Dodaj do ulubionych

Nie tylko kobiety

30.05.20, 10:18
Pan z Elbląga też uległ urokowi amerykańskiego sierżanta z Iraku

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/elblag-dal-sie-nabrac-na-amerykanska-sierzant-oddal-jej-fortune-za-paczke-ktorej/gnf6mkr
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 11:34
      W Niemczech ostatnio facet stracił tak 250000,00 euro. Pani z twarzy podobna do Majdanowej, ale jednak to nie były kradzione zdjęcia Majdanowej, bo na zdjęciach ta kobieta wyglądała na starszą.
      • glanaber Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 13:54
        Czyli nie tylko kobiety i nie tylko w Polsce, w sumie budujące 😁
        • alpepe Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 13:55
          Jak pomyślę, że niektórzy mają niepotrzebne 250.000,00 euro, to bardzo zazdroszczę.
          • 3-mamuska Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 14:12
            Jakim trzeba być debilem ,żeby za nie swoją rzecz zapłacić 2 razy po 7tyś.
            🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
            Serio już tyle razy było w tv ostrzeżenia przed oszustwami itp.
            Żeby poznanym komuś przez net zaufać.
            • fitfood1664 Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 16:58
              chciwość, po prostu chciwość go zgubiła, już nie raz się z tym spotkałam
              za każdym razem kiedy ktoś mnie kusi, przypominam sobie że Święty Mikołaj nie istnieje big_grin
          • alpepe tutaj o tej sobowtórce pani M. 30.05.20, 17:35
            www.lokalkompass.de/hagen/c-blaulicht/blonde-betruegerin-gesucht-wer-kennt-die-angebliche-aerztin-aus-den-usa_a1375047
        • taki-sobie-nick Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 21:01
          To "Fakt", czy ktoś poza "Faktem" to potwierdza?
          • glanaber Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 22:22
            A tego to nie wiem, artykuł wyskoczył mi dziś rano w wiadomościach Google, pośmiałam się trochę, miła odmiana wobec miliarda newsów pandemicznych dziennie
            • taki-sobie-nick Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 23:41
              Nikt tego nie potwierdza. Jest to informacja wydumana przez redaktorów "Faktu", podobnie jak ta o trzymaniu kredensu.

Krótko mówiąc, ordynarne kłamstwo.
    • fitfood1664 Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 16:56
      nigeryjscy oszuści łącznie wyłudzają rocznie ponoć ok 50 000 000 euro, tak gdzieś czytałam
      • beneficia Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 22:35
        To w sumie miło, że są ludzie, którzy mają dużo pieniędzy i chętnie się nimi dzielą...
    • heca7 Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 17:11
      Mnie to przypomina mechanizm jakim kierował się główny bohater filmu Konsul- tam też jego ofiarami padali ludzie chciwi. Nie żal mi go smile
    • astrologia333 Re: Nie tylko kobiety 30.05.20, 17:22
      Oczywiście, że nie tylko kobiety. Bardzo często to są mężczyźni, tylko oni rzadko zgłaszają, że ich laska w bambuko zrobiła.
    • mikams75 Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 00:11
      mlody facet, wydawaloby sie, ze nie powinien byc tak naiwny.
      Mnie zreszta to naciaganie na sierzanta zaskakuje bardzo. Przeprowadzilam kiedys eksperyment jak mi sie taki egzemplarz trafil. I naprawde nie wiem, jak mozna sie polubic takiego sierzanta. Gosc nie byl nawet szczegolnie mily, jednoczesnie pisal z kilkoma osobami uzywajac translatora i zdarzalo mu sie pomylic okienka. Mimo mojej ciekawosci i checi sprawdzenia co dalej, nie dalo sie, no po prostu nie dalo sie z gosciem "rozmawiac".
      • taki-sobie-nick Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 00:19
        Cała ta historyjka jest zmyślona przez ludzi "Faktu".
        • mikams75 Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 00:23
          moze i ta jest zmyslona, nie wnikalam, ale oszustwa na sierzanta istnieja.
          • una_mujer Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 01:46
            Owszem, istnieją. Moja skądinąd inteligentna koleżanka korespondowała z takim i nawet zadurzyła się na tyle, że chciała go zapraszać do Polski. Facet był w sumie niezłym psychologiem... Traf chciał, że niedługo później ten sam zaczął podrywać na FB moją inną koleżankę. Może się specjalizował w Polkach... Skontaktowałam obie panie i tak obie uniknęły oszustwa. Ale myślę, że niewiele brakowało .
            • mikams75 Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 01:52
              i to mnie wlasnie dziwi, moze trafil sie jej lepszy, ale ten "moj" to sie nawet do celow rozrywkowych nie nadawal a co tu mowic o jakis glebszych emocjach czy chocby sympatii.
          • taki-sobie-nick Re: Nie tylko kobiety 31.05.20, 21:33
            Ależ całe mnóstwo! Natomiast zmyślona jest historyjka, że to FACET dał się nabrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka