Dodaj do ulubionych

Nigdy taka nie będę

13.05.20, 17:46
70 letnia vera wang, jaka ona piękna, eteryczna, pewnie ma tutaj udział tez dobry chirurg, ale takie drobne kosteczki, wiotkość to już tylko geny
ach...cudowna jest, wygląda tak jak jej ślubne kolekcje, zwiewne, delikatne
z moimi cyckami i tyłkiem kim kardashian pozostaje mi tylko psiknąć się jej perfumami
Obserwuj wątek
    • andaba Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:18
      Wiotka i o drobnych kosteczkach to może, ale piękna?
      Co za chuderlawe nogi, no dobra, jak ma 70 lat to ma prawo być sucha, no ale musi je tak eksponować? Brrr...

Podejrzewam, że wyglądasz przy niej jak milion dolarów... Cycki i tyłek są raczej nie do przecenienia smile

Ale nie przejmuj się, niektóre kobiety na starość schną i wyglądają jak strachy na wróble po liftingu, jeszcze masz szanse zrobić się brzydka, może się wtedy sobie spodobasz.
      • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:24
        właśnie ona nie jest wyschnięta, obwisła - patrz anna wintour, d. versace ona maja szczurowate twarze, ręce obwisłe...a v.wang...do twarzy jej z tą chudością
        • asia.sthm Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:54
          Po jaka cholere porownywac sie z innymi skoro z gory sie wie ze genow sie nie przeskoczy?
          Jak czlowiekowi uda sie dobic do szczesliwej 70tki to najbardziej zalezy mu zeby go nic nie bolalo, zeby mogl sie ladnie wysikac i zeby nic mu w piersi nie roslo. ...przykladowo.
          Vera Wang moim zdaniem jest sliczna, milo popatrzec. Ale byc najlepiej soba big_grin
          • alin9 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:00
            Małe masz wymagania 😀Ja tam stawiam na kondycję fizyczną i umysłową. Nie na podobnie się innym.
            • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:53
              Kondycja fizyczna i umysłowa najlepiej udaje się w zdrowym ciele, a to jednak lepiej, żeby było szczupłe. Nadmiar tłuszczu upośledza funkcje intelektualne.
      • 21mada Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:25
        Andabo, jak cię lubię, powiedz gdzie ona eksponuje nogi?
        • agniesia331 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 22:12
          Zgoda jest piękna. Niestety mnóstwo kobiet na starość wygląda jak kwadraty takie męskie albo jak beczulki. Vera jest cudowna. Mimo, że ja się ładnie starzeje to w życiu nie mam szans wyglądać jak ona, ma drobne kości po prostu i jest filigranowa.
      • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:52
        Te nogi wcale nie są chuderlawe, są piękne i smukłe. Nie każdy ceni d. jak żarna i cycki jak skopki. Są inne kanony piękności, drobne piersi, małe pośladki. Małe nie musi znaczyć płaskie.
        • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:57
          Miedzy d jak żarna i cyckami jak opisałaś a panią Verą jest milion możliwości, kazda bardziej atrancyjna niz Pani Wang
          • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 11:25
            owszem, ale twierdzić że ma chuderlawe nogi to spore przegięcie. Tak wyglądają zdrowe nogi. Nie toną w zwałach tłuszczu.
            • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:10
              Ty masz chyba jkiś problem z tłuszczem tak ogólnie. Pamietam ze chyba sporo schudłaś ale zafiksowana jestes mega na tym punkcie. Nie oceniam czy zdrowe czy nie zdrowe bo po wyglądzie nóg nie mozna określić zdrowia.
              W życiu bym takich mieć nie chciala.
              • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:10
                Po wyglądzie nóg nie można określić ich zdrowia? Zabawne. Ależ można, otłuszczone, żylakowate, wychudzone, krzywe, pałąkowate, opuchnięte, zdorwie nóg jak najbardziej można ocenić po wyglądzie.
                • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:12
                  To jest twoje zdanie...
                  • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:31
                    Nie, to jest prawda, po wyglądzie jak najbardziej można ocenić zdrowie, to się nazywa "objawy". Sprawdź w słowniku.
                    poza tym zarzucasz mi że mam problem z tłuszczem a sama uczepiłaś się tej kobiety jak pijany płotu, bo TWOIM zdaniem jest za chuda. To jest tylko twoje zdanie. Moje jest odmienne i co osoba to inne zdanie. Poza tym zarzucanie jej anoreksji świadczy o tym, że w życiu anorektyczki nie widziałaś. Twierdzenie że wygląda na 20 czy 30 lat to przegięcie. Tym nie mniej nie wygląda źle, a w porównaniu do wielu kobiet w jej wieku wygląda bajecznie. Widać że jest ruchowo sprawna, energiczna, intelektualnie też jak najbardziej w normie. Chciałabym aby moja mama tak wyglądała.
    • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:37
      Wychudzona i żylasta, daj spokój. Dla mnie to przykład zasuszonego próchna. Lepszy tyłek i cycki tongue_out
      • alin9 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:46
        Na otyłych mowisz spaslaki ?Zadziwia mnie krytyka w ciemno. Jeden nie umie schudnąć a inny przytyć. No i najważniejsze by tej konkretnej osobie odpowiadało ,jak wygląda.Twoja opinia nikogo zbytnio nie obchodzi.
      • m_incubo Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:27
        Tak, tak, zwłaszcza w wieku 70+ te cycki i tyłek to taaaaki atut 😄
        Ale ematka w formie, nawet do wery Wang można się dopierodlić że sucha i żylasta, nie to co wszystkie ematki rozmiar 44, po 70 taaakie apetyczne 😄
        Dziwne że jeszcze żadna nie napisała, że jej mama ma 70+ i wygląda o niebo lepiej od tego stracha na wróble. Bo wiadomo, że ematka 40+ wygląda tak, jak wera Wang nie wyglądała nawet za nastolatki.
        • agniesia331 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 22:18
          Zazdroszczą Verze wyglądu i tyle. Nie spotkałam się by moje ładne koleżanki krytykowały inne ale za to te o rozm 42,44 w wieku 40plus lubią sobie niefajnie pojechać po innych kobietach. Szczerze mówiąc czasami mam chęć się zapytać, czy im lustro w domu pękło?
          • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:12
            Nie, ja nie zazdroszczę. Noszę rozmiar 36/38 i dla mnie ta kobieta wygląda źle. Kazdy ma prawo mieć swoje zdanie. Dla mnie ona wygląda karykaturalnie wręcz. Jak dla kogoś przesadna chudość jest atrakcyjna to jest zwyczajnie kwestia gustu.
            • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:12
              ktoś, kto nie potrafi odróżnić przesadnej chudości od smukłości właściwej dla rasy niech się lepiej nie wypowiada w temacie
              rozmiar jeszcze o niczym nie świadczy, a sam w sobie na pewno ani o urodzie, ani o właściwych proporcjach
        • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:29
          A co Cię tak ruszyło, co jakiś obca osoba w necie pisze nt very wang?;P nie spodobał mi się zachwyt aktorki wątku nad anorektycznym ciałem, bo ona mi wcale właśnie nie wyglada tylko na „drobne kosteczki”.
          • m_incubo Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:46
            Nic mnie nie ruszyło, wera Wang też mnie nie rusza i nie zachwycam się, choć w mojej opinii wygląda bardzo dobrze, ale to nie ma nic do rzeczy.
            Rozbawiło mnie tylko, że na ematce komentarze tradycyjnie są jak spod kalki.
            Na co dzień też raczej nie spotykam się z tym, żeby ładne, zgrabne kobiety używały słów typu kosciotrup, anorektyczka opisując inne kobiety, nawet 70+.
            Przodują w tym panie, których "WIELKIM" atutem jest wspomniany tyłek i biust. Ale możliwe, że to przypadek wink
            • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:51
              serio się nie spotkałas? ja się jak najbardziej spotkałam, i to w dwie strony, już tutaj ktoś pisze, że rozmiar 40 to grubas :d więc hejt leci po równo, nie ma co się obruszać.
            • nikita1906 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:00
              Ja jesteśmy chuda i często słyszę od pań tzw. „puszystych” ze jestem kosciotrupem😂 Podejrzewam ze z moim bmi 18.3 na starość będę wyglądać podobnie. I bardzo mnie to cieszy😜
              • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:24
                no coś ty, nie kłam, przecież tylko grubi spotykają się z krytyką tongue_out
                • chatgris01 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:27
                  Ja się tylko zastanawiam, czy one nie są tak samo "puszyste", jak ona "kościotrup"? wink
              • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:28
                nikita1906 napisała:

> Ja jesteśmy chuda i często słyszę od pań tzw. „puszystych” ze jestem kosciotrup
                > em😂
                O kurde, ja jestem chuda i w życiu czegoś takiego nie usłyszałam ani nikomu tak nie powiedziałam. Kto mówi takie rzeczy znajomym?
                • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:37
                  Ludzie którzy potrzebują się dowartościować, miałam "przyjaciółkę", która często minie dołowała komentarzami na temat mojej urody.
                  • nikita1906 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:43
                    Moja znajoma, która wcześniej raczyła mnie takimi komplementami widząc mnie dwa tygodnie po porodzie rzekła z satysfakcja/ „ o jesteś gruba, jaki masz wystajacy brzuch”... także i tak złe u tak niedobrze
                    • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:45
                      Kurczę, wychodzi na to, że mam samych życzliwych znajomych. Albo powściągliwych.
                    • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 14:49
                      tylko złośliwa satysfakcja ciągle stała
                      ja tę swoją "przyjaciółkę" zgubiłam po drodze wink niemam już z nia żadnego kontaktu, na co mi takie wredoty
    • ira_08 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:37
      Niee, jakby miała grać w remake Ringu...
      • eliksir_czarodziejski Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:09
        Ha, to samo pomyślałam!
        • heca7 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 20:00
          Chyba na Pudelku widziałam podobny komentarz o wychodzeniu ze studni wink
          Szczupła jest i zadbana. Geny jej na pewno sprzyjają. Córki za to kompletnie niepodobne i już widać, że drogą matki nie pójdą.
          • auksencja15 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 21:58
            Córki są adoptowane
      • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:35
        Tak, pisałam jest dla mnie creepy.
    • pitupitt Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:41
      Ale ona wcale nie wyglada dobrze...
    • annamaria210 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:46
      Może na zdjęciach wygląda to nieźle i młodzieńczo, ale na filmikach już nie - bardziej jak podsuszona staruszka, tutaj jak miała 68 lat www.youtube.com/watch?v=p13cf96arvo
      młodziej i ładniej według mnie wygląda 73 letnia Susan Sarandon, ale wiadomo, że to subiektywne www.youtube.com/watch?v=NQyvAhq1XzM
      • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:53
        oj nie..s.sarandon wyglada...jak taka zwykła pani spotkana w sklepie, nie lubie tego typu urody, rudości, loczki, fale, dość potężna (nie chodzi o wagę)
        na tym YT pani Wang wyglada pieknie smile
      • aandzia43 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 18:57
        Susan wygląda zdecydowanie lepiej od Very. Dlaczego Vera już i tak dłubiąc przy twarzy nie usunęła sobie nadmiaru skóry z górnej powieki i worków spod oczu?
        • dybusia Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:04
          Prawda jest taka ,że szczupłe osoby wyglądają lepiej niż te z większym biustem i biodrami.W każdym wieku i w każdej rzeczy, niezaprzeczalnie i nie ma co opowiadać bajek ,że jak ktoś nosi rozmiar L to wygląda jak milion dolarów./ja też L/,bo nie wygląda.
          • aandzia43 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:09
            Ja o twarzy wyłącznie.
          • eliksir_czarodziejski Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:14
            No mnie też Susan Sarandon bardziej się podoba. Vera jak szła na tym filmiku to myślałam przez chwilę że się jej te chudziutkie nóżki połamią, szła jak polamana.
            • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:14
              Ona szła tak jak moja 89 babcia...i ma prawo tak chodzić ale bajdurzenie ze wygląda na 50 (gdziesz czytałam za 25...) jest śmieszne.
              • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:13
                twoja babcia porusza się na gigantycznych szpilkach w tym wieku?
                przecież na filmiku widać ewidentnie że ma wysokie szpile
          • yuka12 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:53
            Znam sporo starszych osób. Po 75 rż lepiej wyglądają osoby z lekką nadwagą niż bardzo szczupłe. Oczywiście przy braku interwencji chirurga 😉.
            Również w przypadku problemów ze zdrowiem starsze osoby "przy kości" lepiej sobie radzą. Nie mówię tutaj o otyłości utrudniającej poruszanie się, ale o tym często pogardzanym na emamie rozmiarze 44-46.
            • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 20:01
              Nieprawda. Szczuple osoby i na starosc sa zdrowsze niz grube. Rozmiar 46 to otylosc i.to duza!!!!!!!
              • pade Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 22:44
                Nieprawda. Badania wykazują nawet, że osoby z nadwagą szybciej przechodzą rekonwalescencję niż szczupłe.
                • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:20
                  Jakie badania? Glupote mowisz.
                  • pade Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:31
                    Tu o tym, że z lekką nadwagą żyje się dłużej: www.focus.pl/artykul/lekka-nadwaga-przedluza-zycie-quotbmi-jest-nieczytelne-pytanie-jaka-waga-jest-optymalna-pozostaje

A co do tych, o których wspomniałam, nie chce mi się szukać. To Ty gadasz głupoty i jeszcze w nie wierzyszbig_grin
                    • kurt.wallander Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:19
                      pade, ale rozmiar 46 to z pewnościa nie jest lekka nadwaga tylko otyłość. Chyba, że mówimy o kobiecie 180 cm +
                    • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:27
                      Pade,nie falszuj wypowiedzi w artykule. Tam jest napisane, iz chodzi o to, iz osoby o BMI 20-25 (normalna + lekka nadwaga) zyja dluzej. Rozmiar 46 to ogromna nadwaga!!!!!! Na pewno nie jest to BMI w granicach 20-25. P.S. Wiec odchudz sie!!!!
                      • pade Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 22:01
                        Polemizuję z głupim "szczupłe osoby są na starość zdrowsze niż grube". Nie z rozmiarem 46.
                        Ale Ty nie uważasz Very za anorektyczkę, a tak wygląda na zdjęciach, więc o czym my tu mówimy.
                        • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 08:39
                          Vera nie wygląda na anorektyczkę. Ty anorektyczki na oczy nie widziałaś.
                          • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 09:41
                            No właśnie. Niezdrowe odchudzanie odbija się m.in.na stanie włosów. Anorektyczka z taki włosami jak ta pani (wciąż zakładam, że są naturalne) to byłby fenomen
                      • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 08:38
                        Prostuję, bo nakłamane strasznie.
                        20 to szczupłość, do chorobliwej chudości tylko 1,5 punkta, 25 to waga normalna. Lekka otyłość zaczyna się powyżej 25.
                        • chatgris01 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 09:56
                          Otyłość zaczyna się od 30, powyżej 25 to nadwaga.
                        • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:25
                          racja,
              • yuka12 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 00:09
                Szalona, z iloma ludźmi starszymi, tak od 80 w górę, miałaś w życiu doczynienia?
                Osoby szczupłe świetnie trzymają się do pierwszych poważnych kłopotów zdrowotnych, zwłaszcza tych wymagających leżenia czy czasowych problemów z jedzeniem. Oczywiście chorują rzadziej, trudniej łapią infekcje i z tych lżejszych chorób wychodzą bez szwanku, ale już zapalenie płuc czy zwykły upadek różnie się u nich może skończyć.
                • majenkir Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 00:22
                  yuka12 napisała:
                  > Szalona, z iloma ludźmi starszymi, tak od 80 w górę, miałaś w życiu doczynienia?

No nie wiem, wszyscy tacy mocno staruszkowie, jakich widuje, sa bardzo chudzi.
                • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:26
                  Wszyscy 80+, 90+, ktorych znam i ktorzy w tym wieku sa zdrowi sa bardzo szczupli. W tym gronie jest pani 99-letnia jezdzaca na nartach i pan 92 lat piszacy i wydajacy ksiazki! Znam grube osoby 80+ i wszystkie sa schorowane - niesamodzielne przez choroby i zadna nie dozyla 90.
                  • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:14
                    znane mi 90latki też były bardzo szczupłe, a jak się ogląda zdjęcia sławnych stulatków to osób z nadwagą też wśród nich raczej nie ma
              • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:16
                MOze zdrowsze. Mam babcie która ma rozmiar 42 i wygląda naprawde dobrze (paliła jak smok dobre 30 lat), druga w podobnym wieku w rozmiarze <36 wygląda na 20 lat wiecej niż ma. Zdna nic z twarzą nie majstrowała, kazda miała podobne życie, podobne dochody.
            • agniesia331 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 22:14
              JeU 44 czy 47 to mega otyłość. Moja mama 74 lata 163 cm ma r 40 i już wygląda grubo.
              • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:31
                Uwaga, grubas w rozmiarze 40 po raz pierwszy!
                • yuka12 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 00:10
                  😀
                  • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:27
                    Rozmiar 40 przy tym wzroscie to nadwaga.
                • kurt.wallander Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:21
                  starczy_tego napisał(a):

> Uwaga, grubas w rozmiarze 40 po raz pierwszy!

Przeciez to kwestia wzrostu i budowy ciała.
                  • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 23:59
                    No nie wiem jak to ma działać, przecież ciuch w rozmiarze 40 na 170 i 160 cm Jest taki sam? Wiec osoba grubsza i niższa po prostu w to nie wejdzie? 🤔
              • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 11:25
                doczytaj na metce, może tam jest 50 a nie 40
                • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:28
                  Rozmiar 50 to ogromna nadwaga.
                  • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:34
                    a rozmiar 40 przy 163cm (zakładając proporcjonalną budowę) to nie jest żadna nadwaga
                    • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:40
                      trochę jest, nawet nie na pograniczu
                      • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:52
                        ta pani twierdzi, że nosi 40 i ma 162cm. Jeśli to jest nadwaga, to jaka jest szczupłość? https://agnieszkakudela.pl/wp-content/uploads/2018/10/spodnica-midi-olowkowa-1.jpg
                        • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:29
                          Ta pani ma duze piersi. Na pewno w biodrach nie ma rozmiaru 40!
                          • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 08:40
                            Ma duże piersi? Ja bym powiedziała że ma piersi. Duże to ma kto inny. Ma szeroką miednicę, kości nie oszukasz.
                          • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 09:41
                            to jej napisz, że się myli i nie ma takiego rozmiaru, w sklepie na pewno wciska się w za małe/za duże ubrania, cholera wie. Piersi ma normalne.
                            • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 10:26
                              ma taki rozmiar ale niekoniecznie z powodu nadwagi, widać że ma szerokie biodra, reszta szczupła,
          • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:13
            NIe zgodzę się. Vera Wang ma zrobioną twarz co widać. jakby nie była zrobiona wyglądałaby na 120 z taką figura. Niestety w pewnym wieku chudość dodaje lat. Nie bez powodu jest powiedzenie "albo dupa albo twrz".
            • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:16
              I tu widać jak bardzo mało się znasz na urodzie Azjatek. I przestań porównywać tę kobietę do swoich babć, chyba że one też pochodzą z dalekiego wschodu. Inaczej to nie ma sensu. Poznałam raz Chinkę, wiek 54 lata, wyglądała lepiej niż nasze europejskie wczesne trzydziestki.
        • jolie Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:13
          Zgadza się, worki pod oczami ma na tym zdjęciu okropne. I one chyba najbardziej ją postarzają.
          • asia.sthm Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:29
            Postarzaja? Z workami wyglada na 75 czy 80?
        • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:16
          aż tak nie dłubie, nie widać jakiś ogromnych przeróbek, wypełniaczy, twarz nie jest też tak naciągnieta.
          jest azjatką, więc te oczy też wyglądają inaczej, nie są to takie wory, tylko poduszeczki z tłuszczem, hehe...chyba jedynym w jej ciele smile
      • gaskama Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:18
        Susan Sarandon wygląda tu prawie jak corka (wiekowo, nie jeśli chodzi o typ urody) Very. Pani Wang na zdjęciach nieretuszowanych i filmikach wygląda nieciekawie. Mimo operacji, doskonałego makijażu, oświetlenia. Worki pod oczami, opuchlizna, zmarszczki.
      • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:34
        Widać nawet jak idzie ze to starsza babka jest. U niej efekt wow robią włosy. Jakby miała krótsze i np siwe juz by wyglądała na swój wiek. Dla mnie ona jest creepy. Sarandon wygląda zajebiście.
      • afro.ninja Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:28
        ale ma wory pod oczami... Naprawde nie da sie nic z tym zrobic za miliony dolarow?
    • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:17
      no nie wiem czy jest czego zazdrościć. Azjatki z natury wolniej się starzeją ale u niej widać, że 40 juz dawno za nią. Ma sposo kasy, twarz robi ale żeby się zachwycać nadmiernie to ja nie bardzo https://www.plastic-surgery-mistakes.com/wp-content/uploads/2017/12/Vera-Wang-After-Plastic-Surgery.jpg
      • jolie Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:23
        Ona ma bardzo nieciekawe rysy twarzy. Dla takiej Li Gong czas się naprawdę zatrzymał (ok, jest młodsza od Very Wang, ale już chyba po 50-tce i wygląda bardzo młodo).
        • ponis1990 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:46
          Zazdroszczę wiotkości! Wolałabym to niż odkąd pamiętam wielkie cycory
          • gaskama Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 20:50
            Napiszę coś szowinistycznego ... Ale jestem niemal pewna, że większość osobników płci męskiej woli twoje "wielkie cycory".
            • simply_z Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:59
              to też kwestia subiektywna.
      • ola_fatyga Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:08
        Tu się jej troche wypełniacze rozjechały...
    • potworia116 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 19:42
      Rzeczywiście, piękna kobieta.
    • pani-nick Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 20:20
      Wyglada jak dobrze zrobiona 100 latka tongue_out
    • waleria_s Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 20:27
      Wygląda jak śmierć, lubię szczupłość, ale właśnie szczupłość, nie chudość a'la mały chłopczyk. Wygląda na 65-70 lat. Nikogo nie nabierze, że ma 50 lat.
      • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 07:44
        Wygląda na 65-70 bo tyle ma :p ona, zdaje się, nie ukrywa swojego wieku, więc o jakim nabieraniu mowa?
    • daisy Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 22:43
      ta czarno-biała sukienka jest piękna
    • niu13 Re: Nigdy taka nie będę 13.05.20, 23:30
      Oczywiście, że taka nigdy nie będziesz, bo zakładam, że nie jesteś suchą, drobną Azjatką.
    • majenkir Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 00:26
      Hehe, smiesznie sie watek rozkrecil. Ja rozumiem Ms.Piggy - tez lubie chudosc. I Azjatow wink. Mowie moim dzieciom, zeby sie pozenili z nimi - mialabym ladne wnuki winkbig_grin.
      • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:06
        ooo.....zobaczyłam twój obrazek i juz wiem! vera to charcica smile
        • majenkir Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 15:41
          Haha big_grin, no tak.
        • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 15:57
          O, to tak. Pasuje wink
    • pulcino3 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 00:34
      Wory pod oczami, jej wątroba i nerki dużo się napracowały na ten stan.
      • kurt.wallander Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:23
        pulcino3 napisała:

> Wory pod oczami, jej wątroba i nerki dużo się napracowały na ten stan.

Azjaci chyba mają skłonności do takich worków.
        >
        • majenkir Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 16:05
          Moj maż i jego matka też maja wory, a nie sa Azjatami. Nerki i watroby ok wink. Taka uroda po prostu.
    • inka754 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 07:38
      A ja jak będę mieć 70-tkę chciałabym wyglądać jak Elżbieta Jaworowicz. Ma 74 lata i wygląda super.
    • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 07:50
      Tak to już jest, że chciałoby się mieć to, czego się nie ma wink odkąd wyrosły mi cycki ( mając 13 lat miałam już bardzo dorosły biust) marzyły mi się małe, zgrabne cycuszki, takie do rączki. A koleżanki z cycuszkami do rączki zazdrościły mi moich.. Ty z tyłkiem Kardashian chcesz być wiotka, a te wiotkie robią sobie cycory i tyłki u chirurga płacąc za to niemałą kasę :p
      Babom nie dogodzisz :p
      • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:53
        Dodałabym do tego kręcenie prostych włosów i prostowanie krętych smile
        • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:58
          A tak, coś o tym wiem 😅
          • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:17
            Ja tez namiętnie prostuje. Wczoraj poszłam spać z mokrymi...rano az oddech wstrzymałam przed lusterem smile
            • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:19
              Ja to mam taki problem, że moje są takie ni to ni sio. Jak wyprostuję to się zakręcą a jak zakręcę to się prostują:p
    • lukrecja46 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 08:15
      Oj nie..za chuda, nóżki jak patyczki, dziwne wory pod oczami i te rysy twarzy jakieś takie..szczerze wolę swoje 46- 48, choć wolałabym być szczuplejsza. Ale taka chudość nigdy mi się nie podobała.
      Ktoś tu napisał, że dużo jej dają długie, ciemne włosy. Też myślę, że w siwych wyglądałaby po prostu na swój wiek.
    • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 08:28
      czarna puma i tłuściutki, śliczny kotek smile
      • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:45
        No nie wiem, czy puma.. pumy są chyba trochę bardziej umięśnione wink
      • starczy_tego Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:53
        i serio dla Ciebie sylwetka Wang jest atrakcyjniejsza? abstrahując od wieku. Kim nie jest moim ideałem również wink ale zdecydowanie wolałabym wyglądac jak Kim, niż jak Wera tongue_out
        • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 11:04
          a ja nie, dodatkowo biorąc pod uwagę że u kim każdy cm to plastik, nawet te osławione piersi i tyłek
        • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:31
          co ja poradze...podobaja mi sie takie cieniutkie ręce, drobne kości, co nie znaczy że kardaszianka jest fee, jest seksowna, piekna, apetyczna, a teraz po urodzeniu dzieci (nie wiem ilu) jakims cudem ma jeszcze szczuplejsza talię
          • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:52
            ale pupsko ma koszmarne
      • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:54
        Jak nie jestem fanką urody Kim to tu wole 100x bardziej ją niz wychudzoną Verę. Wygląda jak chodząca śmierć.
      • waleria_s Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 12:54
        Kim jest dla mnie zbyt obszerna (po co komu tak napompować zadek), ale Vera- upiornie. Przecież to jest szkielecik, zero mięśni, niesamowicie anemiczny i niezdrowy wygląd. Ona może jeszcze broni się w makijażu, na upozowanych zdj. Na żywo przez chudość może sprawiać wrażenie staruszki wycieńczonej przez raka/inną terminalną chorobę. Myślałam, że czasy zachwytu nad anorktycznymi, wychudzonymi sylwetkami minęły, a tu proszę.
        • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 17:31
          Gdzie ty tu widzisz anorektyczke????😲
          • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:37
            masz bardzo spaczone postrzeganie ludzkiego ciała - Vera to kości obleczone skórą, jest potwornie chuda, anorektyczna i na pewno nie jest wzorem sylwetki do naśladowania
            • szalona-matematyczka Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:32
              Masz bardzo spaczone postrzeganie ciala. Ta pani nie jest anorektyczka. Ta pani jest szczupla, drobnokoscista, ale dobrze odzywiona, co widac. Naprawde, nie kazda starsza pani musi miec oponke w okolicy brzucha, podgardle i trwala "baranka" jak u ciebie na wsi.
              • thea19 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 09:39
                ja odróżniam ludzi szczupłych od chudych i między osobą chudą a osobą z oponką jest jeszcze kilka osób normalnych, na wsi to mieszkasz sama. Jak otworzysz oczy, to zobaczysz, że ludzie są zróżnicowani a nie tylko skrajni. Tak to jest jak się wyjechało do dzikiego kraju.
      • fitfood1664 Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 08:42
        tłuściutki śliczny kotek byłby jakby nie miał plastiku w każdej wystającej części ciała
      • afro.ninja Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:29
        Raczej czarna dachowa kotka w wieku seniorskim.
    • kaskaz1 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 10:53
      Obserwuję instagram babeczki 60+ , często wykorzystuje ciuszki po mamie , czyli lata 60-70 ub wieku .
      Ma w sobie taką radość życia , taka bym chciała być w jej wieku
      www.instagram.com/aginginstyle/
      • sasha_m Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:01
        Z przyjemnością obejrzałam, świetne kreacje i babeczka taka pogodna.
    • kornelia_sowa Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 11:22
      Jedyne co mi się w niej podoba i czego mogłabym zazdrościć to włosy

grube, mocne

Ja po drugiej ciązy nie mam ich ochoty wcale rozpuszczac, tyle ich ubyło sad

Ratuje mnie tylko naprawde ładna buzia i to, ze fajnie wyglądam w spiętych
      • jolie Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 12:23
        Faktycznie ubyło Ci włosów przez ciążę?
      • majenkir Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:56
        kornelia_sowa napisała:
        > Ja po drugiej ciązy nie mam ich ochoty wcale rozpuszczac, tyle ich ubyło sad

To sobie kup. Tyle teraz opcji do wyboru, nikt nie pozna, ze nie Twoje wink.
        • afro.ninja Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:30
          Taaa jasne, chodzić z doczepami...
    • kobietazpolnocy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 12:45
      Nigdy taka nie będziesz? W sumie to chyba dobrze ... wink

Ja wiem, że gusta są różne, ale nie, mimo wszystko, nie pojmuję aż takich zachwytów. Ta pani wygląda na tych zdjęciach mocno "creepy"...
    • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:00
      Nie rozumiem tych zarzutów, że wychudzona. Azjatki są przeważnie bardzo drobne, a na starość wiele kobiet (i nie tylko) trochę chudnie czy jak ktoś woli "wysycha". Jak dla mnie, to ona ma normalną figurę jak na swój wiek. Natomiast ubiera się trochę inaczej niż większość znanych mi pań 60+ stąd może to wrażenie nadzwyczajnej chudości. Po twarzy widać wiek według mnie. Natomiast te włosy! Jeśli to jej naturalne, to bajka, życzyłabym sobie takich w jej wieku.
    • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:01
      prawie jak...
      • mona-taran Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:21
        No to sama powinnaś zauważyć brak podobieństwa między Verą a czarną panterą :p toż to masywne kocisko jest wink
        • ms.piggy Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 13:35
          no tak, jakaś obżarta ta puma wink
        • hanusinamama Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 14:14
          No wiec tu bardziej pasuje zdjęcie mojego 15letniego wychudzonego czarnego kocura...nic tej pumy.
    • cruella_demon Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 20:38
      Eeee, jak na Azjatkę, to wygląda bardzo staro.
    • potworia116 Re: Nigdy taka nie będę 14.05.20, 21:18
      Pamiętam, że pomyślałam to samo, widząc po raz pierwszy młodziutką Lupitę Nyong’o. Drugą myślą było, że szanse na pójście z nią do łóżka też mam nikłe i serce ścisnęło mi się jeszcze bardziej.
      • afro.ninja Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:30
        Ona ma straszne nogi. Jak zobaczyłam je nogi, czar prysł.
        • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:43
          A jak wyglądają niestraszne nogi drobnych kobiet?
          • str8.up Re: Nigdy taka nie będę 15.05.20, 11:44
            Pardon, myślałam że to dalej o tej azjatce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka