livia.kalina 22.08.20, 19:38 Jolka twierdzi, że to z nią pan prezydent Duda miał wypadek na skuterze wodnym: twitter.com/jolka_93 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 19:41 Nie sadze, żeby to była prawda, ale to jest tak zabawne i tak do całości wizerunku Dudy pasuje, że nie mogę przestać się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 20:45 No tak, twierdzi. Czy nie będzie miała kłopotów za te twitty? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 20:48 Ostatnio nie bylo jej na tt, twierdzi ze zablokowano jej konto Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 20:57 Nie znam pani, ale tym dowalila im bardzo celnie Ps.Kancelaria niech nie udaje,że nie zna mojej tożsamości. Bo to śmieszne. P.S. Sytuacji tez nie znam az tak dobrze, naprawde udawali, ze do prezydenta kazdy moze podejsc i oni nic nie wiedza, glusi i slepi? Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 20:57 Bosze myślałam, że nasza ;P! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 21:19 W sumie kto wie? Nie można wykluczyć Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 21:18 Zawzięta laska jest A o co chodzi z tym zakrytym nazwiskiem przy lotach Dudy? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 21:30 Czemu myślicie,że to nieprawda? Przecież ewidentnie z jakąś laską na tym skuterze był.Czemu to nie miałaby być ona? Duda jest takim narcyzem, że mu to pochlebia, taka publiczna obsesja na jego punkcie ,nawet jakiejś szajbuski,więc możliwe,że ją wziął na ten skuter,bo za nim przyjechała.Zresztą ja wierzę, że to jego kochanka, przy takim poziomie samouwielbienia i bezkrytycyzmu niemożliwe, żeby kochanki nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: plotkarsko przy sobocie 24.08.20, 00:00 Tam to chyba jakaś blondi była... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 22:08 Watchdog w końcu uzyskał koszty lotów zagranicznych Dudy, ale z utajnionym nazwiskiem towarzysza/szki podróży Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 21:37 Oj, słodziaki "Jak się z Nim spotkałam tydzień temu, to dowiedziałam się ciekawych rzeczy. Miał milczeć w moim temacie, a kandydować mu kazano, bo Go nastraszyli (JK itp), że mają na mnie niewiadomo jakie haki i że mnie zniszczą. Uwierzył im i robił i robi co chcą. Bo się boi. Rozumiecie to?" Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 21:50 Jolu i Andrzeju, wierzymy, że wasza miłość zwycięży.😘 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 23:15 Jaki prezydent, taka psychofanka. Poziomem przynajmniej od siebie nie odstają 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: plotkarsko przy sobocie 23.08.20, 12:03 Prawda, pasują do siebie 😂 a wręcz ta cała Jolka robi wrażenie mniej głupawej od niego. Ochrona i pr-owcy się nie popisali 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: plotkarsko przy sobocie 22.08.20, 23:58 a co z lesnym ruchadlem sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: plotkarsko przy sobocie 23.08.20, 20:23 ona jest leśnym ruchadłem przecież Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: plotkarsko przy sobocie 23.08.20, 00:04 Ja tam nie poznaję nawet i Adriana, no ale to może starość i czas na okulary. Odpowiedz Link Zgłoś