Dodaj do ulubionych

Afera fryzjera

27.04.20, 17:36
Oglądacie
Jest tam taki moment gdzie ci rzekomo słynni styliści robią metamorfozy uczestniczkom programu.
I teraz:
Czy ja mam jakiś spaczony gust czy nie znam sie na najnowszych trendach fryzjerskich?
Ani razu mi sie nie podobała żadna z tych rzekomo nowoczesnych fryzur. No, może kiedyś z jedna... Te ich fryzury są strasznie ulizane, włosy wiszą smutne i oklapnięte. Koloryzacja nie lepiej- nic ciekawego
Momentami mam wrażenie że kobiecie było lepiej przed niż po. Raz jedna z kobiet miała łzy w oczach. Odniosłam wrażenie że raczej z powodu oszpecenia niż upiększenia, bo moim skromnym zdaniem wyglądała znacznie gorzej
Ani jedna z kobiet nigdy nie powiedziała że fryzura spod nożyczek stylisty nie podoba jej się. Za to wszystkie są zadowolone albo zachwycone. Nie dziwne to???

Jedynym stylistą z tych wszystkich, którego fryzury budziły wręcz mój zachwyt był Leszek Czajka
Obserwuj wątek
    • znowu.to.samo Re: Afera fryzjera 27.04.20, 18:43
      Nikt nie ogląda??????
      • taki-sobie-nick Re: Afera fryzjera 28.04.20, 23:29
        A daj spokój, obejrzałam sobie kawałek, wielce mądry pan fryzjer udziela rady, że NIE WSZYSTKIE KLIENTKI MÓWIĄ, IŻ SĄ NIEZADOWOLONE.

A gębę ma faktycznie głupią, podobnie fryzurę, zaś strzyżenie u niego zaczyna się od 180 zł, a są też usługi po 700 zł, co będzie sobie żałował.
    • sansevieria_di_travesio Re: Afera fryzjera 27.04.20, 19:11
      Mam wrażenie, że takie coś, co oni robią na głowach, było modne z 10 lat temu (o ile w ogóle). I wszystko na jedno kopyto. Wiekszość tych fryzur wygląda dobrze zaraz po samym ścięciu, nie wyobrażam sobie jak to w domu ogarniać, już nie mówiąc jak włosy trochę odrosną...
      • znowu.to.samo Re: Afera fryzjera 28.04.20, 12:29
        Najlepsze że sami fryzjerzy wprost rozpływają się z zachwytu nad swymi " dziełami"
        • chatgris01 Re: Afera fryzjera 28.04.20, 12:35
          Przypomniał mi się opis, jak Bridget Jones poszła do fryzjera big_grin
        • sansevieria_di_travesio Re: Afera fryzjera 28.04.20, 22:45
          znowu.to.samo napisała:

> Najlepsze że sami fryzjerzy wprost rozpływają się z zachwytu nad swymi " dzieła
          > mi"
          >

I tyko oni big_grin
    • kasiaabing Re: Afera fryzjera 27.04.20, 19:47
      Ja czasem oglądam Mam identyczne spostrzeżenia, te fryzury są idiotyczne, jakieś ulizane, z dziwna grzywką Plus kolory, często jakieś bordo albo coś w tym stylu. I zawsze włosy skrócone o połowę.
      • nastjaa Re: Afera fryzjera 27.04.20, 19:58
        kasiaabing napisała:

> Ja czasem oglądam Mam identyczne spostrzeżenia, te fryzury są idiotyczne, jakie
        > ś ulizane, z dziwna grzywką Plus kolory, często jakieś bordo albo coś w tym s
        > tylu. I zawsze włosy skrócone o połowę.

I moje spostrzeżenia są dokładnie takie same
    • znowu.to.samo Re: Afera fryzjera 27.04.20, 20:56
      Ja czekam z odcinka na odcinek czy mnie wreszcie czymś zaskoczą, ale nie. Jak dotąd to nie nastąpiło. Z resztą moim zdaniem fryzjera poznaje się po tym co ma na głowie, a ci kolesie sami wyglądają jak dwa wsiowe lamusy. Stylista powinien miec na głowie coś nietuzinkowego.
    • k1234561 Re: Afera fryzjera 28.04.20, 13:01
      Ja to nawet odżałowałam i umówiłam sie do jednego z ą,ę stylistów warszawskich.To co odstawił mi na głowie i to za niemałe pieniądze naprawiałam prawie rok czasu.Nie wspominając jak psychicznie byłam zdołowana.Już u niego na fotelu,jak kończył swe "dzieło" myślałam,że się rozpłaczę.Siedziałam i łykałam łzy.Byłam już tak wkurzona ,że było mi wszystko jedno.Wyglądałam i czułam się jak maszkara ,więc mu to powiedziałam.Że jestem niezadowolona,kolor jest dobrany źle.W ogóle nie do mojej karnacji i wszystko razem i fryzura i kolor dodały mi 10 lat.Zdziwienie pana fryzjera,że ośmieliłam się nie piać z zachwytu sięgnęło wyżyn.Chyba nigdy nikt mu czegoś takiego nie powiedział.Pracownice i pracownicy tego pana szczęki zbierali z podłogi,że ktoś ośmielił się nie zachwycić pracą ich mistrza.Tak,że ci ą,ę okrzyczani w TV fryzjerzy to często gęsto pic na wodę i przerost formy nad treścią.
      • znowu.to.samo Re: Afera fryzjera 28.04.20, 18:32
        Raz jedna dziewczyna przypadkowo przyszła z ulicy i chcąc nie chcąc wystąpiła w tym programie. Wpadła pod nożyczki jednego z tych cudotwórców. Jestem przekonana że te łzy które lała to były łzy rozpaczy bo przed wyglądała nienajgorzej. Za to po jak maszkara właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka