ira_08 11.05.20, 18:51 Nic o Anżeju rapującym dla służby zdrowia, której odmówił 2 miliardów, przekazując na TVPIS? www.youtube.com/watch?v=4_-ycAeCZCA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogologog Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:43 bezsilny skowyt osunietych od koryta 2% i wymiana kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:46 fakt, ze duda kiepsko śpiewa ale żeby od razu "bezsilny skowyt"? Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:32 livia.kalina napisała: > fakt, ze duda kiepsko śpiewa ale żeby od razu "bezsilny skowyt"? > a poza tym nie ma wiwat panie prezydęcie Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:49 jeszcze 14 wersów i będziesz lepszy niż Duda! W sumie możesz powtórzyć pierwszy jeszcze 14 razy, i tak będziesz lepszy niż on Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:51 Ale wam pisowcom naprawdę się zdaje, że przy tym korycie tkwiło pół Polski*? 19 milionów ludzi? Duże to koryto musiałoby być, oj duże. *Powyższe wynika z założenia, że antypisowiec = odsunięty od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 23:28 Masz jakies przecieki, ze ten skowyt Dudy, to z powodu odsuniecia go od koryta? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 07:42 I po raz kolejny pokazujesz że PiS i jego zwolennicy uważają Polskę ZA KORYTO. Odpowiedz Link Zgłoś
swinki_trzy Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:12 Zbiórka utworzona, by pomóc szpitalom. Tym samym szpitalom, dla których rząd nie ma pieniędzy. Duda nominuje Morawieckiego, Morawiecki Szumowskiego, a ten Pinkasa i sprawa finansowania szpitali załatwiona. Do tego WOŚP i inne dodatkowe zbiórki i finansowanie NFZ można wyrzucić z budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:22 I tak jest lepszym raperem niż prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:21 no fakt, dawno nie użył długopisu z taką kreatywnością Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 00:15 Może piszmy petycję, żeby porzucił politykę i rozwijał swój talent Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:23 Widziałam i nie mogłam uwierzyć #cojapacze. Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 23:59 W pierwszym momencie myślałam, że ktoś to złośliwie poprzerabiał 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 08:52 Też byłam pewna, że to fake. To jest takie złe, że aż nie może być prawdziwe. I kiwałam głową, że ktoś to jednak super zmontował, tak, że aż można się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:26 Dżizas. Jak się obudzę to to zniknie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:29 No, już wiedzieliśmy , że PanDuda jest miernotą, która zdania po angielsku nie umie sklecić i kompromituje Polskę gdziekolwiek się pojawi. Teraz wziął się w desperacji za rapowanie i ... w tym też jest beznadziejny. Buahahahaha w PiS towarzysze raczej dusy nie lubią i dlatego podpuszczają go żeby robił z siebie głupka. a andżej śpiewa i tańczy jak mu każą, Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:42 Daj spokój. Świetnie ratuje! Lepiej niż "pezydentuje". Niech już wybierze karierę rapera! Albo stan uppera. #WYPAD2020 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:21 janja11 napisał(a): > No, już wiedzieliśmy , że PanDuda jest miernotą, która zdania po angielsku nie > umie sklecić i kompromituje Polskę gdziekolwiek się pojawi. > > Teraz wziął się w desperacji za rapowanie i ... w tym też jest beznadziejny. > > Buahahahaha > > w PiS towarzysze raczej dusy nie lubią i dlatego podpuszczają go żeby robił z > siebie głupka. > > a andżej śpiewa i tańczy jak mu każą, > A jak tam ten twój Hołownia mówi po angielsku? I zacznij w tym momencie rechotać. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:37 ira_08 napisała: > Nic o Anżeju rapującym dla służby zdrowia, której odmówił 2 miliardów, przekazu > jąc na TVPIS? To już wiemy co na przyszłej maturze.... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka100 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:36 dyzurny_troll_forum napisał > To już wiemy co na przyszłej maturze.... Gotowe: www.wprost.pl/galeria/16977/21/andrzej-duda-rapuje-memy-po-wystepie-andrzeja-dudy-w-hot16challenge2.html Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:37 Prezydent z tik-tokiem On tak o mgle smoleńskiej, czy co, bo nie dam rady wysłuchać całości? Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:43 Morawieckiego Pectus, Golców i Marylkę Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 23:12 Mógł nominować Leśne Ruchadło, Jolke Rosiek i Ostry Cień Mgły. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:42 Miał się cały czas uczyć, a z kartki czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:03 lellapolella napisała: > Miał się cały czas uczyć, a z kartki czyta... z tableta! to jest nowoczesny prezydent... przynajmniej takiego udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:23 Dali mu tablet zamiast kartki, bo się bali, że zacznie podpisywać! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 08:53 lellapolella napisała: > Dali mu tablet zamiast kartki, bo się bali, że zacznie podpisywać! > 🤣🤣🤣🤣 Umarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:18 nie zwróciłam uwagi, naprawdę czyta ten jeden zapętlony wers z kartki? Toż to ja się nauczyłam po jednym przesłuchaniu: nie pytają cię o imię, walczą z ostrym cieniem mgły <3 Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:34 Ale prezydent przecież mówił, że on CIĄGLE się uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 19:45 Nie ma mowy, nie będę mu nabijać wyświetleń. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:04 ira_08 napisała: > Nic o Anżeju rapującym dla służby zdrowia, której odmówił 2 miliardów, przekazu > jąc na TVPIS? JKM talentem po prostu go gasi! Kawałek jeszcze bardziej cienki niż ta cała nędzna prezydentura.... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:19 Czemu nie uprzedzilas autorko, że to hardkor?? Teraz będę miała koszmary nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:23 Ale trzeba przyznać, że ma poczucie rytmu i dobrze się wpasowuje ze słowami w podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 07:55 Cóż, pojawiły się także memy "Kiedy trzymanie się beatu wychodzi ci równie dobrze jak trzymanie się konstytucji". Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 10:04 Falszywy prezydent fałszuje jak z nut Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:36 ta mgła to nawiazanie do Smoleńska ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 00:21 Był "orła cień", był "sęp miłości", nastała era "ostrego cienia mgły" Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:59 Skończcie, bo śniadania nie umiem zjeść 🤦♀️🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:37 Nie mogę się zdecydować, co mnie bardziej żenuje, ten tekst w którym bredzi jak potłuczony we mgle czy jego mina wydęta z podniecenia swoją własną zajebistością. No bo chyba nie to, że prezydent zbiera na normalne funkcjonowanie szpitali i nominuje premiera, by zarapował i się dorzucił do funkcjonowania kartonowego biedapaństwa... I ile im dorzuci, 200 zł na maseczki?? Czy dwie pary rękawiczek i 1 ochraniacz na buty? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:41 No. A kto go nominowal? Niezłą świnię mu podłożył. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 08:54 Ale trzeba przyznać że jkm całkiem nieźle zarapował 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:23 No i właśnie - Duda dramat, rozpacz, dno żenada,, Korwin "całkiem nieźle". Ciekawe jakby Duda tak wystąpił w sandałach, z "bronią" w ręku i zanucił, że na drzewach zamiast liści wisieć będą komuniści, Jakie epitety poszłyby wtedy, skoro wszystkie epitety wykorzystałyście na "ostry cień mgly"? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:29 Tekst mial bardziej rozbudowany. Duda tylko 4 wersy, a i tak nie potrafil sie ich nauczyc na pamięć 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:34 merces napisała: > No i właśnie - Duda dramat, rozpacz, dno żenada,, Korwin "całkiem nieźle". Ciek > awe jakby Duda tak wystąpił w sandałach, z "bronią" w ręku i zanucił, że na dr > zewach zamiast liści wisieć będą komuniści, Jakie epitety poszłyby wtedy, skor > o wszystkie epitety wykorzystałyście na "ostry cień mgly"? Załóż wątek o Korwinie to się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:40 Mam zalożyć watek o Korwinie, żebyś się wypowiedziała o Dudzie? Nie założę, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:42 Przecież juz nie płacz..byłych słowa pochwały dla naszego pierwszego rapera RP...wczytaj się w wątek... I naprawdę nie wiesz co ematka ma na myśli?..rapujacy prezydent, zbierający na szpitale kasę, którą wcześniej przepięknie przewalił.... Może któraś jej wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:49 Na razie o płaczu przygnębieniu itd to wy tu piszecie, biedne. A co nudnego już przekazu o kasie- sprawdź ile milardów poszło w tym roku na slużbę zdrowia, a ile na media publiczne. I wtedy się wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:08 merces napisała: > sprawdź ile milardów poszło w tym roku na slużbę zdrowia, a ile na media publiczne. rozumiem, że zakres świadczenia usług podobny ? Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:21 ??? jak można zadać takie pytanie? zakres świadczenia usług mediów? I jeszcze pytać czy podobny? kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:35 No popatrz, sama doszłaś do wniosku, że twoje żądanie "sprawdź ile milardów poszło w tym roku na slużbę zdrowia, a ile na media publiczne" było głupie. Brawo! To rzadkość, taka samokrytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:49 nie, nie było głupie. Głupia była odpowiedź Iwles. No ale to nie nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 13:15 merces napisała: > nie, nie było głupie. Głupia była odpowiedź Iwles. No ale to nie nowość. naści króliczku : Duda podkreślał, że elementem misji realizowanej przez TVP jest m.in. edukacja i profilaktyka w zakresie zdrowia, co wpisuje się w niedawno przyjętą Narodową Strategię Onkologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 13:43 króliczka to wiesz, gdzie możesz sobie... i tyle zajęło ci szukanie w googlu czegoś o Dudzie, TVP i ŚWIADCZENIACH? to powiem ci słaby wynik, taki od czapy raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 14:23 megalomania ci z butów wyłazi, jeśli myślisz, że ja nie robię nic innego, tylko rozmawiam z tobą na forum Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 11:42 No wlasnie, kosmos. Sama go stworzylas 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 20:51 huexido napisał: > kartonowego biedapaństwa... ostatnio nazywamy to państwem astralnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 21:22 Mgła zasnuwa me oczy i mózg, pod takim ostrym jestem wrażeniem Człowiek orkiestra, czyż można mieć lepszego prezydenta? A jeszcze jakby nominował Jarosława... Ech, marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 21:26 Kto mu napisał tekst...? Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:20 ja pierwszy raz gorąco wierzę, że napisał coś samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: A Dudaczellendż...? 12.05.20, 09:22 masz_ci_los napisała: > ja pierwszy raz gorąco wierzę, że napisał coś samodzielnie 🤣🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:23 Bredzil co o elefvałemer. Nie umiem rozszyfrowac 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 21:28 co on kuwa bierze?? nie można mu zmienić dawki, dilera? albo odstawić w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A Dudaczellendż...? 11.05.20, 22:22 beata985 napisała: > co on kuwa bierze?? > nie można mu zmienić dawki, dilera? albo odstawić w ogóle? > Bardzo mi ciebie żal .Musisz z tym żyć i to długo.Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś