Dodaj do ulubionych

Smakowite kąski z blogów

25.05.20, 18:01
Macie jakieś nowe smakowite kąski z blogów? U mnie bryndza: Szafrański znowu kosi kasę w klanie FinNinja, Wolny zrobił pauzę 2 miesiące temu, Kaśka z Simplicite odkąd się przeprowadziła z chatki w lesie jakieś nudne te artykuły pisze - teraz się smali węglem i popiołem, na wrocławski dworek nie chcę zaglądać, bo pewnie wizje armageddonu powiększone prez koronawirusowe szkło powiększające.
No, chociaż Mr Vintage radzi jak dobrać spodnie do marynarki albo odwrotnie:

mrvintage.pl/2020/05/dobre-zle-polaczenia-marynarek-spodni-poradnik.html
A Wy macie coś do rozrywki, do pośmiania się?
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 18:34
      Dzieciaki-cudaki. W życiu nie spotkałam kogoś tak specyficznego. Projektowanie przyszłości dziecka z ZD, że przejmie firmę informatyczną po ojcu. Oraz, że trójka dzieci (dwoje z ZD) będzie razem studiować. I zdziwienie, ze zdrowy dzieciak potrzebuje interakcji i uwagi, a nie tylko kulania z rodzeństwem.
      Do tego zachwyt mojej znajomej, jak to cudownie mieć dzieci z ZD i ze ona żałuje, ze jej są zdrowe. oO
      • anika772 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 18:41
        "Do tego zachwyt mojej znajomej, jak to cudownie mieć dzieci z ZD i ze ona żałuje, ze jej są zdrowe. "
        Ależ co za problem, na pewno jakieś dzieci z ZD czekają na adopcję.
      • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:02
        A to nie będzie do śmiania ani rozrywki, choć niewątpliwie na emamie temat nieraz gadany.
      • i_m.norwood.3 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:07
        Może ZD pomyliłaś z ZA?
        • gryzelda71 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:45
          Pojęcia nie mam, ale się wypowiem?
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:00
          Nie pomyliła.
        • katiemorag Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 23:27
          Można nie wierzyć w ta historie bo jest niesamowita
    • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:13
      Ta laska z Wrocławskiego Dworku jest chora przysięgam ze w życiu nie słyszałam nikogo tak zaburzonego,mało tego ja ja „znam„ moja rodzina obok niej mieszka i śmiać mi się chce jak osoba która jest „tak bogata” była taka chorobliwie otyła,ta dziewczyna ma ok.35 lat a jest tak otyła ze to już jest choroba,jej mąż to samo. Mało tego ona nie pracuje i przynajmniej od 5 lat nie pracowała siedzi w domu i je... a robi z siebie kogoś ciezko pracującego. To jest przykre do jakiego stanu człowiek może się doprowadzić i swoją rodzine w takim tempie ona niedożyje 40sad To idealny przykład jak osoba kłamiąca jak z nut może mieć tylu wyznawców
      • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:20
        a ona rzeczywiście inwestuje w nieruchomości?
        • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:28
          To jest prosta dziewczyna żeby nie powiedzieć prostaczka, najlepiej ze ona te mądrości mówi wszystkim kogo spotka. Moze kupiła mieszkanie dodatkowe i to na tyle, mnie autentycznie przeraża jej tusza i to ze zamiast wziąć się za zdrowie bo jak tak dalej pójdzie ona skończy w ziemi. Mąż zaiwania a ona siedzi i nie robi nic tylko je,najatszy szajs bo oszczędza ... ten typ człowieka. Możesz podać link do dyskusji z Ta Panią ? Jestem ciekawa dlaczego nikt z jej wyznawców nigdy nie zapytał gdzie ona tak ciezko pracuje?? Nikt nie weryfikuje informacji które wciska,przyznajmnjej od lat 5 nie pracowała a wcześniej z tego co wiem była nauczycielka...
          • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:18
            Nie ma, bo chyba cenzura jej wpisy skasowała. Ale chyba dziękowała nam za nabicie wejść na blogu.
      • ginger.ale Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:20
        A ma wyznawców? Raz tu ktoś zalinkował jej mądrości, potem tu przylazła, trochę siępośmialismy i tyle. Ja nie wchodzę na blogi dziwolągów, żeby nie podbijać klikalności.
        • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:31
          Tak na YT ja słuchają jakby była Bogiem a kłamie jak z nut,gdybym nie widziała jej zdjec to bym nie uwierzyła ze to ona,idealny przykład naiwności ludzkiej,kogo słuchają itp
          • heca7 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:36
            Jezu, nie piszcie o niej bo znowu tu przylezie wink
            • iberka Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:46
              Qrcze, nie miałam pojęcia o jej istnieniu i chyba nie chcę zaglądać nawet na bloga.
              • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:48
                Ja bloga nie znam tylko YT i to w jaki chamski sposób wypowiada się u ludziach starszych aż przykro się słucha i nikt nie protestuje
            • memphis90 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:49
              A przyszła tu???
              • heca7 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:12
                memphis90 napisała:

> A przyszła tu???
                >
                A jakże smile Zobaczyła większą ilość wejść na stronę. Uznała to za sukces, odkryła ematkę i próbowała nas tu edukować w temacie nieruchomości.
                • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:17
                  Była - nick wroclawskidworek - nawet zachwycona, że nabiliśmy jej dużo wejść na blogu (ja zalinkowałem), ale chyba ją cenzorki pousuwały, bo nie ma w historii.
                  Co najwyżej jak ktoś jej odpowiadał, to zostało czasami "wroclawskidworek napisała" itp.
                • fandorina Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:18
                  A jaki ma Nick, jeśli to nie tajemnicawink przyznam że chwilę czytałam jej wpisy na Facebooku i dostałam lekkiej schizywink
                  • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:28
                    napisałem wyżej
          • delauras Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:46
            Ja też znam takiego, ma się za proroka chyba ,na yt słuchają go jak świnia grzmotu , normalnie wyznawcy.
          • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:27
            beverlyja90210 napisała:

> Tak na YT ja słuchają jakby była Bogiem a kłamie jak z nut,gdybym nie widziała
            > jej zdjec to bym nie uwierzyła ze to ona,idealny przykład naiwności ludzkiej,ko
            > go słuchają itp

Ona jeszcze na YT jest?
            • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:40
              Tak tam mocno daje upust swoim wizja i ma dużo klakierów,takich głupich ludzi którzy nie pokleili faktów i łykają wszytsko jak pelikany,sąsiedzi maja z niej niezła beka na serio. Dla mnie tak mówi o obciążeniu tymi seniorami a moim zdaniem takie chorobliwie otyłe osoby są większym obciążeniem bo ich choroby z tego wynikające są leczone za nasze pieniądze. Wystarczy na nią spojrzeć żeby widzieć ze coś nie tak nie tylko ona ale mąż tez młody chłopak a tak zaniedbani ze przykro patrzeć.
              • fandorina Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:15
                To by wyjaśniło dlaczego tak szczuje na emerytów- sama tej emerytury nigdy nie wypracuje, w pewnym sensie im zazdrości. Dla mnie to było niepojęte jak nazywała emerytów pasożyta, ludzi którzy całe życie ciężko pracowali i dostają teraz jakieś grosze.
                • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:53
                  Z rodzina każdej ze stron nie maja kontaktu albo ich nigdy nie odwiedzają nawet w swieta siedzą sami może dlatego nie ma jakiś ludzkich odruchów w kierunku dziadków czy starszych ludzi ogólnie,ale fakt mówi o tych ludziach paskudne aż się flaki wywracają.
            • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:42
              Oni nie mieszkają we Wrocławiu tylko pod Wrocławiem tak dla ścisłości,i słowo dworek dla tego normalnego domku to chyba mocno na wyrost smile)) widać ze ktoś ma przerost formy nad treścią
              • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:44
                tu jest link do momentu filmu, gdzie chyba ona jest:
                youtu.be/b-ZYoDMclmo?t=450
                nie widać takiej otyłości, pewnie niejedna ematka okrąglejsza
                • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:55
                  Tak wiem ona w pewnym momencie wyglądała nawet znośnie ale chyba boryka się od dłuższego czasu z problemami z waga a teraz nadrobiła to co udało jej się zrzuci chyba z nawiązką, widziałam ja kolka dni temu i autentycznie się przeraziłam.

• beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:58
                    Dodaj do tego jakieś 20 30 kg i masz Jak wyglada teraz a zdjęcie na blogu to pewnie z przed 20 lat taka magia internetu
                    • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:02
                      Bezrobotna otyła Pani domu taka prawda, każdy może być w internecie tym kim chce, super.

Ja tez mogę napisać ze zamiast trójki dzieci dwóch kotów i psa i niewyrobienia na zakrętach z edukacja domowa jestem singielka i w wolnej chwili uczę się japońskiego i medytuje smile)) w sumie kusząca wizja samej siebie smile))
      • ichi51e Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:42
        Najwiekszym szurem to jest ta od zrowego jedzenia co za pozywna zupe uwazala wode po kaszy jak jej tam? Na fb!
        • heca7 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:13
          A to nie była woda po ziemniakach? big_grin
          • conena Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 20:27
            Nie, to był wywar z igieł, które spadły z choinki.

To było złoto, ale tez nie pamietam nazwy.
            • a23a23 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 22:11
              Wytrwałej szukacie?

To ociupinkę (albo odrobinkę, nie pamietam już dobrze slangu) Wam pomogę

Wytrwała "O tym jak wymieniłam mózg i ciało na nowe dzięki diecie"
              • damartyn Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 22:54
                a23a23 napisała:

> Wytrwałej szukacie?
                >
                > To ociupinkę (albo odrobinkę, nie pamietam już dobrze slangu) Wam pomogę
                >
                > Wytrwała "O tym jak wymieniłam mózg i ciało na nowe dzięki diecie"

O, to bije wszystko na głowę!🤦‍♀️
              • conena Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:57
                a23a23 napisała:

> Wytrwałej szukacie?
                >
                > To ociupinkę (albo odrobinkę, nie pamietam już dobrze slangu) Wam pomogę
                >
                > Wytrwała "O tym jak wymieniłam mózg i ciało na nowe dzięki diecie"

to jest to, dzięki smile weszłam na chwilę na fb i widzę, że pani tytułuje się... "trenerką mądrego żywienia" - badum tss!
            • ichi51e Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:42
              Czyli jeszcze bardziej ekstremalnie...
            • heca7 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 09:22
              conena napisała:

> Nie, to był wywar z igieł, które spadły z choinki.
              >
              > To było złoto, ale tez nie pamietam nazwy.
              >
              O żesz pamiętam 😱
            • ginger.ale Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 19:51
              conena napisała:

> Nie, to był wywar z igieł, które spadły z choinki.
              >
              >
              🤔😱
        • wilowka Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:05
          Ta kobieta co zapisywała że zjadła 3borowki i łyżeczkę wody z kiszonej kapusty?" Wytrzymała "chyba. Muszę znów ja odwiedzić wink
      • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:51
        aaaaaaa pierwszy raz to zobaczyłam. Zmarłam XD
        • morgen_stern Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:38
          A widziałaś na you tube jej taniec z porami? I same zachwyty w komentarzach. Swego czasu jej blog to był mój guilty pleasure, nie mogłam uwierzyć w to, co czytam.
          • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:46
            Będę teraz nabijać wejścia big_grin tez gdzieś miałam takie guilty pleasure, zaraz znajdę
          • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 09:04
            XDDDD
            • morgen_stern Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 09:21
              To chyba to młodzi teraz określają jako "cringe" 😀
              • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 09:26
                Fakt, to jest krindzowe big_grin
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 09:38
            Musiałam przewijać, bo nie zdzierżyłabym zobaczyć całego, uf!
          • ginger.ale Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 19:55
            Omfg, co to jest i czy da to się odzobaczyć?
            Nie wiem co gorsze, ten taniec z porem czy te zasyfione blaty.
            • iwoniaw Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 19:59
              ginger.ale napisała:

> Omfg, co to jest i czy da to się odzobaczyć?
              > Nie wiem co gorsze, ten taniec z porem czy te zasyfione blaty.
              >

Taniec z porem brzmi jak reklama Yvette z allo!allo! 😀
              • ginger.ale Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 20:10
                🤣
          • magdallenac Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 19:44
            Ja prdl...
          • iberka Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 19:53
            Ostrzegajcie 😂😂😂😂😂
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 19:43
      Lubię podróżnicze i ludzi którzy siedzą od lat w jakimś zakątku świata i są ciekawi.
      • gryfna-frelka Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 21:51
        Polecisz cos z blogow ludzi zyjacych w innych czesciach swiata? Dziekuje smile
        • sasha_m Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 22:29
          Bardzo lubię blog Dom z kamienia, Włochy, Toskania, od wielu lat notki są codziennie. Może to nie egzotyka, ale fajnie się czyta i ogląda.
          • gryfna-frelka Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 22:25
            Dzieki!
    • mikams75 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 22:31
      a co slychac u tej pani, co zakladala rajstopy w wannie?
      • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 23:16
        Tej od chatki w lesie czy innej?
        • mikams75 Re: Smakowite kąski z blogów 25.05.20, 23:18
          nie, inna, nagrywala wyjatkowo zenujace filmy... jak ona sie nazywa?
          • iberka Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:34
            To musi być Ela, "fotograf" z Krakowa wink
            • georgia.guidestones Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 10:01
              Weszłam na jej yt, ma ból dooody o donosy do mops (zarzut demoralizacji córki)
              • kebabbathehutt Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 17:07
                Ja tez! Po tym jak tu kiedys ktos zalinkował. Tego sie oglądać i słuchać nie da. Trafilam tez na jej "fanklub" na fb, który sobie sama zalozyla 🤦🏻‍♀️. Z ta kobieta cos jest bardzo nie w porzadku, ale za to ma o sobie zajebiscie wysokie mniemanie. Nie dosc, ze takich farmazonów jakie ona tam produkuje to ja chyba jeszcze nigdzie nie czytałam, to jeszcze ciagle o tym samym nawija. Nie bierze żadnej odpowiedzialności za swoje słowa i czyny, na wszystko ma wymówki. Typowy narcyz. Sama wiele sytuacji prowokuje, a potem narzeka, ze 'hejterzy i wszystko to ich wina!". I tak w kolo Macieju. No i nudzi tak ze głowa mala. Naprawde to wszystko jest żenujące, tylko dziecka szkoda...
          • tt-tka Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 10:48
            mikams75 napisała:

> nie, inna, nagrywala wyjatkowo zenujace filmy... jak ona sie nazywa?

Ela Gawin ?
            • mikams75 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 17:46
              tak!
    • sasha_m Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 08:37
      Na emamie było kiedyś o dziewczynie, która bloga chyba nie prowadzi, ale kanał na YT tak. Ma kilkoro dzieci, siedzi z nimi w domu, nagrywa filmiki ze spacerów, makijażowe też, chce być chyba influencerką, ale nie bardzo jej wychodzi. Pamiętam filmik, w którym pokazywała dzieci z wyjątkiem jednego, bo było chore na ospę (?). Chciałam ją odnaleźć, ale mi się nie udało. Kojarzy ktoś?
      • damartyn Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 11:59
        sasha_m napisała:

> Na emamie było kiedyś o dziewczynie, która bloga chyba nie prowadzi, ale kanał
        > na YT tak. Ma kilkoro dzieci, siedzi z nimi w domu, nagrywa filmiki ze spacerów
        > , makijażowe też, chce być chyba influencerką, ale nie bardzo jej wychodzi. Pam
        > iętam filmik, w którym pokazywała dzieci z wyjątkiem jednego, bo było chore na
        > ospę (?). Chciałam ją odnaleźć, ale mi się nie udało. Kojarzy ktoś?

Urzekająca?
        • sasha_m Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 12:13
          O, nie, za wysoki poziom 😃 Tamto było... specyficzne
          • damartyn Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 12:53
            ok, bo tę lubięwink
      • memphis90 Re: Smakowite kąski z blogów 29.05.20, 08:18
        Ta od leku "nie pierd.l"?
    • chloe30 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 10:33
      Nie blog, ale całe forum savoir vivre, ze szczególnym uwzględnieniem wątków Kory3. Jak już mi się bardzo nudzi to ide poczytać i sie pośmiać big_grin
      • szpil1 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 17:39
        chloe30 napisała:

> całe forum savoir vivre, ze szczególnym uwzględnieniem wątków Kor
        > y3

O tak, Kora! Nieważne o czym jest dyskusja Kora ma zawsze doświadczenie w temacie - albo jej się to przydarzyło albo zna kogoś kto też ma takie doświadczenia.
      • iwoniaw Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 18:25
        chloe30 napisała:

> Nie blog, ale całe forum

O tak, tamto forum to jeden wielki facepalm 😂😂😂 Na guilty pleasure jak znalazł.
      • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 18:47
        Weszłam tam przed chwila i faktycznie ciekawe kejsy
    • czekoladazkremem Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 11:18
      Ostatnio oglądam na You tube taki kanał, prowadzony przez Szaman 21 wieku. Nie wiem, czy do śmiechu, fakt, ludzie specyficzne życie prowadzą, ale ogólnie są bardzo sympatyczni i można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o roślinach leczniczych.
      • ania_z_zielonymii Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 13:11
        Mnie też ostatnio algorytm youtube podsunął tych szamanów. Wkręciłam się, bo byli dziwni i myślałam, że to matka z synem. Im więcej filmów obejrzałam tym było dziwniej. O dziwo zarabiają na tym i mają wyznawców, którzy wpłacają im kasę.
      • geminias Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 18:13
        A ten
        Prometej wyzwolony.
        Co o nim myślicie?
    • vodyanoi Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 19:05
      Przyznam, że czasem na poprawę humoru włączam sobie jakieś 5-10 minut doktora Czerniaka big_grin
      Dłużej nigdy nie daję rady, ale mimo to - uwielbiam.
      • mid.week Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 23:08
        świetne nazwisko jak dla lekarza big_grin
    • katiemorag Re: Smakowite kąski z blogów 26.05.20, 23:32
      Celeste Barber, uwielbiam i zawsze się pośmieje. Nie wiem czy to kategoria.

• beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 08:59
      Otyla Pani domu z wroclawskidworek,która oszukuje wszystkich ze ciezko pracuje.... a od 5 lat siedzi w domu i je dzisiaj znów na YT obraza ludzi i przerażająco cieszy się z ludzkich tragedii obrażając starszych ludzi naszych rodziców i dziadków... coś okropnego jak ludzie wierzą jak barany ludziom w internecie.
      • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 09:27
        Ona ze względu na swoją chorobliwa otyłość może nie doczekać najbliższych 5 lat a cieszy się ze emeryci będą umierać z głodu... po takich ludziach widać ze ten internet to faktycznie zło,osoba o takich obrzydliwych pogardliwych poglądach zbiera wokół siebie wiernych wyznawców i mało tego jest utrzymanką swojego męża a kłamie ze ciezko pracuje smile)
        • auksencja15 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 11:54
          Obejrzałam to. Straszne
          • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 17:49
            Straszne jest to ze ludziom można wcisnąć taki kit smile Nikt nie pyta gdzie ona pracuje lub pracowała tylko przyklaskujący jak obraza starszych ludzi,nikomu do głowy nie przychodzi aby zweryfikować to co słyszą a to dorośli ludzie
            • iwoniaw Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 17:53
              A ty pracujesz w dziale promocji jej kanału? Bo ja np. w życiu o tej lasce nie słyszałam, ale jeszcze ze dwa tak emocjonalne wpisy w wątku i jest szansa, że nabiję jej przynajmniej jedną odsłonę z czystej ciekawości 😀 Tak tylko daję znać 😉
              • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 18:34
                Haha nie, i to ile odsłon będzie miała nie bardzo mnie interesuje,bardziej interesuje mnie pewne zjawisko w sieci jak podrabiane koszulki za 200 zł Pani mercedes które ludzie kupowali od dawna i dopiero jedna osoba teraz wpadła na to ze przekręt tak samo Pani z dworku która ma dla mnie przerażajace poglądy na temat starszych ludzi a są ludzie którzy jej przyklaskujący i nikt nie weryfikuje tego co ona mówi czuły ze ciezko pracuje na nierobów którym jakby nie patrzeć sama jest bo od 5-6 lat nie pracuje i jest na utrzymaniu męża. Do tego jej chorobliwa otyłość i z tego wynikające obciążenie dla państwa bo za kolka lat trzeba będzie ja leczyć

To ja dorośli ludzie łykają takie głupoty jak pelikany

Nie wiem dokąd ten świat zmierza
                • mid.week Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 20:00
                  www.youtube.com/watch?v=gJJMiBchfU0

no szczupła nie jest, ale żeby otyłość olbrzymia, śmierć za 5 lat...? Trochę cię poniosło.
                  • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 20:23
                    No i właśnie o tym mówię ten film jest z zeszłego roku i znów ktoś bazuje na czymś co było kolka mc temu i mówi ze tak jest teraz,dołóż do tego 20-30 kg i tak wyglada dziś,widziałam ja niedawno i to jest przykry widok.
                    • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 20:25
                      A zdjęcie które ma na blogu to chyba z przed 20 lat i tez powiesz ze tak wyglada teraz ? To jest właśnie ten zakłamany internetowy świat,możesz przekłamywał rzeczywistość pokazywać film sprzed roku i uważać ze nic się nie zmienili itp
                      • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 20:38
                        Ja rok temu miałam krótkie brązowe włosy a teraz mam długie blond i co teraz? Powiesz ze to nie ja? No ja tylko sobie zafarbowałam i założyłam doczepy a i jeszcze tatuażu się dorobiłam!!!
                        • mid.week Re: Smakowite kąski z blogów 28.05.20, 21:21
                          aha....
    • beverlyja90210 Re: Smakowite kąski z blogów 29.05.20, 08:10
      Prosze tutaj cała kwintesencja ten Pani, nie chciałabym aby moje dzieci żyły na świecie z takimi ludźmi. Chamstwo brak wychowania jak można w taki sposób rozmawiać z osoba starsza?

Dla mnie updek
      m.youtube.com/watch?v=GVnqWnV-0Zc
    • bywalec.hoteli Re: Smakowite kąski z blogów 06.06.20, 13:40
      Jakieś nowe smakowite kąski?
      • bei Re: Smakowite kąski z blogów 06.06.20, 15:51
        Może nie nowe, moim ulubionym dosyć długo a teraz w porywach „ matka sanepid” , szkoda, ze zamknęła blog „ mama na wywrotkach”- pamiętacie, jak jechała na ustawkę z komarami? 😊

Bardzo lubię Houseloves- blog architektki, gdy tworzy aranżację to potrafi b szczegółowo opisać wykonanie i przedstawić kosztorys, jej DIY to solidne konstrukcje, jest bardzo konkretna. Tworzy aranżacje w stylu, który bardzo lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka