już wiadomo dlaczego. Eh, nie można by zostawić takich wtop chociaż na parę godzin? Przecież tego się nie da śledzić na bieżąco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka