czerwonylucjan 13.04.20, 22:05 Macie jakies doswiadczenia? Widze jedynie zdjecia tuz po zabiegu, zadnych pol roku po lub rok po. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivaz Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 22:20 Ja mam, super sprawa, mam kontur i cieniowanie, usta maja ladny kształt i wygladają na delikatnie pociągnięte różową szminką, ale sam zabieg boli jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 22:29 Wyglada delikatniej niz zaraz po. Natomiast przezyc sam zabiego to juz jest wyczyn. Tatuaz boli mniej niz te usta. Niektore laski robia w znieczuleniu dentystycznym ale to slabe jest bo znieczulenie znieksztalca usta i widzialam kilka przypadkow zepustych zabiegow przez to znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 22:30 To jest bardzo ale o bardzo zalezne od lingeristki. Wiekszosc robi tragicznie. Pojedyncze robia cudownie. Tak, wiem, to nie bylo pomocne. Naprawde dobrze zrobiony makijaz permanentny ust dodaje odrobinke koloru, wyrownuje kontur, moze lekko powiekszyc gorna warge jesli trzeba, i nikt, ale to nikt (jesli mu sama tego nie powiesz) nie zauwazy, ze masz makijaz permanentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 23:25 To prawda do niesprawdzonej lingeristki bym nie poszła, ja mam właśnie tak zrobiony makijaż permanentny ze zarówno usta jak i brwi wyglądają jakby były delikatnie umeblowane i maja bardzo ładny kształt, są podkreślone, dla mnie to ogromna wygoda, lubię siebie rano w lustrze, jak nigdy dotąd Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 23:29 Delikatnie umeblowane! Jakie to piekne ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Makijaz permanentny ust 13.04.20, 22:31 I to prawda, co dziewczyny mowia - boli bardzo. Ale wystarcza na kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Makijaz permanentny ust 14.04.20, 03:46 Zjada sie, czy tez wyciera. Troche jak szminka tylko bardziej rownomiernie, ale widac to od wewnetrznej strony ust. Trudno zrobic idealny-tak samo jak z brwiami. Bardzo bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
caponata75 Re: Makijaz permanentny ust 14.04.20, 07:54 Robiłam w styczniu, jestem bardzo zadowolona. Wygląda delikatnie, świeżo, wyrównuje koloryt ust. Mnie bardzo nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś