znowu.to.samo
09.06.20, 13:53
Nie będe wklejać psychologicznych mądrości, za to pozwolę sobie wkleić wpis z innego forum który moim zdaniem doskonale odzwierciedla odczucia większości dzisiejszych kobiet względem mężczyzn.
Zgadzam się z każdym napisanym tam słowem.
I niech któryś forumowy pan spróbuje powiedzieć mi, że tak nie jest....
"Chciałam kogoś poznać, ale to jest tragedia. Faceci nie nadają się do życia. Nie wiedzą czego chcą, brak zdecydowania, jakieś ciamajdy, a zgrywają się na Casanove. Co raz częściej proponują seks wirtualny na skypie. Jeden diabeł czy pozna się realnie, czy przez internet. W internecie mnóstwo ,żonaty i tylko seksu szukają ,a jakich porządnych udają. I właśnie to co w artykule jest na pisane to stały tekst facetów, moja żona nie lubi seksu ,już nam się nie układa jestem z nią tylko dla dzieci,każdy klepie to samo. Więc pytam skoro te żony są takie złe to po co z nimi jesteście????? Ja jednak nie należę do naiwnych i nie łapię się na te opowieści, ale też ich słuchać nie chce ,okazuje się,że wśród facetów nawet wolnych nudzę się. Nie interesuję ich nic po za seksem,a pózniej na portalach wypisują głupoty jakie to kobiety są wredne ,złe i w ogóle wszystko co najgorsze ,a nie widzą swoje postępowania. Kłamstw ,obłudy braku szacunku dla kobiety .Często na dzień dobry słyszę od facetów może seks, a nie mam na czole na pisane dziwka.To jest brak szacunku jeśli ktoś mnie widzi pierwszy raz czy drugi na oczy i mi wyjeżdżą z takim tekstem. Mnie to obraża ,sami nie szanujecie kobiet,a wymagania macie takie jak byście nie wiadomo jacy doskonali byli ,żenada i obrzydzenie mnie bierze jak widzę i słyszę czasami zachowanie facetów. Jak się poniżają żebrząc o seks u obcych kobiet,to chyba jest ostatni akt desperacji. Nie tylko kobieta powinna się szanować ,ale facet tez .Nie jesteście z innej gliny ,a dokładnie z tej samej co kobiety. Mogłabym tu mnóstwo przykładów podać,ale to i tak nic nie zmieni. A seks z wami dwie minuty i po wszystkim hahahahaha coś w tym powiedzeniu jest krowa ,która dużo ryczy mało mleka daje"