Dodaj do ulubionych

Praca z domu do

22.07.20, 13:20
Stycznia

A jak u was ?
Obserwuj wątek
    • alaveda Re: Praca z domu do 22.07.20, 13:24
      Ryby filetujesz w domu?
      • chococaffe Re: Praca z domu do 22.07.20, 18:11
        big_grin
    • slonko1335 Re: Praca z domu do 22.07.20, 13:25
      pracujemy normalnie od maja
    • pelissa81 Re: Praca z domu do 22.07.20, 14:18
      My już w biurach.
      • grey_delphinum Re: Praca z domu do 22.07.20, 14:41
        U nas nie wiadomo, różne sluchy chodzą, ale pewnie po urlopie skończę ho. Oby syn poszedl do szkoły, bo inaczej będzie klapa.
    • bywalec.hoteli Re: Praca z domu do 22.07.20, 14:43
      Nie wiem ale pewnie do końca roku
      • zuleyka.z.talgaru Re: Praca z domu do 22.07.20, 15:27
        Tylko? To jak Ty będziesz z tej wsi zapadłej potem do Miasta dojeżdżać do pracy?
        • bywalec.hoteli Re: Praca z domu do 22.07.20, 15:36
          Mam stamtąd dobry dojazd do pracy.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Praca z domu do 22.07.20, 15:55
            big_grin pisałeś, że masz mieć HO już zawsze big_grin oj oj kreacja się kupy nie trzyma.
            • bywalec.hoteli Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:39
              Ja tak nie pisałem Zulejko. Mam HO i chciałbym mieć dluzej ale nie wiem jakie kroki podejmie pracodawca. Sadze ze bedzie więcej ho ale nie ma pewności, po pandemii raczej nie bedzie.
              A jak Ty sobie radzisz z edukacja syna w tych warunkach?
              • zuleyka.z.talgaru Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:57
                W jakich warunkach? I którego syna?
                • bywalec.hoteli Re: Praca z domu do 22.07.20, 17:29
                  W warunkach braku dostępu do przedszkola i szkoły online. Chodziło mi o twoje niepełnosprawne dziecko.
                  • ichi51e Re: Praca z domu do 22.07.20, 18:44
                    co chcialbys uslyszec?
                  • zuleyka.z.talgaru Re: Praca z domu do 22.07.20, 20:42
                    Jakoś se dawaliśmy radę. Acz jestem zmęczona.
                    • bywalec.hoteli Re: Praca z domu do 23.07.20, 12:09
                      No z tym HO jest niby trochę wygodniej ale nie do końca. Najlepszy byłby wariant: uruchomienie szkol i przedzszkoli na miejscu oraz home office w pracy.
                      • zuleyka.z.talgaru Re: Praca z domu do 23.07.20, 15:15
                        Taki mam jak dzieci chodzą do przedszkola i szkoły.
    • evee1 Re: Praca z domu do 22.07.20, 14:47
      Ja mam nadzieję, że jak najdłużej smile
    • leann32 Re: Praca z domu do 22.07.20, 15:23
      Normalnie.
      Od pierwszego dnia lockdownu firma pracuje normalnie i nie przestala ani na jeden dzien i wybitnie cieszy mnie fakt ze nie uczestniczylismy w tym cyrku ucieczki po domach. Szczegolnie jak w naszym powiecie pierwszy przypadek oficjalnie mia miejsce miesiac po tym jak zamknieto wszystko i wszystkich.
      Caly ten lockdown to byla jedna wielka glupota.

I mimo ze jestem przeciwna pisowi to przekladanie wyborow rowniez. Dalo sie je zrobic w terminie. Zrobili grubo po terminie kiedy zachorowan bylo 10x tyle. A jak pisalam ze wynory powinny byc normalne rylko z zachowaniem procedur bezpieczenstwa to mnie tu chcialy pozrec zywcem 🙃 te same uwazaly wybory w maju za smietnelne niebezpieczenstwo gdy zachorowan byla garstka - przy 400-500 dziennie lecialy glosować.
      Co nie zkienia faktu ze z politycznego punktu widzenia dobrze sie stalo bo Kidawa by przegrala bardzo, a tak to dlugopis moze i wygral ale ledwo co.
    • spirit_of_africa Re: Praca z domu do 22.07.20, 15:53
      U mnie do konca roku. Dla chcących/nie mających warunków w domu jest możliwość pracy z biura od września oczywiście zgodnie z wytycznymi GIS(czyli max 30% pracowników). Od nowego roku, jeśli COVID odpuści to wracamy 50/50 już na zawsze.
    • agnieszka_kak Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:12
      bez konca sad
    • marszawka Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:14
      Od maja z biura. Niestety.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:16
      Jestem urzędnikiem samorządowym, pracowałam kwiecień/maj pół na pół. Od czerwca pracujemy normalnie po 8h dziennie, jesteśmy otwarci na interesantów, jedynie maski ochronne i wymycie rąk żelem antybakteryjnym obowiązuje załatwiających sprawy.
    • berdebul Re: Praca z domu do 22.07.20, 16:32
      Do grudnia włącznie, a później się zobaczy. Kto może, kto musi być na miejscu to jest, lub bywa. Dla mnie super, lubię pracować z domu.
    • gru_z_gru Re: Praca z domu do 22.07.20, 18:41
      U mnie praca z domu jak zawsze, ale otworzyli już moje ulubione biuro coworkingowe, więc trochę się z pracą z domu wynoszę.
      • chococaffe Re: Praca z domu do 22.07.20, 20:43
        czy możesz polecić jakies fajne po lewej stronie Wisły?
        • gru_z_gru Re: Praca z domu do 22.07.20, 20:59
          Północna czy południowa część?
          • chococaffe Re: Praca z domu do 22.07.20, 21:03
            Najlepiej w szeroko rozumianym Śródmieściu. I z luźnym rozmieszczeniem stanowisk pracy smile Gdyby były jeszcze otwierane okna byłoby super.
            • gru_z_gru Re: Praca z domu do 23.07.20, 00:18
              Odbierasz gazetowa pocztę?
              • chococaffe Re: Praca z domu do 23.07.20, 11:34
                Tak
                • gru_z_gru Re: Praca z domu do 23.07.20, 12:08
                  To zajrzyj smile
                  • chococaffe Re: Praca z domu do 23.07.20, 12:14
                    Dzięki
    • eveeveeve Re: Praca z domu do 22.07.20, 20:46
      Całe szczęście od początku lipca już wszyscy normalnie w biurze. W końcu.
      (Ja osobiście od połowy maja- jak tylko przedszkole otworzyli).
    • zazou1980 Re: Praca z domu do 22.07.20, 20:57
      U nas od poczatku byla rotacja, polowa zespolow moze przychodzic do biura, ale nie musi, a druga polowa ma nakaz pracy z domu. Zmiana turnusu co 2 tygodnie. W efekcie do biura przychodzi codziennie jakies 5-10% zalogi, reszta z domu. Tak ma byc podobno do przyszlorocznego sierpnia.
      Ja teraz mam szychte z biura, ale np. jutro musze tyrac z domu, bo w ostatnich dniach z biura pracowal ktos, u kogo dzis potwierdzono koronowirusa, inna osoba ktora byla dzis zostala tez wyslana na test i bedzie kompleksowa dezynfekcja, a biurowiec ma wiele pieter...
      • alfa36 Re: Praca z domu do 22.07.20, 22:31
        I te 5 procent w kwarantannie? Jeśli jest potwierdzona osoba?
        • sol_13 Re: Praca z domu do 23.07.20, 00:20
          Nie no, pewnie tylko ci, którzy mieli nieszczęście mieć z nią kontakt. U nas tez byla taka sytuacja i całkiem im się powrotów odechciało 😉 na razie siedzimy ma HO, sa plany ze wrocimy na 1/4, ale nie wiadomo kiedy...
    • nowel1 Re: Praca z domu do 23.07.20, 11:57
      Nie miałam przyjemności pracować z domu.
      • joanna_poz Re: Praca z domu do 23.07.20, 12:05
        my tak samo.
        cały czas pracowalismy z biura.
        i wszyscy zdrowi, o dziwo!smile
    • little_fish Re: Praca z domu do 23.07.20, 12:06
      Pracuję od czerwca mieszanie, teraz tylko stacjonarnie. I mam nadzieję, że od września tak pozostanie.
    • milva24 Re: Praca z domu do 23.07.20, 13:10
      Ja od maja pół na pół a mąż już chyba na zawsze zdalnie.
    • nastjaa Re: Praca z domu do 23.07.20, 15:25
      Podobnie, z rozważaniem pozostawienia Ho na stałe. Kto ma ochotę może jeździć do pracy. Czasem wpadam na spotkania i obiad, żeby się nie zasiedzieć w domu.
    • asia-loi Re: Praca z domu do 23.07.20, 17:54
      A ja wreszcie wczoraj wróciłam do pracy. Miałam już po kokardy pracy domu. Pasowało mi 2,5 miesiąca, później już nie. W sumie pracowałam 4,5 miesiąca w domu i mam nadzieję, że już nigdy tak nie będę musiała pracować.
      Praca zdalna ma plusy i minusy, ale dla mnie po tych 2,5 miesiącach miała więcej minusów niż plusów.
      Czułam się jakbym była 24/dobę w pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka