Dodaj do ulubionych

Rozdrabniacz

29.06.20, 20:25
Kupiłam sobie (za Waszą porada) Mum 5. Teraz chciałam sobie dokupić do niego rozdrabniacz a tu w sieci same niepochlebne recenzje: łamie się, trudno się montuje, nie dobrze rozdrabnia. Ktoś ma ten rozdrabniacz?
Czego mogę użyć jako alternatywy do rozdrabniacza? Mam blender i tarkę smile
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 20:34
      o tym mowisz?

www.bosch-home.pl/lista-produktow/roboty-kuchenne/akcesoria/akcesoria-do-mum-5/MUZ5VL1?breadcrumb=kitchenmachinesaccessoriesfoodmixermum5

mam do mum4 i do mum9 optimum, ten do 4ki dziala lat 12scie smile ale pare zabierakow zlamalam, wylacznie z mojej winy, rozdrabnia swietnie, ziemniaki na placki trze jak trzeba, robi frytki itp
      • lucerka Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 20:37
        Ten zestaw posiadam, używam do surówek. Chodzi mi o rozdrabniacz (food processor) Tasty Moments. Na niemieckich stronach mało osób jest z niego zadowolonych.
        • mysiulek08 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 20:43
          tego nie mam, wychodze z zalozenia, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego tongue_out

do rozdrabniania mam taki:

www.euro.com.pl/blendery/bosch-blender-ms6cb61v5.bhtml

starszy model bez systemu prozniowego, pracuje juz 10lat
    • mysiulek08 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 20:39
      czy to?:

www.mall.pl/akcesoria-roboty/bosch-sekljalnik-muz5mm1

www.mall.pl/akcesoria-roboty/bosch-przystawka-blenderowa-muz-5mx1

oba hulaja bez zarzutu
    • lucerka Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 21:33
      Ktoś? Coś?
      Zainspirowała mnie Nadya Hussain - babka z netflixa promującą szybkie potrawy. Ona ciągle używa właśnie rozdrabniacza do past i innych.
      • mysiulek08 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 21:35
        no ale masz bledner, taka zyrafe? to nic wiecej nie potrzebujesz przeciez
        • lucerka Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 21:44
          No mam ale to robi taka papkę. A ja chcę żeby były małe nieregularne kawałki.
          • kiwaczek69 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 22:58
            Tekst linku
            • kiwaczek69 Re: Rozdrabniacz 29.06.20, 22:59
              Polecam. Moje odkryciesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka