kamire12 16.06.20, 12:59 warta zakupu na chrzest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrypina6 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:03 A materiał? Jak poliester to za darmo nie chce. A tak ok, mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:04 Chyba miałam podobną do komunii! Oczywiście dłuższą i z rękawami! Te skrzydełka! Nijaka taka, coś się popruwa u dołu, źle wycięta przy szyi. Nie widzę cięć, nie wiem z czego toto - wygląda jak pospinana z tyłu agrafkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:07 link do sukienki nei wiem czynie wytna ze reklama Tekst linku poliester niestety jest w skladzie i to duzo Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:22 link jest do sklepu kartes i działa Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:27 Faktycznie teraz działa, ale za pierwszym razem przekierowało mnie na stronę Publio do jakiejś książki :p Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: sukienka do oceny 16.06.20, 21:39 Znaczy, że nasz książki czytać nie sukienki oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:27 Tam jest takie zdjęcie pani z telefonem i na tym zdjęciu dobrze widać jak źle to się układa. Zdecydowanie nie. Tzn. fason ok (pomijam, że jak ktoś ma figurę do takiej sukienki to nawet we włosienicy będzie sexy), ale wykonanie tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 17:32 zalezy jak sie na tobie ukladac bedzie ale np. na zielonej z boku widac, ze tyl sie nieladnie marszczy, modelka na zdjeciach jest powyginana albo przyklepuje reka, co odstaje. Ale ogolnie ladna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:09 Ale masz oko! Nie zauważyłam tego dołu. Dla mnie sukienka (fason) jest ok natomiast jak już Danaide zwróciła uwagę na ten dół, to bym byla ostrożna. Jak do zdjęcia reklamującego produkt puścili coś takiego to bałabym się o jakość. Poza tym ona się marszczy w dziwnym miejscu, nigdy mi się żadna sukienka ołówkowa nie marszczyła na środku. Fason ok, jakość budzi wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:28 To marszczenie wyglada na dodane specjalnie. Ja czasem widuje, sama mam marszczenia chyba na dwóch takich obcisłych sukienkach, to ma pomóc zamaskować wystajacy brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: sukienka do oceny 16.06.20, 18:24 Tutaj to chyba ma maskować wydłużający się brzuch. Pamiętam takie obcisłe sukienki marszczące się przy okazji wędrówki w górę. Drobi taka elegantka i co jakiś czas obciąg obciąg, bo jak nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: sukienka do oceny 16.06.20, 19:53 Te marszczenia są specjalnie zaszyte,widać dokładnie na kolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 20:38 No to mi się nie podoba w takim razie, bo za dużo tego, albo falbaną albo marszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 20:40 Obejrzałam inne kolory i to jest tak:w czerwonej te marszczenia wyglądają ok a w różowej strasznie, raz są większe, raz mniejsze. Dziwne to Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:18 Na dole to się wywinął obrąbek. Ale to akurat wieszczy kłopoty, poza tym masz rację, coś jest nie tak z górą. Jeśli na superzgrabnej modelce coś wygląda źle, to ja tego nie tykam, a to wygląda źle. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcenera Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:06 Tylko pod warunkiem, ze dorzucisz te trupią czachę ze zdjęcia zamiast kopertówki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:07 Taka sobie, troszkę pańciowate te falbanki. No i ja też - jeśli to poliester (a na to mi wygląda) to w życiu bym nie założyła. Zwiewna poliestrowa spódnica jeszcze ujdzie, ale sukienka i to dopasowana absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:12 Dla mnie kroj ujdzie natomiast nie lubie falbanek asymetrycznych z boku sukienki. Przy rekawie ok. I dol jakis dziwny- czy jest dobrze obszyty? Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:24 Jest ładna, ale materiał wygląda tanio, pewnie poliester. Odpowiedz Link Zgłoś
maliniak665 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:34 mnie się podoba, zresztą mam taką Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:44 Jest piękna. Ale pamiętaj, że będzie dobrze wyglądać tylko na tak szczupłej osobie jak modelka na zdjęciu. Jeśli ktoś ma więcej kilogramów - odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
sansevieria_di_travesio Re: sukienka do oceny 16.06.20, 13:45 Ładna Może masz możliwość uszycia podobnej? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: sukienka do oceny 16.06.20, 17:09 nawet na modelce mi się nie podoba,szkarada Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: sukienka do oceny 16.06.20, 17:26 Taka klasyka w stylu V.Beckham. Trudno tu dopatrzeć się szkarady. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 17:24 Nie podoba mi się. Zauważ, że do zdjęcia została upięta z tyłu, by dobrze leżała na tej konkretnej modelce. Na żywo to może być bezkształtny wór. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_2009 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 17:46 czy modelka ma jakieś problemy z biodrami? bo jakieś niesymetryczne są... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: sukienka do oceny 16.06.20, 20:35 To taka nowa moda w pseudosklepach na fejsie. Albo to albo lordoza. Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 19:57 Jak masz figurę jak ta modelka - to bierz. Powyżej rozmiaru 38 jej nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: sukienka do oceny 16.06.20, 20:33 Jak to Ciebie chrzczą to idealna. Zwłaszcza kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: sukienka do oceny 16.06.20, 20:40 Tak. A jak nie przytyje, to jeszcze pierwszą komunię w niej obleci, wianuszek tylko dokupi😀 Odpowiedz Link Zgłoś