korag100 28.04.20, 23:56 Ja zacofana jestem. Nigdy nie używałam. Teraz bym chciała. Ale są różne opcje i różne ceny. Ktoś coś podpowie ? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Netflix 29.04.20, 00:04 Pamietaj, ze pierwszy miesiac jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Netflix 29.04.20, 00:10 Nie do końca. Netfliks zlikwidował darmowy okres próbny w Polsce, chyba że ma się kod od innego użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Netflix 29.04.20, 00:07 Masz tam irzeciez pokazane, czym się różnią poszczególne pakiety. M.in. tym, czy materiał jest w jakości HD i tym, na ilu ekranach jednocześnie można odtwarzać. Nie pamiętam już szczegółów, bo zawsze wybieram ten sam. Jeśli masz kilkoro domowników i każdy chciałby oglądać co innego, to wybierz któryś z tych droższych i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Netflix 29.04.20, 07:42 Albo dogadać się w 2-3 rodziny i kupić najdroższą opcję dzieląc się kosztami , wychodzi wtedy kilkanaście zł przy najwyższej jakości. Oglądanie na telefonie czy komputerze to moim zdaniem porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
karen_ann Re: Netflix 29.04.20, 16:27 Ja mam do spółki z 3 innymi rodzinami i wychodzi mi ponizej 10 zł za miesiąc. Polecam współdzielenie Odpowiedz Link Zgłoś